atrigane Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Εννοειτε ότι είναι γνήσιο japan... Μετά το επόμενο μοντέλο νομίζω έγινε Μίξη με Αγγλία και Τουρκία. Κάτι άκουσα ότι υπάρχει συνεργασία πλέον με την Πεζό. Έτσι ειναι. Τελευταια "επεσε" η Honda το '07 που πρωτο ξεκινησε καποιες παρτιδες του Jazz να τις κατασκευαζει Αγγλια. Εκανα αμαν και πως να βρω αντιπροσωπο τοτε να μου εγγυηθει αριθμο σασι και μηχανης τζαπαν.
argimeg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν το περίμενα να βγάλει τέτοιο πρόβλημα καινούριο αμάξι, νροπή toyota Πόσο σκυλιά τα συγκεκριμένα, μα πόσο....σαν τα startlet ένα πράγμα
Boubis1411 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, argimeg είπε Δεν το περίμενα να βγάλει τέτοιο πρόβλημα καινούριο αμάξι, νροπή toyota Πόσο σκυλιά τα συγκεκριμένα, μα πόσο....σαν τα startlet ένα πράγμα Ε τελικά δεν έβγαλε τίποτα... 15 ευρώ με την λάμπα μαζί...τα φουσκώνουν και οι μάστορες. Το θεμα ειναι οτι το βρήκε απευθείας το πρόβλημα.
argimeg Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Ε τελικά δεν έβγαλε τίποτα... 15 ευρώ με την λάμπα μαζί...τα φουσκώνουν και οι μάστορες. Το θεμα ειναι οτι το βρήκε απευθείας το πρόβλημα. ε όχι και τίποτα...10€ ζημιά το άτιμο και 5 η λάμπα αξιοπιστία toyota σου λένε μετά
BlueAverage Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, G.TH. είπε Πρέπει να έχει φύγει ή να έχει σπάσει το ταπάκι που είναι στο πετάλι του φρένου. Πάλι καλά που μπόρεσες και άνοιξες το καπό γιατί σε αντίστοιχη περίπτωση εμένα δεν δούλευε και η ντίζα Εσύ αποκλείεται να είχες γυρίσει από ταξίδι. Από της καταστροφές γύρισες και ήσουν γεμάτος μπόμπες.😝
Boubis1411 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, BlueAverage είπε Εσύ αποκλείεται να είχες γυρίσει από ταξίδι. Από της καταστροφές γύρισες και ήσουν γεμάτος μπόμπες.😝 Ναι όντως πολύ περίεργα μας τα είπε 1
Rpanagos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Εννοειτε ότι είναι γνήσιο japan... Μετά το επόμενο μοντέλο νομίζω έγινε Μίξη με Αγγλία και Τουρκία. Κάτι άκουσα ότι υπάρχει συνεργασία πλέον με την Πεζό. 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Aπο ποια χρονολογια τα corolla αυτα σταματησαν να κατασκευαζονται στην ιαπωνια?
Boubis1411 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Rpanagos είπε Aπο ποια χρονολογια τα corolla αυτα σταματησαν να κατασκευαζονται στην ιαπωνια? Μάλλον από το 2000 και μετά άνοιξαν σιγά σιγά τα εργοστάσια εκτός Ιαπωνίας. Τουρκία, Αγγλία και Γαλλία για ανταλλακτικά. Εμείς στη δουλειά μου την πρώην πουλούσαμε από το 2004 ανταλλακτικά για Toyota " made in france" and " made in turk".
Rpanagos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Μάλλον από το 2000 και μετά άνοιξαν σιγά σιγά τα εργοστάσια εκτός Ιαπωνίας. Τουρκία, Αγγλία και Γαλλία για ανταλλακτικά. Εμείς στη δουλειά μου την πρώην πουλούσαμε από το 2004 ανταλλακτικά για Toyota " made in france" and " made in turk". Αρα παιζει και κορολα του 2000 να ειναι απο ιαπωνια αλλα και απο ευρωπη σωστα? Πως θα το ξεχωρισουμε?
Boubis1411 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Αρα παιζει και κορολα του 2000 να ειναι απο ιαπωνια αλλα και απο ευρωπη σωστα? Πως θα το ξεχωρισουμε? Σωστά, μπροστά αν ανοίξεις το καπό σε εμένα γράφει made in japan!!! Δεν έχω δει όμως τι γράφουν τα εκτός japan.
Boubis1411 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Τα Made in Japan λοιπόν, είναι τα εξής: Prius, GT86, RAV4 και Land Cruiser. Αυτό βρήκα μόνο Τώρα αν πάρεις δεύτερο χέρι απλά να θυμάσαι ότι μετά το 2000 τα περισσότερα είναι turkie,φίλος μου έχει του 2004 και είναι Τουρκακι αλλά δεν έβγαλε ποτέ κανένα σοβαρό θέμα!!! 3 λεπτά πριν, phanispal είπε Αριθμό πλαισίου λογικά. Και αυτό μάλλον ναι. Οι μηχανικοί τα ξέρουν αυτά καλύτερα.
phanispal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Αν ο αριθμός πλαισίου ξεκινά από J είναι ιαπωνικό. http://www.autogreeknews.gr/diafora-nea/4279-gnwrizete-ti-simainei-o-arithmos-plaisiou-sta-toyota 2
jimzak Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Μέχρι το 2005 αν δεν κάνω λάθος, τα Corolla φτιάχνονταν στην Ιαπωνία και στην Αγγλία, συνήθως τα πιο πολλά από Αγγλία ήταν τριθυρα και και τα Ιαπωνικά πενταθυρα. Εκτός από τον αριθμό πλαισίου που τα Αγγλικά ξεκινάνε με GB και τα Ιαπωνικά με JP έχουνε και κάτι μικροδιαφορές στο καντράν. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από jimzak 1
Rpanagos Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Ειδα για το J στον αριθμο πλαισιου! ΤΗΝΧ!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα