CheOnWeb Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) On 14/09/2020 at 09:54, Doubt said: Το "δε μπορούμε" σωστό είναι. Δεν είναι σωστό, σύμφωνα με τη διδασκόμενη νεοελληνική γραμματική. Σύμφωνα με τη διδασκόμενη νεοελληνική γραμματική, το θηλυκό οριστικό άρθρο την, η προσωπική αντωνυμία του τρίτου προσώπου αυτήν και την και τα μόρια δεν και μην «διατηρούν το τελικό -ν όταν η λέξη που ακολουθεί αρχίζει από φωνήεν ή από τα σύμφωνα κ, π, τ, τα δίψηφα μπ, ντ, γκ και τα διπλά ξ, ψ». Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από CheOnWeb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Δεν είναι σωστό, σύμφωνα με τη διδασκόμενη νεοελληνική γραμματική. Σύμφωνα με τη διδασκόμενη νεοελληνική γραμματική, το θηλυκό οριστικό άρθρο την, η προσωπική αντωνυμία του τρίτου προσώπου αυτήν και την και τα μόρια δεν και μην «διατηρούν το τελικό -ν όταν η λέξη που ακολουθεί αρχίζει από φωνήεν ή από τα σύμφωνα κ, π, τ, τα δίψηφα μπ, ντ, γκ και τα διπλά ξ, ψ». Έχεις δίκιο. Στο μπ- παραμένει, στο μ- χάνεται, γι'αυτό και η σύγχυση. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 13/9/2020 στις 11:17 ΠΜ, oldnew είπε Εχω φύλλα με μακροεντολες visual basic στο excel. Γι αυτο κάνει τίποτα η Google? Αναγκάζομαι να χρησιμοποιω Windows tablet μονο γι αυτό. Διαφορετικά και με το κινητό θα έκανα δουλειά. Κι εμένα αυτό με ενδιαφέρει πάρα πολύ.Έχω excel πρόγραμμα το οποίο το έχω φτοιάξει με κουμπιά και μακροεντολές κα δεν μπορώ να το δουλέψω στο κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα