tazos87 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 ΒΟΗΘΕΙΑ! Έχω φάει άπειρες ώρες από χτες... Έχω το cubase 5, κιθάρα ακούω και γράφω κανονικά. Το μικρόφωνο δεν ακούγεται καθόλου όταν γράφω φωνή. Εμφανίζεται μια παχιά ευθεία γραμμή όταν το ηχογραφώ και δεν ακούγεται τίποτα. Ρυθμίσεις input & output είναι στη κάρτα ήχου (Focusrite solo). Στις Ρυθμίσεις ήχου του Υπολογιστή έχει επιλογή είτε για το μικρόφωνο του Λαπτοπ(άκυρο) είτε τη κάρτα ήχου. Το μικρόφωνο είναι Δυναμικό (Συνδέεται με XLR καλώδιο στη κάρτα ήχου), καινούριο και τσέκαρα ότι δουλεύει σε εναν ενισχυτή κιθάρας (όσο ακούγεται εκεί). Εχω απελπιστεί...ευχαριστώ!
JChrist Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 13/9/2020 στις 1:34 ΜΜ, tazos87 είπε ΒΟΗΘΕΙΑ! Έχω φάει άπειρες ώρες από χτες... Εχω απελπιστεί...ευχαριστώ! για δοκίμασε αυτά που λέει στο video και δες αν λειτουργήσει - οι focusrite έχουν αρκετά προβλήματα με drivers και οι περισσότεροι ισχυρίζονται πως διορθώνεται με διαγραφή των drivers και re-setup https://www.youtube.com/watch?v=NtNiA_XmOts αν και δεν είναι σίγουρο αν φταίει η focusrite, θα ήταν καλύτερο να προτιμάς άλλες εταιρείες για εξοπλισμό ήχου Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από JChrist
tazos87 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστώ! Ενώ το Input έπρεπε να το έχω Δεξιά, το μικρόφωνο έπρεπε να το βάλω Αριστερά...(τζάμπα χρόνο έφαγα αλλά χαλάλι)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα