Προς το περιεχόμενο

Gdpr ecommerce τύπου ebay.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χαίρετε, 

Έχω κατασκευάσει και αναπτύσσω γενικώς ένα website τύπου ebay. Συγκεκριμένα, μπορεί να μπαίνει ένας επιχειρηματίας να βάζει τα προϊόντα του και επισκέπτες να κάνουν παραγγελία, όπως τα κλασικά eshop. Βρίσκομαι στην φάση του GDPR. Από την μία τεχνικά, έχω εντοπίσει κομμάτια και μηχανισμούς, πχ να κάνω τις φόρμες συμφωνες με το GDPR. Γενικά όμως. Τι ενέργειες πρέπει να κάνω ώστε η εφαρμογή και όλος ο ιστοτοπος να είναι GDPR καλυμμένος; Έχω μιλήσει με δύο τρεις δικηγόρους με ειδίκευση δίκαιο του ίντερνετ, μου είπανε ότι θα καλύψουν το θέμα. Με μια σχετικά μεγάλη τιμή. Επίσης, Τι τιμές παίζουν; πόσο μεγάλο η και πολύπλοκο είναι το Gdpr ενός eshop τύπου ebay; Ευχαριστώ. 

Επεξ/σία από jordansgr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποια εταιρία με εξειδίκευση στο gdpr και πιστοποιημένους συμβούλους. Όχι δικηγόρο.

Μια που ξέρω είναι η Syntax. Είναι στη Μεσογείων. Ξέρω ότι έχει κάνει Gdpr σε κάποιες μεγάλες εταιρίες δημοσίου και σε κάποιες ναυτιλιακές. Όπου και να πας όμως δεν είναι φθηνά, να ξέρεις. Το gdpr consulting είναι της μόδας και το βαρανε και είναι αρκετά περίπλοκο.

Επεξ/σία από zx1234r
Δημοσ.

Αν σκοπεύεις να το κάνεις για ελληνική αγορά, πριν το κάνεις έχει ήδη αποτύχει για τους λόγους που απέτυχαν όλα τα υπόλοιπα.

Ο Έλληνας δεν θέλει να πληρώνει προμήθειες.

Είναι ο λόγος που το ricardo έκλεισε, ο λόγος που το emarket/flea market δεν δουλεύει, κλπ.

Σόρρυ για το άσχετο, και μακάρι να τα πας καλά, αλλά θέλω να σε φέρω στα ίσια δου πριν καν χάσεις χρήματα και χρόνο

Δημοσ.

Πάντως gdpr για μικρό έργο που δεν περιλαμβάνει πολλές διαδικασίες, το κόστος ενδέχεται να μην είναι μεγάλο. Κάνε ένα τηλ εκεί που σου είπα απλά για να σου πουν μια τάξη μεγέθους και να ξέρεις πως θα προχωρήσεις. Η αγορά είναι μεγάλη και οι τιμές κυμαίνονται αρκετά πάντως.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Πάντως gdpr για μικρό έργο που δεν περιλαμβάνει πολλές διαδικασίες, το κόστος ενδέχεται να μην είναι μεγάλο. Κάνε ένα τηλ εκεί που σου είπα απλά για να σου πουν μια τάξη μεγέθους και να ξέρεις πως θα προχωρήσεις. Η αγορά είναι μεγάλη και οι τιμές κυμαίνονται αρκετά πάντως.

Ναι αυτό έγραφα τώρα. Γιστι ούτε εργαζόμενοι ούτε χώρος, το σπίτι μου θα δηλωθεί ως χώρος. Start up είναι 

Δημοσ.
29 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Καλύτερα να απευθυνθείς σε κάποια εταιρία με εξειδίκευση στο gdpr και πιστοποιημένους συμβούλους. Όχι δικηγόρο.

+1

Πάρε και μία γνώμη από την KPMG,  εδώ > https://home.kpmg/gr/el/home/services/advisory/risk-consulting/it-advisory-services/gdpr.html

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...