Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Έχω ένα θέμα με το παράθυρο του γείτονα πού είναι στην αυλή μου. Ας το πάρουμε από την αρχή :παλιά ο παππούς μου είχε ένα σπίτι το οποίο το χώρισε στην μέση και τα έγραψε στα δύο του παιδιά. Όλα καλά μέχρι εδώ.το ένα από τα παιδιά πουλισε το μερίδιο του και ήρθε ο καινούριο γείτονα. Το παράθυρο του είναι στην αυλή μου και με ενοχλεί (είναι πολύ κακός άνθρωπος) στο ένα μέτρο έχω βάλει πανί αντιανεμικο για να μη με βλέπει, τώρα μου λέει ότι τον ενοχλεί, ότι του κόβω την θέα (της αυλής μου) και ότι πρέπει να το βγάλω. Τι μπορώ να κάνω. Ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κολλητά είναι τα σπίτια. Έχω βάλει και φυτά. Δεν ακουμπάω τίποτα στον τοίχο του. Όλα τα έχω σε ένα μέτρο. 

Επεξ/σία από JOIONELA22
Δημοσ.

Το πανί αν το έχεις στο δικό σου παράθυρο κάνεις ότι γουστάρεις και άστον αυτόν να λέει ότι θέλει. Εκτός αν δεν έχω καταλάβει σε πιο σημείο το έβαλες σε κοινόχρηστο μέρος πχ εκτός παραθύρου. 

Δημοσ.

Η λυση αντι πανι κλπ αφου θελει να βλεπει αυλη αρα πρασιναδα βαζεις 4-5 φυτα που κανουν φραχτη προσοχη οχι τπτ φυρα που οι ριζες θα σηκωσουν ολη την αυλη αλλα αναρυχομενα η γυτα τυπου λυγουστρα κλπ εισαι κομπλε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το παράθυρο του είναι στην αυλή μου. Δεν είναι κοινόχρηστο ο χώρος. 

Η αυλή μου είναι με πλακακια. Το δικό του είναι αυτό με το μουσαμά και το σηκώνει το πρωί 

16000024385194155516825291685944.jpg

Επεξ/σία από JOIONELA22
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dinos1973 είπε

Η λύση είναι στο τι αναγράφουν τα συμβόλαια σχετικά με τις ιδιοκτησίες!!

Στα δικά μου δεν γράφει τίποτα. Στα δικά του δεν το γνωρίζω και ούτε θα μου πει 

Δημοσ.

Διάβασε στα συμβόλαια σου πως περιγράφετε το ακίνητο, ποια είναι τα σύνορα, εάν υπάρχει μεσοτοιχία με την αυλή σου, προσπάθησε να βρεις τα συμβόλαια του στο υποθηκοφυλακείο για να δεις πως περιγράφετε το ακίνητο, ενδεχόμενος να μπορείς (πιθανόν δικαστικώς) και να του το κλείσεις, αλλά όλα εξαρτώνται από τα συμβόλαια .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα γνωστά προβλήματα με τις οικογενειακές πολυκατοικιες, χτίζει ο άλλος όπως θέλει και του καπνίσει, αμελει την τακτοποίηση διαφόρων πραγμάτων νομιζοντας οτι επειδή είμαστε οικογένεια και τα βρίσκουμε μεταξύ μας δεν έχουμε θέματα, μέχρι ο άλλος να πουλήσει το μερίδιο του. Παράθυρα κολλητά στον άλλον, ρευματοδοτηση από κοινο ρολόι, προβλήματα με σκάλες γκαράζ και κοινόχρηστα μέρη κοκ. Τώρα μόνο μπλεξίματα με πολεοδομιες αστυνομίες και δικαστήρια, χαμένος χρόνος και χρήμα. 

Επεξ/σία από giorgoskouro
  • Like 3
Δημοσ.

Βάλε πάνω στο πανί μια γυμνόστηθη αφίσα, σαν αυτές που είχαν παλιά τα συνοικιακά συνεργεία.

Δημοσ.

Έλεγχος στα συμβόλαια αν το οικόπεδο είναι διηρημένο ή διαιρετό.

Εφόσον είναι 2 ανεξάρτητες ιδιοκτησίες, τότε είναι παράνομος. Δεν τηρεί την πλάγια απόσταση Δ. Επιτρέπεται να βάλει μόνο υαλότουβλα αν θέλει, που δεν θα ανοίγουν ούτε αυτά.

Καταγγελία για έλεγχο στην πολεοδομία, που θα τον υποχρεώσει να το χτίσει.

Αλλιώς αν είναι απλά κάθετες, τότε έχεις μπλέξει... Διάβασε οπωσδήποτε τα συμβόλαια να δεις τι αναφέρουν.

• Like 2
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...