Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, atrigane είπε Για να λες corolla, σιγουρα θαναι 1η φορα. Εμενα πηγε μεχρι τις 287k! Μάλλον πρώτη φορά ναι.. Εγώ το έχω από τις 175 χιλιάδες. Κάνω πολλά ταξίδια γιαυτό την έπαθε μάλλον. 9 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Βαλβίδα stop κατά πάσα πιθανότητα, ένα διακοπτάκι είναι πάνω στην πεταλιέρα που όταν πατάς φρένο κλείνει το κύκλωμα και ανάβουν τα stop. Μπορεί επίσης να έχει βραχυκυκλώσει κάπου, αλλά είναι πολύ απίθανο. Όταν λες κάπου;μπορεί από μονάδα ράδιο; Άλλαξα πριν λίγες μέρες μονάδα έβαλα ένα κινέζικο με οθόνη 4.1 κλπ.
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Μάλλον πρώτη φορά ναι.. Εγώ το έχω από τις 175 χιλιάδες. Κάνω πολλά ταξίδια γιαυτό την έπαθε μάλλον. Όταν λες κάπου;μπορεί από μονάδα ράδιο; Άλλαξα πριν λίγες μέρες μονάδα έβαλα ένα κινέζικο με οθόνη 4.1 κλπ. To ραδιο μπορεί. Επισης τι βενζίνη βαζεις ;Και αυτό παίζει ρόλο Να σοβαρευτούμε; 1
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Όταν λες κάπου;μπορεί από μονάδα ράδιο; Άλλαξα πριν λίγες μέρες μονάδα έβαλα ένα κινέζικο με οθόνη 4.1 κλπ. Όταν λέω κάπου εννοώ σε οποιοδήποτε σημείο του κυκλώματος των stop, και όχι δεν έχει σχέση με το ράδιο. Εκτός βέβαια αν βάζοντας το ράδιο "έπιασες" κατά λάθος κανα άσχετο καλώδιο. Η διαδικασία ελέγχου πάντως είναι πρώτα έλεγχος της βαλβίδας, και μόνο αν δεν φταίει αυτή έλεγχος της γραμμής για κάποιο βραχυκύκλωμα. 1
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε To ραδιο μπορεί. Επισης τι βενζίνη βαζεις ;Και αυτό παίζει ρόλο Να σοβαρευτούμε; Ρέ συ ριλαξ υποθέσεις γίνονται γιατί τα γιαπωνέζικα δεν χαλάνε έτσι. Πήρα στο μάστορα τηλέφωνο πάλι, δεν είναι από το ράδιο όχι. 5 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Όταν λέω κάπου εννοώ σε οποιοδήποτε σημείο του κυκλώματος των stop, και όχι δεν έχει σχέση με το ράδιο. Εκτός βέβαια αν βάζοντας το ράδιο "έπιασες" κατά λάθος κανα άσχετο καλώδιο. Η διαδικασία ελέγχου πάντως είναι πρώτα έλεγχος της βαλβίδας, και μόνο αν δεν φταίει αυτή έλεγχος της γραμμής για κάποιο βραχυκύκλωμα. Το έβαλα σε μάστορα... 15 ευρώ έσκασα, αν έκανε λάθος θα το πληρώσει εννοείται. Αλλά δύσκολα να ήταν αυτό.
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Το έβαλα σε μάστορα... 15 ευρώ έσκασα, αν έκανε λάθος θα το πληρώσει εννοείται. Αλλά δύσκολα να ήταν αυτό. Δύσκολο να είναι κάτι άλλο από βαλβίδα stop, γιατί δυσκολεύεσαι να το αποδεχτείς και πιάνεσαι από εξαιρετικά ακραία σενάρια? 1
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Σοβαρέψου.Σιγα την βλάβη. Ναι σαν βλάβη δεν είναι κάτι, απλώς Ιάπωνας δεν συνηθίζει, πρώτη φορά ανέβασα παλμούς για το μωράκι μου. Μόλις τώρα, Joshua21 είπε Δύσκολο να είναι κάτι άλλο από βαλβίδα stop, γιατί δυσκολεύεσαι να το αποδεχτείς και πιάνεσαι από εξαιρετικά ακραία σενάρια? Τίποτα απλά επισήμανα και την δεύτερη ίσως ιστορία με την πηγή ήχου.
Rpanagos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, atrigane είπε Εμενα πηγε μεχρι τις 287k! Μετα τι απεγινε ?
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Μετα τι απεγινε ? Τι να γίνει το άλλαξε :). Μην χαίρεσαι δεν χαλάνε τα μοτέρ αυτά. 1/1.0000 και αν, από γεράματα πάνε αυτά συνήθως.
Rpanagos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε Τι να γίνει το άλλαξε :). Μην χαίρεσαι δεν χαλάνε τα μοτέρ αυτά. 1/1.0000 και αν, από γεράματα πάνε αυτά συνήθως. Το αλλαξες? Δεν χαίρομαι Το 1.3 ειχες? 1
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Το αλλαξες? Δεν χαίρομαι Το 1.3 ειχες? Το έχω βρε δεν το πουλάω τέτοιο εργαλείο. Αύριο πρωί θα το φτιάξω ναι δεν είναι κάτι σημαντικό, έτσι φαίνεται προς στιγμή. 1.3 ναι. 1
Rpanagos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Αύριο πρωί θα το φτιάξω ναι δεν είναι κάτι σημαντικό, έτσι φαίνεται προς στιγμή. YΓ : Δεν ειδα οτι ησουν ο TS 1
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Στο φανάρι έρχονται κ με κολλάνε τα γερμανικά αλλά την τρώνε πάντα 1
atrigane Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, Rpanagos είπε Μετα τι απεγινε ? Αλλαξα βαλβιδα. Το αμαξι ζει και βασιλευει, θα μας θαψει ολους στην οικογενεια! Μηπως το αφησω για τον γιο μου αλλα εεεχει ακομα μελλον για το διπλωμα.
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, atrigane είπε Αλλαξα βαλβιδα. Το αμαξι ζει και βασιλευει, θα μας θαψει ολους στην οικογενεια! Μηπως το αφησω για τον γιο μου αλλα εεεχει ακομα μελλον για το διπλωμα. Χάχα άκου αστείο σοβαρό... Πέθανε ο πατέρας μας και έχει το αυτοκίνητο ο μικρός αδελφός... 1992 μοντέλο!! Αθάνατο!!!. Αυτό δουλεύει καλύτερα από το δικό μου είναι εντελώς αθόρυβο. Όταν το είχε πάρει το 92 το είχε τάξη και στους δύο όταν θα... Τελικά πήρα εγώ του 1998 και ο μικρός του πατέρα. Όταν το είχε πάρει το 92 το είχε τάξη και στους δύο όταν θα... Τελικά πήρα εγώ του 1998 και ο μικρός του πατέρα. Σε κόντρα με φεύγει μισο αμάξι μπροστά του 92...98 άλογα. Ντίζα!!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα