Προς το περιεχόμενο

Windows Long Horn

Viperakos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Xerei kaneis pou mporo na bro auto to litourgiko sto internet na to katebaso??An to exei katebasei kaneis mporei na mou pei tis apopsis tou pano sto leitourgiko einai diladi kalitero apo ta alla i xeirotero?? :) :)

Δημοσ.

Τhanx φιλε μου γιατι απορισα που μερικοι γραφουνε με greek english.Οποτε ακομα φτιαχνονται αυτα τα windows ε????Χμμ μαλιστα οκ αλλα δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν μου το κατεβαζε αφου το εχει στα ftp. Εγω πηγα να το κατεβασω μεσω cute ftp. Οποιος ξερει παντως ας μου πει κατι τον ευχαριστω προκαταβολικα!!! :) :) :) :)

Δημοσ.

Εχουν βγεί κάποιες beta versions ήδη.Αν θες μπορείς να επικοινωνήσεις με την microsoft να αγοράσεις το δικαιωμα χρήσης και είτε να σου στείλουν κάποιο cd είτε νόμιμα να το κατεβάσεις με κάποιο p2p program όπως το dc++ ;)

Aπο λειτουργικής πλευράς είναι παρόμοιο με τα xp και ίσως να δυσκολευτείς να βρείς drivers

Δημοσ.

Τα Windows Longhorn δεν είναι σε beta φάση, είναι πολύ νωρίς. Ακόμη κυκλοφορούν alpha builds με τελευταίες αυτές που παρουσιάζονται στο WinHEC 2004 (δεν ξέρω αν διέρρευσαν και αυτές στο διαδίκτυο, αλλά όλα είναι πιθανά :D ).

Δημοσ.

Odos... den einai Beta alla alpha builds. Nai. odos ta windows auta uparxoun sto internet. psaxnodas 8a ta vreis. ego se kapoio programma P2P ta eixa vrei. Episis mia mera pou eixa paei sto tei a8inas enas tupas pou poulage cd ta eixe. tora kata poso itan mesa odos auta windows kai oxi tipota win2003 kai apo vlakeia tou egrapse ap ekso longhorn den ksero. Pados an 8es pigaine tei a8inas na ta pareis! :)

ektos kai an ta vreis kai ta katevaseis.

Δημοσ.

οκ όχι beta,alpha builds.Αλλο είναι το θέμα όμως.Αντί να βοηθήσετε στο πως νόμιμα μπορεί να βρεί τα longhorn εσείς τον παροτρύνετε να κάνει πειρατική αγορά λογισμικού ή να τα κατεβάσει παράνομα!!!To beta σας πείραξε................. :D

Δημοσ.

To mono pou mporo na sou po einai mh kaneis to la8os na valeis longhorn giati einai tigka sta bugs!

Edo skepsou ms final os k einai poles fores asta na pane... e fantasou ta longhorn!

Entelos pliroforiaka nomizo oti tora kykloforei(h 8a kykloforisei opou nane/syntoma) leaked New Longhorn Build! 4074.idx02.040425-1535. ;)

Δημοσ.
Τα Windows Longhorn δεν είναι σε beta φάση, είναι πολύ νωρίς. Ακόμη κυκλοφορούν alpha builds με τελευταίες αυτές που παρουσιάζονται στο WinHEC 2004 (δεν ξέρω αν διέρρευσαν και αυτές στο διαδίκτυο, αλλά όλα είναι πιθανά ).

Λοιπόν, τα windows ειναι alpha έκδοση και όχι Beta. κυκλοφορούν διάφορες εκδόσεις στο Internet αλλα όλες είναι χάλια. είναι γεμάτες στα πρβλήματα και ούτε υπάρχει εγγενής υποστήριξη σε drivers. απλά δοκίμασε άμα θέλεις το νέο λειτουργικό. εγώ το είχα δοκιμάσει και μου άρεσε αλλα δεν κάνει τώρα να το έχεις για βασικό σου λειτουργικό.

Τώρα, για τον φίλο τον sotsak, δεν ξέρω κατά πόσο τα windows longhorn που θα βγουν στα μαγαζιά σε 2 χρόνια θεωρούνται ως warez. όπου και να ψάξεις αποκλείεται να τα βρεις. άρα ο μόνος τρόπος να τα αποκτήσεις είναι να τα κατεβάσεις. θα μου πεις γιατί να τα κατεβάσεις? αυτό είναι άλλο θέμα.

πρόσεξε, μιλάω για την δεδομένη στιγμή, και για τισ δεδομένες εκδόσεις (alpha version) Α, και όλα αυτά ειναι προσωπικές απόψεις.

Δημοσ.

Από το προηγούμενο newsletter του Windows & .Net Magazine:

Microsoft Works Out Longhorn Schedule for First Half of 2006

Months of customer complaints have finally had an effect on

Microsoft. This week, the company acknowledged that it will deliver

Longhorn, the next major Windows release, on a fixed schedule, ending

years of vague delivery dates and glacial development. The slow move

to a concrete timetable started last month when Microsoft Chairman and

Chief Software Architect Bill Gates--who in June 2000 stepped down as

CEO specifically to have more of a hands-on role with Longhorn--said

that conjectures about a 2006 release for the product were "valid."

This week, however, internal company documentation corroborated by

Microsoft representatives pins the Longhorn release date to "the first

half of 2006." And the oft-delayed beta 1 release (originally due in

late summer 2005) will ship in mid-February 2005, according to the

documentation I've seen. To read the complete story, visit the

following URL:

http://www.winnetmag.com/article/articleid/42335/42335.html

Chryssa

Δημοσ.

Δοκιμάστε καμιά αναζήτηση σε P2P networks (π.χ. enule, DC++) για Longhorn_PDC_4051 για θα δείτε τι χαμός γίνεται!!! :shock:

Ήδη υπάρχουν και σελίδες με οδηγίες για να...λειτουργεί χωρίς time bomb κ.α. κλειδώματα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...