Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Με αφορμή την επιδότηση για την ηλεκτροκίνηση, ξεκίνησα να ψάχνω ηλεκτρικό ποδήλατο που να είναι σπαστό και να μπορεί να σηκώσει αναβάτη 150 κιλών.

Δυστυχώς το μόνο που έχω βρει είναι αυτό το οποίο είναι από αμερικάνική εταιρεία που έχει παράρτημα στην Τσεχία.

Επικοινωνόντας με διάφορα καταστήματα ποδηλάτων στην περιοχή μου (Θεσσαλονίκη), δυστυχώς, κανένας δεν δέχεται να το κάνει εισαγωγή για το αγοράσω από αυτόν.

Το ερώτημα μου είναι αν γνωρίζετε κάποιο κατάστημα στην Ελλάδα που να εισάγει ποδήλατα από την συγκεκριμένη εταιρεία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

:)

Δημοσ.

Μίλα με την εταιρεία και ρώτα τους ποιοι είναι οι αντιπρόσωποί τους.

Ποιος θα κάνει εισαγωγή για ένα τμχ; Εσύ θα έκανες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

13 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Μίλα με την εταιρεία και ρώτα τους ποιοι είναι οι αντιπρόσωποί τους.

Ποιος θα κάνει εισαγωγή για ένα τμχ; Εσύ θα έκανες;

Μίλησα μαζί τους και δεν έχουν αντίπροσωπεία στην Ελλάδα.

Για αυτό ψάχνω μήπως κάποιο μαγαζί που να εισάγει από την συγκεκριμένη εταιρεία τη συγκεκριμένη εταιρεία έστω και ανεπίσημα.

10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Η Τσεχία δεν είναι στην ΕΕ ;Το παραγγέλνεις απο εκεί.

Όντως η Τσεχία είναι εντός ΕΕ αλλά υπάρχει το πρόβλημα ότι πρέπει να ζητήσω από τον πωλητή να υπογράψει Υπεύθυνη δήλωση και βεβαίωση που θα επικαλείται την ελληνική ΚΥΑ.

Να μεταφράσω την ελληνική ΚΥΑ στα αγγλικά είναι λίγο κουλό.

Ακόμα και αν το κάνω γιατί ο πωλητής να εμπιστευτεί την δίκη μου μετάφραση στα αγγλικά για να υπογράψει την Υπεύθυνη δήλωση και βεβαίωση.

Επιπλεόν όταν τους ζήτησα να μου στείλουν επίσημη προσφορά με σφραγίδα και υπογραφή μου είπαν τέτοιου είδους προσφορές δεν στέλνουν γιατί οι σφραγίδες και υπογραφές έχουν καταργηθεί εδώ και καιρό.

6 λεπτά πριν, korakios είπε

Καλύτερα μη σπάει το θέμα 

Δεν είναι το ίδιο θέμα γιατί δεν αφορά μόνο ηλεκτρικά ποδήλατα αλλά και σπαστά και για υπέρβαρους.

Επεξ/σία από panos78
Δημοσ.

Πάρε τότε ένα αεροπλάνο με RyanAir, επιστρέφεις με Aegean,  flex ή business, το φορτώνεις στο αεροπλάνο και τέλος.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, cacofonix-3 είπε

Πάρε τότε ένα αεροπλάνο με RyanAir, επιστρέφεις με Aegean,  flex ή business, το φορτώνεις στο αεροπλάνο και τέλος.

Καλή η ιδέα αλλά όπως ανέφερα παραπάνω τα χαρτιά για την επιδότηση δεν μπορούν να υπογραφούν οπότε θα είναι χωρίς επιδότηση.

Υπόψιν ότι το συγκεκριμένο ποδήλατο έχει τελική τιμή 710 € με δωρεάν μεταφορικά.

Αν μπορέσω να πάρω την επιδότηση θα μου βγει πρακτικά τζάμπα γιατί με το 40% έκπτωση και τα 500 € λόγω ΑΜΕΑ, θεωρητικά θα τα πάρω όλα πίσω.

Για αυτό θέλω να γίνει η αγορά στην Ελλάδα.

Αν δεν βρω άλλη λύση, η άμεση αγορά από Τσεχία είναι μονόδρομος.

Δημοσ.

Πήγαινε σε ένα μικρό κατάστημα τότε, εξήγησέ του αυτό με την επιδότηση, τάξε του και 150€ -200€ δωράκι στο χέρι, και ίσως ασχοληθεί.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Πήγαινε σε ένα μικρό κατάστημα τότε, εξήγησέ του αυτό με την επιδότηση, τάξε του και 150€ -200€ δωράκι στο χέρι, και ίσως ασχοληθεί.

Το έχω κάνει ήδη και με 300€ επιπλέον σε 5 καταστήματα, 3 της γειτονιάς και 2 μεγάλα και όλοι είναι αρνητικοί.

Εκείνο που δεν καταλαβαίνω γενικότερα είναι γιατί κανείς στην Ελλάδα δεν εισάγει από την συγκεκριμένη εταιρεία.

Φτηνά είναι, καλές κριτικές έχουν στις χώρες που κυκλοφορούν....
Τέλος πάντων, ευχαριστω για την προσπάθεια να βοηθήσετε.

Δημοσ.

Βρες ένα φίλο σου, να βάλει έναν ΚΑΔ στο μαγαζί για ηλεκτρονικό εμπόριο 

Το παραγγέλνει, στο μεταπουλαει με 10% πάνω, και τέλος.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, cacofonix-3 είπε

Βρες ένα φίλο σου, να βάλει έναν ΚΑΔ στο μαγαζί για ηλεκτρονικό εμπόριο 

Το παραγγέλνει, στο μεταπουλαει με 10% πάνω, και τέλος.

Έχω ένα φίλο με μαγαζί.

Θα τον ρωτήσω.

Ευχαριστώ

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
Στις 13/9/2020 στις 2:40 ΜΜ, panos78 είπε

Έχω ένα φίλο με μαγαζί.

Θα τον ρωτήσω.

Ευχαριστώ

Τελικά τι έγινε?

Πάντως πολύ φθηνό αυτό που βρήκες δεδομένου ότι είναι και σπαστό και ηλεκτρικό, για κάποιο λόγο ενώ ψάχνουμε με τον άντρα μου δεν έχει τύχει να βρούμε.κατω από 1200 ευρώ , δηλαδή κάνα 700αρι 800αρι στην καλύτερη με την επιδότηση...

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν έχω καταφέρει μέχρι σήμερα να πείσω κάποιο κατάστημα να το κάνει εισαγωγή για να το αγοράσω απο εκεί.

Πράγματι, είναι φθηνό για σπαστά και ηλεκτρικό και οι τιμές στην Ελλάδα ξεκινούν από εκεί που λες. Στο εξωτερικό όμως οι τιμές ξεκινούν από πιο χαμηλά. Στην αναζήτηση που κάνω τόσο καιρό, έχω βρει με 1000€ σπαστό, ηλεκτρικό, να σηκώνει ως 150κιλα αλλά με 700W μοτέρ. Προφανώς, δεν το επιλέγω γιατί δεν πληρεί τις προϋποθέσεις της επιδότησης.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...