Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, htmboss είπε

Σας ζητώ συγγνώμη για την αποτυχία του script 😔😔. Ελπίζω να επανέλθω με κάτι νέο...

Η λέξη αποτυχία είναι βαριά. Έκανες κάτι και το μοιράστηκες με τον κόσμο. Μπράβο από εμένα.

• Like 3
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Γιατί το αφαίρεσες; Θέλω και γω να φτιάξω κάτι τέτοιο. Πρακτικά το έχω κάνει για τον εαυτό μου, ωστόσο δεν είναι γενικό. Απλά εκτελεί κάποια συγκεκριμένα command lines τύπου dnf install xxxxx -y.

Ίσως η δική σου προσέγγιση να ήταν κάπως καλύτερη.

• Like 1
Δημοσ.

Ένας εναλλακτικός τρόπος για να στηθεί κάτι πιο γενικό είναι να χρησιμοποιηθεί ένα abstraction  πάνω από τον package manager. Πχ το ansible.

https://docs.ansible.com/ansible/latest/collections/ansible/builtin/package_module.html

Φυσικά πρέπει και πάλι να διαχειριστείς τα διαφορετικά ονόματα των πακέτων σε κάθε διανομη κτλ.

• Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, RTW4ever είπε

Η οποία; Που είναι;

Ειναι αυτη.  Εγω του τα ειπα σε αλλο φορουμ...

"Ένα Web-based app όπου μπορεί να <<κάψει>> ISO, να κάνει format σε cd & dvd, να κάνει rip αρχεία μουσικής και απλά αρχεία από CD και να βρεις την διεύθυνση του cd drive σου".

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

Θέλω πάντοτε να είμαι θετικός απέναντι σε τέτοιου είδους προσπάθειες, αλλά όταν βλέπω να λέει "Initinal Relase" στο github, δε μπορώ παρά να αναρωτιέμαι και για την ποιότητα του κώδικα.

Δημοσ.
Στις 12/9/2020 στις 11:11 ΜΜ, htmboss είπε

Μόλις εγκατέστησες τα Ubuntu ή τα Kali Linux. Μέν έχει κάποια προεγκατεστημένα προγράμματα αλλά πρέπει να βάλεις κι άλλα προγράμματα και ενημερώσεις. Είναι πολύ χρονοβόρο όλο αυτό αλλά εγώ έφτιαξα ένα script με το όνομα: LinuxPreparerX. Αυτό εγκαθιστά πολλές χρήσιμες και καλές εφαρμογές και κάνει ενημερώσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε το LinuxPreparerX_run.sh και να βαζετε τον κωδικό σας οπότε το χρειαστεί. Το script εγκαθιστά: εφαρμογές από ολα τα είδη και όλες τις τελευταίες ενημερώσεις. Όμως υπάρχει ένα αρνητικό. Θέλει καλό υπολογιστή. Amd64 κατά προτίμηση και 1 με 3GB Ram. Μπορείτε να το βρείτε εκεί: https://github.com/htmboss/LinuxPreparerX

το σκριπτάκι αυτό τρέχει σε όλες τις διανομές; ή μόνο debian ubuntu;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...