Προς το περιεχόμενο

[Mini PC] Chuwi Herobox (N4100/8GB/180GB/W10) @ Amazon ES 155.71€ [ΤΕΛΟΣ]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TheDevilMayCare είπε

Μπα οποιος μπορει να δει και για Nuc τα τσεκαρει
και εχει το κεφαλι του θεωρω αρκετα πιο ησυχο! 😃
Δεν ειναι ολα "τελεια", μα περισσοτερα τυχον θεματα περιμενεις να αντιμετωπισει
επιτυχως η Intel για το χρηστη = σε softwarhardaware υποστηριξη παρα Κινεζαλλοι...

Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Έχει και τον Optimus Prime επάνω οπότε είναι σούπερ! 😂

Σωστός, εμείς είμαστε με τα autobots έτσι και αλλιώς! :D 

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Το Bmax B2 plus με τον J4115 που παρέθεσε παραπάνω ο @zacharis1955 είναι τρομερά Value for money μηχανάκι και επίσης είναι και πολύ ποιοτικό. Όλο αλουμίνιο και αξιόπιστο.

Υπάρχουν video στο youtube, οπότε προσωπικά θα το επέλεγα έναντι του nuc καθώς έρχεται πλήρες και φυσικά αν ψάξει κάποιος μπορεί να το πάρει και πολύ πιο φθηνά γύρω στα 150 ευρώ τελική. Παίζουν συχνά κουπόνια. ;) 

To έχω εδώ και μια βδομάδα αλλά δεν το έχω στήσει ακόμα...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτα ολα μπορει να ειναι <<καλα>>, μεχρι να ερθει μια 'κακη στιγμη' καποιος να φαει το αγγουρι!
Επιμενω η μονη που θα βγαλει -ακομη και 10αδες bios αμα χρειαστει, για nuc παντα- ειναι η Intel.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To Βmax B2 plus βγαίνει στα 149,50€ με το κουπόνι BGBZB2P τελική απο Κίνα με EU priority line. Πληρωμή με Paypal και ξετικάρουμε το shipping insurance. ;) 

3 λεπτά πριν, zacharis1955 είπε

To έχω εδώ και μια βδομάδα αλλά δεν το έχω στήσει ακόμα...

Στα 150 ευρώ που το βρήκα μάλλον θα το χτυπήσω και εγώ. Πολύ καλά specs για αυτά τα χρήματα και ποιοτικό. Ότι ακριβώς ήθελα για την tv μιας και είμαι παλαιομοδίτης. Θέλω pc οχι android κουτάκια και παπαρίτσες! ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντως συγγνώμη αλλά βρίσκω άτοπο να γίνεται λόγος για το Bmax από τη στιγμή που το θέμα αφορά το Chuwi Herobox. 

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Πάντως συγγνώμη αλλά βρίσκω άτοπο να γίνεται λόγος για το Bmax από τη στιγμή που το θέμα αφορά το Chuwi Herobox. 

Έχεις απόλυτο δίκιο δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη. Η κουβέντα απλά επεκτάθηκε μάλλον και με δική μου υπαιτιότητα σε τέτοια μηχανάκια κυρίως στους επεξεργαστές τους.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Πάντως συγγνώμη αλλά το βρίσκω λίγο άτοπο να γίνεται λόγος για το Bmax από τη στιγμή που το θέμα αφορά το Chuwi Herobox. 

Ωραία λοιπόν, έχεις δίκιο και συγνώμη για το offtopic.

Neos αφού έτσι και αλλιώς το έχεις πάρει εργολαβία τελευταία, κάνε ένα κόπο και ανέβασε το ως προσφορά το Bmax καθώς είναι καλή αν κάποιος ενδιαφέρεται για κάτι τέτοιο. :D :)

Άλλωστε το chuwi έχει πλέον εξαντληθεί! 

(Φιλικά πάντα και χωρίς ίχνος ειρωνείας. )

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Εσύ θέλεις i3 7100 για να κάνεις απλές δουλειές γραφείου, YouTube, Netflix κλπ; Για να ξέρουμε τι συζητάμε δηλαδή.. Βάλε όμως στη σύγκριση και έναν "αδύναμο" r3 4300u mobile cpu για να δεις τι γίνεται με τον 7100...

https://www.cpubenchmark.net/compare/Intel-Celeron-J4115-vs-Intel-i3-7100-vs-AMD-Ryzen-3-4300U/3679vs2924vs3664

Δες και τι καταναλώνει, τι θόρυβο κάνει, σε τι μέγεθος κουτιού μπαίνει, πόσο ζεστός είναι όταν δουλεύει... Γιατί το να λέμε ότι αυτοί οι επεξεργαστές είναι αδύναμοι είναι εύκολο. Για τι δουλειές είναι αδύναμοι όμως; Οκ για rendering και ο 7100 αδύναμος είναι για παράδειγμα. Για έναν μέσο χρήστη όμως που θέλει να κάνει δουλειά γραφείου, να δει καμία ταινία, να χαζεψει στο internet, αυτοί οι επεξεργαστές είναι παραπάνω από αξιοπρεπείς λύσεις.

Επίσης πρότεινε και 7100 itx σύστημα σε χρήματα μέχρι αυτά που κοστίζουν αυτά τα μηχανάκια. Δεν βγαίνουν τα κουκιά.

Τον 6100 είχα πριν 2 χρόνια.

Έχεις την εντύπωση πως ο celeron που θα ζορίζεται περισσότερο θα είναι πιο "δροσερός"; ή έχεις την τρομερή εμπιστοσύνη στον κατασκευαστή (γιατί όχι και στον πωλητή);

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Έχεις απόλυτο δίκιο δεν χρειάζεται να ζητάς συγνώμη. Η κουβέντα απλά επεκτάθηκε μάλλον και με δική μου υπαιτιότητα σε τέτοια μηχανάκια κυρίως στους επεξεργαστές τους.

Όλο τέτοια κάνεις με αυτά τα μικρά μηχανάκια και παρασύρεις τον κόσμο! χαχαχα (μαζί σου!) 

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Doubt είπε

Τον 6100 είχα πριν 2 χρόνια.

Έχεις την εντύπωση πως ο celeron που θα ζορίζεται περισσότερο θα είναι πιο "δροσερός"; ή έχεις την τρομερή εμπιστοσύνη στον κατασκευαστή (γιατί όχι και στον πωλητή);

Μάλλον δεν διάβασες όλο το topic. Δεν έχω την εντύπωση, είμαι σίγουρος ότι ο celeron θα είναι πιο δροσερός. Έχω φτιάξει htpc με j5005 fanless εδω και 2 χρόνια. Παίζει 4k, office, browsing χωρίς καν να χρειάζεται ανεμιστήρα. Κανονικά χωρίς να κάνει throttling. Η γυναίκα μου έχει lenovo laptop με n5000 fanless και κάνει τα ίδια χωρίς throttling. Φαντάσου αυτά που έχουν και ανεμιστήρα. Τι ακριβώς λοιπόν να συζητήσουμε; Ότι ένας 6100 ή 7100 θα καταναλώνει τα διπλάσια τριπλάσια και θα ζεσταίνεται σε mini itx κουτάκι πιο πολύ;;;; Τέλος εγώ πρότεινα intel nuc από Ελλάδα με τον j5005 με 50 ευρώ πιο πάνω περίπου γιατί ακριβώς δεν θέλω να μπλέκω με Κίνα. Αλλά εσύ δεν μιλούσες για την Κίνα. Για τα αδυναμα μηχανάκια μιλούσες...να ξέρουμε δηλαδή...

Επεξ/σία από dimoskoutr
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

Μάλλον δεν διάβασες όλο το topic. Δεν έχω την εντύπωση, είμαι σίγουρος ότι ο celeron θα είναι πιο δροσερός. Έχω φτιάξει htpc με j5005 fanless εδω και 2 χρόνια. Παίζει 4k, office, browsing χωρίς καν να χρειάζεται ανεμιστήρα. Κανονικά χωρίς να κάνει throttling. Η γυναίκα μου έχει lenovo laptop με n5000 fanless και κάνει τα ίδια χωρίς throttling. Τι ακριβώς λοιπόν να συζητήσουμε; Ότι ένας 6100 ή 7100 θα καταναλώνει τα διπλάσια και θα ζεσταίνεται σε mini itx κουτάκι πιο πολύ;;;;

Ξεφεύγουμε και στο κάτω κάτω ο καθένας δίνει τα χρήματα του όπου νομίζει.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Όλο τέτοια κάνεις με αυτά τα μικρά μηχανάκια και παρασύρεις τον κόσμο! χαχαχα (μαζί σου!) 

Εγώ να φανταστείς το ξεκίνησα για δοκιμή το htpc...το κουτάκι είχα δει σε καλό μου φίλο που είχε έναν i3 επάνω... Έτυχε και βγήκαν οι gemini lake εκείνη την εποχή, έβγαλε η asrock μητρική/cpu και είπα δεν του δίνω μια ευκαιρία; Από τότε έχω προτείνει 3 nuc με j5005 σε φίλους και δουλεύουν άψογα και τα 3, ευχαριστημένοι οι ιδιοκτήτες τους κλπ κλπ. Ε μετά είναι να μην τα προτείνουμε; Παρεξηγημένοι επεξεργαστές, πολύ παρεξηγημένοι. Hell πριν από 4 χρόνια είχα στο desktop έναν q6600 και με ssd και 4gb ram ήμουν καλυμμένος για δουλειές γράφειου. Ε ο j5005 είναι το ίδιο ισχυρός με εκείνον τον θρυλικό 4πυρηνο καταναλώνοντας το 1/8 του ρεύματος. Τι άλλο να ζητήσει κάποιος από ένα τόσο μικρό μηχανάκι;

• Like 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Καθολου άτοπο όταν υπάρχει αντιπρόταση με καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη σχεδίαση, καλύτερη ποιότητα κατασκευής κλπ στα ίδια περίπου λεφτά!

Δημοσ.
Μόλις τώρα, zacharis1955 είπε

Καθολου άτοπο όταν υπάρχει αντιπρόταση με καλύτερο επεξεργαστή, καλύτερη σχεδίαση, καλύτερη ποιότητα κατασκευής κλπ στα ίδια περίπου λεφτά!

Ωραία, έτσι πως το θέτεις κι εγώ να πω ότι το ένα είναι από Amazon-Ευρώπη και το άλλο από Κίνα. Μόνο και μόνο για αυτό δεν υπάρχει σύγκριση. Προφανώς δε λέω ότι δεν αξίζει αλλά καλύτερα να το συζητήσουμε στο σχετικό θέμα που άνοιξα.

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Τέλος εγώ πρότεινα intel nuc από Ελλάδα με τον j5005 με 50 ευρώ πιο πάνω περίπου γιατί ακριβώς δεν θέλω να μπλέκω με Κίνα. Αλλά εσύ δεν μιλούσες για την Κίνα. Για τα αδυναμα μηχανάκια μιλούσες...να ξέρουμε δηλαδή...

Κι εγώ NUC έχω και δε διαφωνώ με την πρόταση. Άλλωστε υπερέχει αισθητά ο J5005 σε σχέση με του θέματος.

(είχα και q6600 κάποτε, δε θα γύριζα όμως εκεί σήμερα)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...