htmboss Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις εγκατέστησες τα Ubuntu ή τα Kali Linux. Μέν έχει κάποια προεγκατεστημένα προγράμματα αλλά πρέπει να βάλεις κι άλλα προγράμματα και ενημερώσεις. Είναι πολύ χρονοβόρο όλο αυτό αλλά εγώ έφτιαξα ένα script με το όνομα: LinuxPreparerX. Αυτό εγκαθιστά πολλές χρήσιμες και καλές εφαρμογές και κάνει ενημερώσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι να ανοίξετε το LinuxPreparerX_run.sh και να βαζετε τον κωδικό σας οπότε το χρειαστεί. Το script εγκαθιστά: εφαρμογές από ολα τα είδη και όλες τις τελευταίες ενημερώσεις. Όμως υπάρχει ένα αρνητικό. Θέλει καλό υπολογιστή. Amd64 κατά προτίμηση και 1 με 3GB Ram. Μπορείτε να το βρείτε εκεί: https://github.com/htmboss/LinuxPreparerX 1
mphxths Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Οχι , δεν συμφωνω με το σκριπτ διοτι : 1. Απλα περναει πακετα χωρις να δινει επιλογες στον χρηστη. Yποθετει δηλ τι αρεσει στον χρηστη ή τι χρειαζεται . 2. Γιατι εγκαθιστα ppas για πακετα που υπαρχουν ηδη στα επισημα ρεπος του ubuntu ( stacer , simplescreenrecorder , notepadqq , playonlinux , και αλλα ). Ναι ξερω η απαντηση θα ειναι για να εχουμε την τελευταια εκδοση...να πηξουμε το συστημα με ppas για αυτον τον λογο ? Σοβαρα ? 3. Κανει χρηση της apt-get ενω πλεον ολοι χρησιμοποιουν την "apt". *edit* Λαθος , κανει χρηση και της apt.. που και που. Καπου το εχεις χασει αδελφε 4. Γιατι απο την μια κραζουμε το ubuntu που εγκαθιστα με το ετσι θελω snap πακετα και το ιδιο παει και κανει και αυτο το σκριπτ . Σοβαρα τωρα ? 5. Γιατι υπαρχει software center που μπορεις να αραξεις και να ψαξεις το software της αρεσκειας σου απο εκει. Kατα τα αλλα , καλη προσπαθεια 1 1
snowflake99 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Το γεγονός ότι απευθύνεις το εν λόγω script σε μια εγκατάσταση Kali Linux μεταξύ άλλων, με κάνει πολύ σκεπτικό.
Oxygene Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Υπολογιστής με 64 bit επεξεργαστή και 3 GB ram θεωρείται πολύ basic πλέον και όχι καλός... 2020 έχουμε, όχι 2010 2
tritonas00 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) case μεσα σε while loop να παρεμβει το ΕΣΡ Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από tritonas00
jemadux Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) για δικη σου χρήση κανε οτι θέλεις ... σοβαρα τωρα εν ετει 2020 ποιος χρησιμοποει skype ? Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από jemadux
mphxths Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, jemadux είπε για δικη σου χρήση κανε οτι θέλεις ... σοβαρα τωρα εν ετει 2020 ποιος χρησιμοποει skype ? Πανευκολα εγω. Γιατι τι εχει ? Μια χαρα προγραμματακι ειναι. Αν ειναι της μοδος καποιο αλλο να με ενημερωσεις να το γραψω εκει που δεν πιανει ηλιος
jemadux Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, mphxths είπε Πανευκολα εγω. Γιατι τι εχει ? Μια χαρα προγραμματακι ειναι. Αν ειναι της μοδος καποιο αλλο να με ενημερωσεις να το γραψω εκει που δεν πιανει ηλιος μπήχτη .. μπορει να χρησιμοποεις skype αλλα συνηθως οι περισσοτεροι δεν το χρησιμοποιουν ...λογω της microsoft . εχω να βαλω skype στο μηχανημά μου πολλα χρονια
mphxths Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, jemadux είπε οι περισσοτεροι δεν το χρησιμοποιουν οι περισσοτεροι που δεν το χρησιμοποιουν μαλλον δεν βρισκονται και στην contact list μου. Αυτοι που το χρησιμοποιουν και ειναι στην contact list μου ειναι αυτοι που εχουν σημασια. Τωρα αυτα τα περι microsoft , google , nsa , fbi , cia , παρακολουθησεις , telemetry και λοιπα τα ακουω βερεσε. Εγω θελω να κανω την δουλεια μου. Αμα το γυρισω στην τρομοκρατια , θα μιλησουμε υπο αλλες συνθηκες , μεχρι τοτε...
jemadux Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, mphxths είπε οι περισσοτεροι που δεν το χρησιμοποιουν μαλλον δεν βρισκονται και στην contact list μου. Αυτοι που το χρησιμοποιουν και ειναι στην contact list μου ειναι αυτοι που εχουν σημασια. Τωρα αυτα τα περι microsoft , google , nsa , fbi , cia , παρακολουθησεις , telemetry και λοιπα τα ακουω βερεσε. Εγω θελω να κανω την δουλεια μου. Αμα το γυρισω στην τρομοκρατια , θα μιλησουμε υπο αλλες συνθηκες , μεχρι τοτε... δεν γνωρίζω ποσο χρονων είσαι ... χρησιμοποιώ discord .. επειδη πλεον ειναι της μοδας
mphxths Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, jemadux είπε επειδη πλεον ειναι της μοδας Εγω κοιταω τι κανει την δουλεια μου , οχι τι ειναι της μοδας. Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι .. αν ειναι δυνατον δηλ...
pmav99 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, mphxths said: Δεν ξερω ποσο χρονων εισαι .. Δεν είναι θέμα ηλικίας. Είναι απλά ο Jemadux. Επεξ/σία 29 Σεπτεμβρίου 2020 από pmav99
mphxths Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, pmav99 είπε Είναι απλά ο Jemadux. Δεν είναι θέμα ηλικίας. ωχ ωχ ωχ ωχ , αυτο ηταν βαρυ ... καπως
pmav99 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτό που έιναι βαρύ σαν ιστορία είναι το όνομα Jemadux στην Ελληνική linux-ο-σφαιρα
htmboss Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2020 Σας ζητώ συγγνώμη για την αποτυχία του script 😔😔. Ελπίζω να επανέλθω με κάτι νέο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα