Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Γύρισα από ταξίδι πριν λίγο και είδα τα STOP κολλημένα. Έβγαλα εννοείται την μπαταρία. Χαλασμένο μπουτον η υπάρχει περίπτωση για κάτι άλλο; ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Τα φωτα φρενων ή τα αλαρμ; Αν ειναι τα φωτα φρενων ειναι βαλβιδα ,την αλλαξα προχτες σε toyota starlet glanza 18ευρω+14εργατικα, μου κρατησε 30 η χαμογελαστη κοπελα στο ταμειο. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Πρέπει να έχει φύγει ή να έχει σπάσει το ταπάκι που είναι στο πετάλι του φρένου. Πάλι καλά που μπόρεσες και άνοιξες το καπό γιατί σε αντίστοιχη περίπτωση εμένα δεν δούλευε και η ντίζα 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, G.TH. είπε Πρέπει να έχει φύγει ή να έχει σπάσει το ταπάκι που είναι στο πετάλι του φρένου. Πάλι καλά που μπόρεσες και άνοιξες το καπό γιατί σε αντίστοιχη περίπτωση εμένα δεν δούλευε και η ντίζα Τι σχεση έχει η ντίζα του καπό με την ταπα του φρένου; Προς TS σου δουλευαν τα stop και με το κλειδί εκτός μίζας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Και εγώ αυτό νομίζω είναι το μπουτον.... Λογικά θέλει ηλεκτρολόγο; 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τι σχεση έχει η ντίζα του καπό με την ταπα του φρένου; Προς TS σου δουλευαν τα stop και με το κλειδί εκτός μίζας; Δουλεύουν όλα. Εχει χαλάσει το μπουτον πήρα τον φίλο μου τον μάστορα τηλέφωνο. Ίσως κόλλησε κιόλας αλλά μάλλον χάλασε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Boubis1411 είπε Και εγώ αυτό νομίζω είναι το μπουτον.... Λογικά θέλει ηλεκτρολόγο; Δουλεύουν όλα. Εχει χαλάσει το μπουτον πήρα τον φίλο μου τον μάστορα τηλέφωνο. Ίσως κόλλησε κιόλας αλλά μάλλον χάλασε. Τι αμαξι είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Τι αμαξι είναι; Κορολα 1998... Πρώτη φορά παθαίνει κάτι με Ηλεκτρολογικο θέμα... Βασικά δεύτερη φορά χαλάει κάτι στα 5 χρόνια. Που το έχω εγώ. Ο φίλος μου δεν μπορεί να το φτιάξει άμεσα γιατί δουλεύει στην intersalonika και εκεί έχουν πολλή δουλειά. Στην ιαπωνική λογικά θα έχουν το ανταλλακτικό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Τι σχεση έχει η ντίζα του καπό με την ταπα του φρένου; Προς TS σου δουλευαν τα stop και με το κλειδί εκτός μίζας; Για κάποιο λόγο κόλλησε, το τράβαγα και δεν υπήρχε αίσθηση αντίστασης. Μόλις το έφτιαξε ένας ντόπιος μάστορας τα φώτα ξαφνικά ξαναλειτούργησε η ντιζα. Σε παλιό accent έχει γίνει αυτό. 22 ετών θα έχει σπάσει σίγουρα, κάπου στο πατάκι σου θα δεις τα συντρίμμια, στο μέγεθος πολύ πολύ μικρής πέτρας θαλάσσης. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, G.TH. είπε Για κάποιο λόγο κόλλησε, το τράβαγα και δεν υπήρχε αίσθηση αντίστασης. Μόλις το έφτιαξε ένας ντόπιος μάστορας τα φώτα ξαφνικά ξαναλειτούργησε η ντιζα. Σε παλιό accent έχει γίνει αυτό. 22 ετών θα έχει σπάσει σίγουρα, κάπου στο πατάκι σου θα δεις τα συντρίμμια, στο μέγεθος πολύ πολύ μικρής πέτρας θαλάσσης. Ναι πιθανόν αυτό η κόλλησε εντελώς. Ε ρε τι έπαθε το Γιαπωνέζακι μου... Στην αρχή νόμιζα κόλλησε το πεντάλ και το έψαξα το θέμα αλλά μετά πήρα τον τεχνικό φίλο μου τηλέφωνο και μου το είπε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, G.TH. είπε Για κάποιο λόγο κόλλησε, το τράβαγα και δεν υπήρχε αίσθηση αντίστασης. Μόλις το έφτιαξε ένας ντόπιος μάστορας τα φώτα ξαφνικά ξαναλειτούργησε η ντιζα. Σε παλιό accent έχει γίνει αυτό. 22 ετών θα έχει σπάσει σίγουρα, κάπου στο πατάκι σου θα δεις τα συντρίμμια, στο μέγεθος πολύ πολύ μικρής πέτρας θαλάσσης. Μονο μεταφυσικά εξηγείται αυτό. Μόλις τώρα, Boubis1411 είπε Ναι πιθανόν αυτό η κόλλησε εντελώς. Ε ρε τι έπαθε το Γιαπωνέζακι μου... Στην αρχή νόμιζα κόλλησε το πεντάλ και το έψαξα το θέμα αλλά μετά πήρα τον τεχνικό φίλο μου τηλέφωνο και μου το είπε. Μιλάμε για τα φρένα και δεν καταλάβαινες αν εχει κολλήσει το πεντάλ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Μονο μεταφυσικά εξηγείται αυτό. Μιλάμε για τα φρένα και δεν καταλάβαινες αν εχει κολλήσει το πεντάλ? κολλήσει εννοώ αν δεν σηκώνεται όσο πρέπει!!! Εχει ένα μηχανισμό εκεί κάτω και κάποιες φορές κολλάει το πεντάλ. Στην περίπτωση μου είναι άλλο όμως. Κολλάει αν χαλάσει το πεντάλ και δεν κάνει επιστροφή. Εμένα λειτουργεί το πεντάλ κανονικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
phanispal Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Βαλβίδα είναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Boubis1411 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, phanispal είπε Βαλβίδα είναι. Ώραια μικρό το κακο τοτε... Λογικά πρώτη φορά έγινε στις 225 χιλιάδες χιλιόμετρα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atrigane Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Για να λες corolla, σιγουρα θαναι 1η φορα. Εμενα πηγε μεχρι τις 287k! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε Γύρισα από ταξίδι πριν λίγο και είδα τα STOP κολλημένα. Έβγαλα εννοείται την μπαταρία. Χαλασμένο μπουτον η υπάρχει περίπτωση για κάτι άλλο; ; Βαλβίδα stop κατά πάσα πιθανότητα, ένα διακοπτάκι είναι πάνω στην πεταλιέρα που όταν πατάς φρένο κλείνει το κύκλωμα και ανάβουν τα stop. Μπορεί επίσης να έχει βραχυκυκλώσει κάπου, αλλά είναι πολύ απίθανο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα