atrigane Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Χάχα άκου αστείο σοβαρό... Πέθανε ο πατέρας μας και έχει το αυτοκίνητο ο μικρός αδελφός... 1992 μοντέλο!! Αθάνατο!!!. Αυτό δουλεύει καλύτερα από το δικό μου είναι εντελώς αθόρυβο. Όταν το είχε πάρει το 92 το είχε τάξη και στους δύο όταν θα... Τελικά πήρα εγώ του 1998 και ο μικρός του πατέρα. Όταν το είχε πάρει το 92 το είχε τάξη και στους δύο όταν θα... Τελικά πήρα εγώ του 1998 και ο μικρός του πατέρα. Σε κόντρα με φεύγει μισο αμάξι μπροστά του 92...98 άλογα. Ντίζα!!!! Ναι τα ατιμα ειναι σκυλια. Ειμαι σε φαση να αγορασω αλλο και δεν θελω να το δωσω με τιποτα. Να τοχω εκει να του κανω καμια βολτα την εβδομαδα και να το κρατησω οσο παει. 98 αλογα -να υποθεσω σε κατω απο τονο αμαξι; αξιοπρεπεστατο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, atrigane είπε Ναι τα ατιμα ειναι σκυλια. Ειμαι σε φαση να αγορασω αλλο και δεν θελω να το δωσω με τιποτα. Να τοχω εκει να του κανω καμια βολτα την εβδομαδα και να το κρατησω οσο παει. 98 αλογα -να υποθεσω σε κατω απο τονο αμαξι; αξιοπρεπεστατο! Καλά πάει ναι. Κοίτα θα πάρεις και ένα καινούριο... Εγώ θα έπαιρνα Nissan suv.... Η corolla New. Εμείς είμαστε 4 ατομα δεν χωράμε με τίποτα στο κορολα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Καλά πάει ναι. Κοίτα θα πάρεις και ένα καινούριο... Εγώ θα έπαιρνα Nissan suv.... Η corolla New. Εμείς είμαστε 4 ατομα δεν χωράμε με τίποτα στο κορολα. Τωρα το ξεχειλωνουμε το θεμα αλλα χρηματα για καινουριο δεν υπαρχουν με την καμια.. και αφου υπαρχει και 2ο αμαξι στην οικογενεια σκεφτομαι να στραφω σε κατι πιο σπορ και δυνατο απο το glanza. Για την ακριβεια παζαρευω ενα TT BAM βολταδικο. Μεταχειρο εννοειτε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, atrigane είπε Τωρα το ξεχειλωνουμε το θεμα αλλα χρηματα για καινουριο δεν υπαρχουν με την καμια.. και αφου υπαρχει και 2ο αμαξι στην οικογενεια σκεφτομαι να στραφω σε κατι πιο σπορ και δυνατο απο το glanza. Για την ακριβεια παζαρευω ενα TT BAM βολταδικο. Μεταχειρο εννοειτε. Tt; πρόσεξε μόνο αυτά τα κοιτάς και χαλάνε. Ανταλλακτικά οι πωλήσεις ήταν 90% Ευρώπη 10% Ιαπωνία κλπ. Όλο κάτι παθαίνουν έχουν πάθος με τα προβλήματα. Αλλά τα παραδέχομαι τα γερμανικά σε οδική ασφάλεια και συμπεριφορά γενικώς. Το θεμα σίγουρα θα είναι καλό, άνοιξε αν θες νέο να γράψουμε εκεί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 24 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Tt; πρόσεξε μόνο αυτά τα κοιτάς και χαλάνε. Ανταλλακτικά οι πωλήσεις ήταν 90% Ευρώπη 10% Ιαπωνία κλπ. Όλο κάτι παθαίνουν έχουν πάθος με τα προβλήματα. Αλλά τα παραδέχομαι τα γερμανικά σε οδική ασφάλεια και συμπεριφορά γενικώς. Το θεμα σίγουρα θα είναι καλό, άνοιξε αν θες νέο να γράψουμε εκεί Δεν διαφωνω καθολου και αν κατσει η συμφωνια, εν γνωση μου ξερω οτι θα παντρευτω και τα προβληματα του.. Δεν σπαω πια τα αμαξια μου στα 40+, οτι ηταν να λιωσω το ελιωσα. Ισως ειναι και η κριση των 40 που λενε! Αν δεν κατσει το TT θα ανοιξω ενα θεμα να δω τι επιλογες θα πεσουν. Αν και εδω αποτι εχω καταλαβει υπαρχει ιαπωνικη διαθεση! Και'γω οπως ειπα και πανω ιαπωνικο εχω αλλα δεν ειμαι φανατικος καμιας μαρκας. Αν τωρα θεωρω οτι με καλυπτει αλλη ηπειρος, θα αλλαξω μαρκα. Και στο μελλον ισως κατι αλλο. Θελω να αποφασιζω βασει των αναγκων μου και των θελω μου και οχι βασει των κολληματων που μπορει να εχω. Ναι οκ τζαπαν-δεν σπαει δεν χαλαει. Ειναι αρκετο για μενα αυτο; Για 22χρονια ηταν, τωρα ζηταω κατι διαφορετικο. Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις πως το λεω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, atrigane είπε Δεν διαφωνω καθολου και αν κατσει η συμφωνια, εν γνωση μου ξερω οτι θα παντρευτω και τα προβληματα του.. Δεν σπαω πια τα αμαξια μου στα 40+, οτι ηταν να λιωσω το ελιωσα. Ισως ειναι και η κριση των 40 που λενε! Αν δεν κατσει το TT θα ανοιξω ενα θεμα να δω τι επιλογες θα πεσουν. Αν και εδω αποτι εχω καταλαβει υπαρχει ιαπωνικη διαθεση! Και'γω οπως ειπα και πανω ιαπωνικο εχω αλλα δεν ειμαι φανατικος καμιας μαρκας. Αν τωρα θεωρω οτι με καλυπτει αλλη ηπειρος, θα αλλαξω μαρκα. Και στο μελλον ισως κατι αλλο. Θελω να αποφασιζω βασει των αναγκων μου και των θελω μου και οχι βασει των κολληματων που μπορει να εχω. Ναι οκ τζαπαν-δεν σπαει δεν χαλαει. Ειναι αρκετο για μενα αυτο; Για 22χρονια ηταν, τωρα ζηταω κατι διαφορετικο. Δεν ξερω αν με καταλαβαινεις πως το λεω; Ναι Οκ γιαυτό σου λέω και εγώ ίσως πάω στο μέλλον σε γερμανικό suv η σε Nissan... Εξαρτάται σε ποια χώρα θα βρίσκομαι 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agnostos13 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, Boubis1411 είπε Ναι σαν βλάβη δεν είναι κάτι, απλώς Ιάπωνας δεν συνηθίζει, πρώτη φορά ανέβασα παλμούς για το μωράκι μου. Τίποτα απλά επισήμανα και την δεύτερη ίσως ιστορία με την πηγή ήχου. Δεν είναι βλάβη είναι μυστική λειτουργία. Οι Ιάπωνες δεν βγάζουν βλάβες, και ειδικά τα Toyota! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Καλά, του έβγαλε κάτι τέτοιο μετά από 22 χρόνια η Corolla, για να δούμε τι έχουν βγάλει τα Golfάκια στα 22 χρόνια. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, phanispal είπε Καλά, του έβγαλε κάτι τέτοιο μετά από 22 χρόνια η Corolla, για να δούμε τι έχουν βγάλει τα Golfάκια στα 22 χρόνια. Ανακοίνωση.... Τελικά δεν ήταν η φούσκα... Ήταν βλάβη του stop. Ένα μαύρο στρογγυλό πράγμα που όταν πατάς φρένο ανοίγει και κλείνει.. 15 ευρώ μου πήρε μαζί με αλλαγή μιας λάμπας πίσω. Τελικά 1 βλάβη από το 2016 που το πήρα. Εχω κάνει 45000 χιλιόμετρα πάνω κάτω. 26 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Δεν είναι βλάβη είναι μυστική λειτουργία. Οι Ιάπωνες δεν βγάζουν βλάβες, και ειδικά τα Toyota! Ούτε καν χάλασε η φούσκα άστο... Ιάπωνας φίλε. Λάθος διάγνωση από την οδική βοήθεια και λογικό οκ. Έβαλα και την οθόνη 4.1 ιντσών... Δεν αρμόζει βέβαια σε τέτοιο εργαλείο τόσο φθηνή επιλογή αλλα είμαι άνεργος αυτή τη στιγμή. Έγινε πάντως μια μικρή αναβάθμιση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Βαλβίδα στοπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Βαλβίδα στοπ Ναι δεν ήταν η φούσκα, την αγόρασα κιόλας εγώ, η φούσκα έχει μια φισα κάτω και ένα μαύρο πράγμα πάνω. Βασικά δεν άλλαξε τίποτα κάτι έκανε και έστρωσε. Νομίζω χωρίς να είμαι σίγουρος το έφτιαξε. Επειδή ξέρει ότι έχω άκρη με ανταλλακτικά δεν μου ζήτησε κάτι να αγοράσω. Σε δέκα λεπτά ήταν έτοιμο και ήμουν δίπλα του. Εκτός και αν η βαλβίδα είναι μικρό πράγμα και δεν το πήρα χαμπάρι. Η φούσκα πάντως είναι γύρω στα 5-8 εκατοστά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 33 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Δεν είναι βλάβη είναι μυστική λειτουργία. Οι Ιάπωνες δεν βγάζουν βλάβες, και ειδικά τα Toyota! Σωστος! βλαβες δεν βγαζουν. Μονο φυσιολογικες φθορες. Τουλαχιστον οσα ειναι made in japan. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, atrigane είπε Σωστος! βλαβες δεν βγαζουν. Μονο φυσιολογικες φθορες. Τουλαχιστον οσα ειναι made in japan. Εννοειτε ότι είναι γνήσιο japan... Μετά το επόμενο μοντέλο νομίζω έγινε Μίξη με Αγγλία και Τουρκία. Κάτι άκουσα ότι υπάρχει συνεργασία πλέον με την Πεζό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Ανακοίνωση.... Τελικά δεν ήταν η φούσκα... Ήταν βλάβη του stop. Ένα μαύρο στρογγυλό πράγμα που όταν πατάς φρένο ανοίγει και κλείνει.. 15 ευρώ μου πήρε μαζί με αλλαγή μιας λάμπας πίσω. Τελικά 1 βλάβη από το 2016 που το πήρα. Εχω κάνει 45000 χιλιόμετρα πάνω κάτω. Ούτε καν χάλασε η φούσκα άστο... Ιάπωνας φίλε. Λάθος διάγνωση από την οδική βοήθεια και λογικό οκ. Έβαλα και την οθόνη 4.1 ιντσών... Δεν αρμόζει βέβαια σε τέτοιο εργαλείο τόσο φθηνή επιλογή αλλα είμαι άνεργος αυτή τη στιγμή. Έγινε πάντως μια μικρή αναβάθμιση. Ομορφο. Που τοβαλες αν επιτρεπεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, atrigane είπε Ομορφο. Που τοβαλες αν επιτρεπεται; Πήγα το πήρα από Κορδελιό από κατάστημα στα 40 ευρώ, συν 15 ευρώ στη Δελφών κοντά στο ιπποκράτειο έχει ένα μάστορα με ήχο συστήματα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα