Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, μετακόμισα πριν μια εβδομάδα κέντρο, δεν ξέρω κανέναν και δεν έχω ξαναπατήσει Αθήνα στη ζωή μου.

Έχω κάποιες ερωτήσεις θα τις βαλω σε λίστα και όποιος ξέρει τίποτα απαντάει.

1. Που και ποια είναι τα ροκαδικα/μεταλαδικα κοντά από το κέντρο ή/και νέο κόσμο?

2. Υπάρχει κάτι σαν group sharing therapy στύλ alcoholics anonymous αλλά για μη-εθιστικά προβλήματα? Πάλι κοντά κέντρο

3. Που να ψάχνω για metal lives κτλ? Πχ θελω να δω τους Septicflesh αλλα δεν εχω ιδεα πως και που να ψαξω αφου δεν εχω ξαναπαει ποτε σε lives.

4. Κανένα τιπ στο πως να κάνω φίλους κτλ σε μια πόλη που δεν έχω καμία επαφή με κάποιον και δεν ξέρω που να βγω? Είμαι εντελώς μονος μου και δεν εχω να μιλησω σε κανεναν τοσες μερες εδω.

Ευχαριστώ τους αθηναίους που θα απαντήσουν, ηδη λατρεύω την πολη !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν είσαι φοιτητής μην αγχώνεσαι θα βρεις φίλους με τον καιρό στην σχολή. Αν είσαι εργαζόμενος δυσκολευουν τα πράγματα, μόνο από εργασιακό περιβάλλον αλλά επειδή εκεί θα ανταγωνιζεσαι τους άλλους και θα βρίσκεσαι σε καθεστώς πίεσης δεν ξέρω τι μπορείς να καταφέρεις, οι περισσότεροι που γνωρίζω δεν έχουν φίλους από την δουλειά,  μόνο από σχολείο στρατό γειτονια φοιτητικά χρονια. Μπορείς να κάνεις φίλους ίσως από διάφορες ομαδικές δραστηριότητες και χομπυ πχ χώρος, αλλά αυτό προϋποθέτει να σου αρέσει το χομπυ, μπορείς άμα πας σε κανένα φροντιστήριο για ξενες γλωσσες. 

Για μεταλλαδικα δεν μπορώ να βοηθήσω, παλιά υπήρχαν στα Εξαρχεια διαφορα αλλά πρέπει να έχουν κλείσει. Βλέπω κάτι περίεργα μαγαζιά ακόμα αλλά δεν έχω ασχοληθεί με αυτά. 

Επεξ/σία από Βασίλης_29
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Βασίλης_29 είπε

Αν είσαι φοιτητής μην αγχώνεσαι θα βρεις φίλους με τον καιρό στην σχολή. Αν είσαι εργαζόμενος δυσκολευουν τα πράγματα, μόνο από εργασιακό περιβάλλον αλλά επειδή εκεί θα ανταγωνιζεσαι τους άλλους και θα βρίσκεσαι σε καθεστώς πίεσης δεν ξέρω τι μπορείς να καταφέρεις, οι περισσότεροι που γνωρίζω δεν έχουν φίλους από την δουλειά,  μόνο από σχολείο στρατό γειτονια φοιτητικά χρονια. Μπορείς να κάνεις φίλους ίσως από διάφορες ομαδικές δραστηριότητες και χομπυ πχ χώρος, αλλά αυτό προϋποθέτει να σου αρέσει το χομπυ, μπορείς άμα πας σε κανένα φροντιστήριο για ξενες γλωσσες. 

Για μεταλλαδικα δεν μπορώ να βοηθήσω, παλιά υπήρχαν στα Εξαρχεια διαφορα αλλά πρέπει να έχουν κλείσει. Βλέπω κάτι περίεργα μαγαζιά ακόμα αλλά δεν έχω ασχοληθεί με αυτά. 

Yep για δουλειά ήρθα... 

Ελπίζω να ξεκινήσω κανα gym ή καμία άλλη δραστηριότητα μόλις σταθεροποιηθώ με τη καινούργια δουλειά.

Δημοσ.

Σου γράφω στα γρήγορα τα rock/metal στεκια που μου'ρχονται στο μυαλο (και νομιζω ολα ειναι ακομα ανοιχτα):

Excalibur

Rainbow

Fox

Tithora

Underground

Ολα πολυ αγαπημενα, καποια με θεματικες βραδιες, το καθενα με τον δικο του χαρακτηρα και ολα ευκολα προσβασιμα με μετρο/ηλεκτρικο. Πας και ευκολα γνωριζεις κοσμο. Στις συναυλίες επισης ευκολα γνωρίζεις κοσμο. Τις συναυλιες τις ανακαλυπτεις απο αφισες στους δρομους, απ'το rocking.gr, απ'το viva, τα διαφορα social media κλπ.

Δημοσ.

Συναυλίες τώρα δεν παίζουν λόγω ιού. Πάντως ανάλογα με τα ακούσματα σου θα βρεις ότι θες όταν ξεκινήσουν. Αυτό είναι το μεγάλο πλεονέκτημα να ζεις Αθήνα, μπορείς (σε νορμάλ συνθήκες) κάθε εβδομάδα να πηγαίνεις σε live. Τώρα για μαγαζιά παίζουν διάφορα Εξάρχεια, αλλά δεν ξέρω αν είναι ανοιχτά πάλι λόγω της κατάστασης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...