KirkGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Γειά σας, θέλω να βάλω netflix (ξέρω πως άργησα πολύ) και λέω να βάλω την χρεωστική κάρτα. Είναι ασφαλής;; επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει κάρτα λόγω φόβου.
papp0us Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, KirkGR είπε Γειά σας, θέλω να βάλω netflix (ξέρω πως άργησα πολύ) και λέω να βάλω την χρεωστική κάρτα. Είναι ασφαλής;; επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει κάρτα λόγω φόβου. Θα απαντήσω, μόνο και μόνο για να δώ την απάντηση. "Όχι δεν είναι ασφαλής τρόπος. Πλήρωσε με τον άλλο διαθέσιμο τρόπο"
KirkGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, zx1234r είπε Αγχώθηκα και δεν ξέρω τι να γραψω 😂Σόρυ απλά μερικές φορές δεν μου απαντάνε 1 ώρα πριν, TOMVLACH είπε Απαντα γρηγορα τι υπολοιπο εχεις? 😂 Το έγραψα γιατί μερικές φορές δεν απαντάνε 1 ώρα πριν, papp0us είπε Θα απαντήσω, μόνο και μόνο για να δώ την απάντηση. "Όχι δεν είναι ασφαλής τρόπος. Πλήρωσε με τον άλλο διαθέσιμο τρόπο" Δηλαδή είναι ασφαλής η όχι;; 😁 1 ώρα πριν, papp0us είπε Θα απαντήσω, μόνο και μόνο για να δώ την απάντηση. "Όχι δεν είναι ασφαλής τρόπος. Πλήρωσε με τον άλλο διαθέσιμο τρόπο" Δηλαδή είναι ασφαλής η όχι;; 😁
asmilon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, KirkGR είπε Δηλαδή είναι ασφαλής η όχι;; 😁 200 εκατομμυρια σχεδον ενεργοι συνδρομητες μεχρι τωρα δεν εχουν προβλημα. Αν δε βαζεις καποιο password ευκολο να μαντεψει καποιος ή το ιδιο παντου δε θα εχεις προβλημα. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από asmilon
KirkGR Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, asmilon είπε 200 εκατομμυρια σχεδον ενεργοι συνδρομητες μεχρι τωρα δεν εχουν προβλημα. Αν δε βαζεις καποιο password ευκολο να μαντεψει καποιος ή το ιδιο παντου δε θα εχεις προβλημα. Πρέπει να έχω PayPal δηλαδή;
asmilon Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Διαλεγεις και παιρνεις: Ολοι οι τροποι ειναι ασφαλεις το θεμα ειναι τι σε εξυπηρετει καλυτερα. 1
adi32 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Και στο PayPal θα δώσεις στοιχεία σου. Γιατι δεν ξεχνάς το netflix που έτσι κι αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά και τη δεις αλλιώς
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα