Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας, θέλω να βάλω netflix (ξέρω πως άργησα πολύ) και λέω να βάλω την χρεωστική κάρτα. Είναι ασφαλής;; επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει κάρτα λόγω φόβου. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, KirkGR είπε

Γειά σας, θέλω να βάλω netflix (ξέρω πως άργησα πολύ) και λέω να βάλω την χρεωστική κάρτα. Είναι ασφαλής;; επειδή δεν έχω ξαναχρησιμοποιήσει κάρτα λόγω φόβου. 

Θα απαντήσω, μόνο και μόνο για να δώ την απάντηση. "Όχι δεν είναι ασφαλής τρόπος. Πλήρωσε με τον άλλο διαθέσιμο τρόπο"

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Αγχώθηκα και δεν ξέρω τι να γραψω

😂Σόρυ απλά μερικές φορές δεν μου απαντάνε 

1 ώρα πριν, TOMVLACH είπε

Απαντα γρηγορα τι υπολοιπο εχεις?

😂 Το έγραψα γιατί μερικές φορές δεν απαντάνε 

1 ώρα πριν, papp0us είπε

Θα απαντήσω, μόνο και μόνο για να δώ την απάντηση. "Όχι δεν είναι ασφαλής τρόπος. Πλήρωσε με τον άλλο διαθέσιμο τρόπο"

Δηλαδή είναι ασφαλής η όχι;; 😁 

1 ώρα πριν, papp0us είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, KirkGR είπε

200 εκατομμυρια σχεδον ενεργοι συνδρομητες μεχρι τωρα δεν εχουν προβλημα. Αν δε βαζεις καποιο password ευκολο να μαντεψει καποιος ή το ιδιο παντου δε θα εχεις προβλημα.

Επεξ/σία από asmilon
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, asmilon είπε

200 εκατομμυρια σχεδον ενεργοι συνδρομητες μεχρι τωρα δεν εχουν προβλημα. Αν δε βαζεις καποιο password ευκολο να μαντεψει καποιος ή το ιδιο παντου δε θα εχεις προβλημα.

Πρέπει να έχω PayPal δηλαδή; 

Δημοσ.

Και στο PayPal θα δώσεις στοιχεία σου. 

Γιατι δεν ξεχνάς το netflix που έτσι κι αλλιώς είναι πεταμένα λεφτά και τη δεις αλλιώς 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...