Προς το περιεχόμενο

[Mini PC] Chuwi Herobox (N4100/8GB/180GB/W10) @ Amazon ES 155.71€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Doubt είπε

Κι εγώ NUC έχω και δε διαφωνώ με την πρόταση. Άλλωστε υπερέχει αισθητά ο J5005 σε σχέση με του θέματος.

(είχα και q6600 κάποτε, δε θα γύριζα όμως εκεί σήμερα)

Δεν έχω διάθεση να πείσω κάποιον για το οτιδήποτε. Θα κατανοήσεις όμως καλύτερα το τι προτείνω μόνο αν μπεις στο κονσεπτ htpc, πολύ μικρό, υπολογιστής για τα καθημερινά. Μην τα συγκρίνεις λοιπόν με επεξεργαστές που έχουν τριπλάσιο tdp και άλλη χρήση... Τα αδικείς όσων αφορά τις δυνατότητες τους.

Επεξ/σία από dimoskoutr
  • Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, neosstoforum είπε

Ωραία, έτσι πως το θέτεις κι εγώ να πω ότι το ένα είναι από Amazon-Ευρώπη και το άλλο από Κίνα. Μόνο και μόνο για αυτό δεν υπάρχει σύγκριση...

Π Α Ν ΤΕ Λ Ω Σ αδιάφορο! Το Bangood δεν είναι τυχαίο κινέζικο μαγαζί, έχουμε αγοράσει όλοι εδώ μέσα χιλιάδες πράματα από 'κει, τόσο καιρό που γυροφέρνεις στο forum θα έπρεπε να το ξέρεις!

Kαι φυσικά υπάρχει σύγκριση, δεν αγοράζεις κάτι σαφώς κατώτερο από Amazon (vs Bangood, Gearbest, Geekbuying, AliExpress) στα ίδια ή περισσότερα χρήματα επειδή το Amazon είναι στην Ευρώπη!

https://www.gearbest.com/mini-pc/pp_009760498063.html?wid=1349303 συχνά στα 137.01 $ (116 €) με τα μεταφορικά μέσα...

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και ένα γενικό σχόλιο για τους gemini lake refresh που έδωσε η intel φέτος. Για μένα μεγάλη απογοήτευση. Μετά από 2 χρόνια έδωσε και καλά νέες cpus στο κομμάτι αυτό και είναι ελάχιστα πιο γρήγοροι από τους αρχικούς gemini lake. Καμιά σχέση δηλαδή με το leap που έκανε από τους Apollo lake στους gemini lake. Κρίμα, έχει ζοριστει μάλλον πολύ στους επεξεργαστές από την amd και ρίχνει το βάρος της στις μεγαλύτερες κατηγορίες. Τρομερό ενδιαφέρον νομίζω θα έχουν οι νέοι υβριδικοί cpus με 5 πυρήνες που περιμένουμε μάλλον το 21... Θα είναι στην λογική των mobile phone cpus, με 1 μεγάλο πυρήνα intel core και 4 μικρούς atom gemini lake refresh. Έτσι θα δώσει καλύτερο single core performance. Με tdp λέει παρόμοιο με τους τωρινούς gemini lake.

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

...Το Bangood δεν είναι τυχαίο κινέζικο μαγαζί, έχουμε αγοράσει όλοι εδώ μέσα χιλιάδες πράματα από 'κει, τόσο καιρό που γυροφέρνεις στο forum θα έπρεπε να το ξέρεις!...

Προφανώς και το γνωρίζω αλλά αυτό δεν κάνει το Banggood ισάξιο με το Amazon στα δικά μου μάτια. Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ μέχρι τώρα από Amazon, κι από το Banggood έχω κάνει συνολικά 2-3 αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά καταλήγω στο συμπέρασμα από αυτά που βλέπω και διαβάζω στο διαδίκτυο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Προφανώς και το γνωρίζω αλλά αυτό δεν κάνει το Banggood ισάξιο με το Amazon στα δικά μου μάτια. Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις. Δεν έχω ψωνίσει ποτέ μέχρι τώρα από Amazon, κι από το Banggood έχω κάνει συνολικά 2-3 αγορές χωρίς κανένα πρόβλημα. Απλά καταλήγω στο συμπέρασμα από αυτά που βλέπω και διαβάζω στο διαδίκτυο. 

Λάθος συμπεράσματα στα δικά σου μάτια, πάρε και ένα άλλο άτοπο τώρα: https://www.gearbest.com/mini-pc/pp_009760498063.html?wid=1349303 170.63 $ (~144 €) συχνά στα 137.01 $ (~116 €) με τα μεταφορικά (Priority Line) μέσα...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, zacharis1955 είπε

Αυτό με το κουπόνι bGhOnEy10 βγαίνει στα 156,60€, οπότε είμαστε κοντά και στην τιμή του τίτλου. Και με τα ρέστα δύο σουβλάκια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, imvrios είπε

Αυτό με το κουπόνι bGhOnEy10 βγαίνει στα 156,60€, οπότε είμαστε κοντά και στην τιμή του τίτλου. Και με τα ρέστα δύο σουβλάκια

https://www.banggood.com/Bmax-B2-Plus-Mini-PC-Intel-Celeron-J4115-8GB-DDR4-128GB-SSD-with-Two-Channel-Speaker-Intel-9th-Gen-UHD-Graphics-600-Quad-Core-1_8GHz-to-2_5GHz-BT5_0-HDMI-Type-C-Win10-WiFI-p-1627048.html?rmmds=mywishlist&ID=47184&cur_warehouse=CZ, λίγο ακριβότερο αλλά πολύ καλύτερη περίπτωση!

Δημοσ.

Ναι οκ, πολύ γνωστό και vfm. Συνέχεια σε προσφορά γύρω στα 150€. Καλύτερα όμως η έκδοση με 256€.

Προσωπικά περιμένω τα πρώτα με Ryzen APUs. Παίζουν ήδη κάτω από 300€ σε άλλες μάρκες όμως με 16GB και 256GB SSD. Με το σκεπτικό ότι τα αγοράζεις και ξενοιάζεις για πενταετία+ για htpc και άλλες ελαφρές (και όχι μόνο) χρήσεις τα θεωρώ τελικά καλύτερο vfm από αυτά με n4100, j4115 κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, imvrios είπε

Ναι οκ, πολύ γνωστό και vfm. Συνέχεια σε προσφορά γύρω στα 150€. Καλύτερα όμως η έκδοση με 256€.

Προσωπικά περιμένω τα πρώτα με Ryzen APUs. Παίζουν ήδη κάτω από 300€ σε άλλες μάρκες όμως με 16GB και 256GB SSD. Με το σκεπτικό ότι τα αγοράζεις και ξενοιάζεις για πενταετία+ για htpc και άλλες ελαφρές (και όχι μόνο) χρήσεις τα θεωρώ τελικά καλύτερο vfm από αυτά με n4100, j4115 κλπ

https://www.banggood.com/T-Bao-TBOOK-MN22-Mini-PC-AMD-Ryzen-3-2200U-8GB-DDR4-256GB-M_2-NVME-SSD-Desktop-PC-Dual-Core-Radeon-Vega-3-Graphics-2_5GHz-to-3_4GHz-DP-HD-4K-Dual-WiFi-p-1732788.html?rmmds=search&ID=47184&cur_warehouse=CN

Bmax & T-Bao είναι μιά εταιρεία...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

OK αλλά αυτό σήμερα κάνει 295€ με το κουπόνι BGDKUM:

https://www.banggood.com/MINISFORUM-DeskMINI-UM300-AMD-Ryzen-3-3300U-16GB-DDR4-256GB-SSD-Radeon-Vega-6-Graphics-Mini-PC-Desktop-PC-Quad-Core-2_1GHz-to-3_5GHz-DP-HDMI-RJ45-Win10-Home-p-1724863.html

Πολύ καλύτερο value και το περιμένω να γίνει ακόμα καλύτερο. Και άμα δεις το site της εταιρείας έχει ένα ακόμα ισχυρότερο με Ryzen APU.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/9/2020 στις 12:57 ΠΜ, satelitas είπε

έρωτας κι αυτό το asus αλλά αυτή τη στιγμή θεωρώ η πιο καλή λύση για σούπερ μίνι γραφείου, htpc και αξιοπρεπέστατο gaming είναι το asrock a300 με 3400g ή το x300 που ελπίζω να βγει σύντομα

Φίλε μου μόλις "χτύπησε" μητρική το asrock a300, ακριβώς ένα χρόνο από την αγορά του. Και ήταν για χρήση γραφείου (email, surfing, office).  Ο αντιπρόσωπος το έστειλε Ιταλία στην εταιρία. Όποτε καλά κρασιά... Κάνα μήνα θα περιμένω για αντικατάσταση...

Επεξ/σία από teokat

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...