Προς το περιεχόμενο

Ανακοινώνει τιμή και διάθεση του PS5 η Sony την επόμενη εβδομάδα

dimakisk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, twidel είπε

Ακόμα και αν κοστίζει 200ευρώ κάτω απο το Xbox Series X πάλι δεν θα συμφέρει με τα λεφτά που θα δίνεις για κάθε παιχνίδι.

Μετά το game pass το χάος..

Τώρα αν θέλεις τόσο πολύ να παίξεις τα 4-5 10ωρα παιχνίδια που έχει το νοικιάζεις μετά απο χρόνια για 1-2 εβδομάδες και τέλος.. Δεν αξίζει πλεον ειδικά αφου έχει και πιο αδύναμο hardware.. ούτε καν.  Μόνο για τους πολύ πορωμένους αλλα και πάλι βλακεία μου φαίνεται σόρρυ (no offence)  :)

Έχω αναφερθει τόσες φορές στο ότι στηρίζοντας τα ψηφιακά παιχνίδια βοηθάτε τις εταιρείες να σας πιάνουν κορόιδο, που το ξέρω ότι έχω καταντήσει γραφικός.

Πρώτον, το gamepass σου δίνει περιορισμένη λίστα. Αν πιστεύεις ότι από τα παιχνίδια που μπορεί να αποκτήσει μια κονσόλα, είσαι ok με επιλογή λίγων, πάω πάσο. Δεύτερον, τα παιχνίδια τα νοικιαζεις, δεν τα αγοράζεις. Πληρώνεις, παίζεις, στα παίρνει πίσω. Τρίτον, ΜΗΔΕΝ μεταπωλητικη αξία. Τέταρτον, καλή τύχη με τον αποθηκευτικό χώρο. Πέμπτον, καλή αναμονή 2 ημερών για κατεβασμα κάθε φορά που θες να ξαναπαίξεις κάτι που έσβησες λόγο χώρου.

Ειλικρινά νιώθω πως πλέον μόνο 15χρονοι gamers υπάρχουν. Γιατί θέλω να πιστεύω πως οι μεγαλύτεροι δε θα άλλαζαν τα φυσικά παιχνίδια για τίποτα.

ΥΓ) Το hardware έχει μηδενική σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι το πόσες εταιρείες θα μάθουν να το αξιοποιούν στην κάθε κονσόλα. Αν είναι σαν την τωρινή γενιά, τότε δε χρειάζεται καν να αναφερθεί το αποτέλεσμα. Να αναφερθεί το πώς τα πήγε το PS Vita χειρότερα από το 3DS ή το Sega Dreamcast χειροτερα από το PS2 ενώ κάνανε θαύματα με το hardware αλλά είχανε μόνο 20 εταιρείες που το αξιοποίησαν;

ΥΓ2) Αυτό για τα 4-5 10ωρα δεν το κατάλαβα καν.

Επεξ/σία από xaerialtwistx
  • Like 9
  • Thanks 8
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

2 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Έχω αναφερθει τόσες φορές στο ότι στηρίζοντας τα ψηφιακά παιχνίδια βοηθάτε τις εταιρείες να σας πιάνουν κορόιδο, που το ξέρω ότι έχω καταντήσει γραφικός.

Πρώτον, το gamepass σου δίνει περιορισμένη λίστα. Αν πιστεύεις ότι από τα παιχνίδια που μπορεί να αποκτήσει μια κονσόλα, είσαι ok με επιλογή λίγων, πάω πάσο. Δεύτερον, τα παιχνίδια τα νοικιαζεις, δεν τα αγοράζεις. Πληρώνεις, παίζεις, στα παίρνει πίσω. Τρίτον, ΜΗΔΕΝ μεταπωλητικη αξία. Τέταρτον, καλή τύχη με τον αποθηκευτικό χώρο. Πέμπτον, καλή αναμονή 2 ημερών για κατεβασμα κάθε φορά που θες να ξαναπαίξεις κάτι που έσβησες λόγο χώρου.

Ειλικρινά νιώθω πως πλέον μόνο 15χρονοι gamers υπάρχουν. Γιατί θέλω να πιστεύω πως οι μεγαλύτεροι δε θα άλλαζαν τα φυσικά παιχνίδια για τίποτα.

ΥΓ) Το hardware έχει μηδενική σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι το πόσες εταιρείες θα μάθουν να το αξιοποιούν στην κάθε κονσόλα. Αν είναι σαν την τωρινή γενιά, τότε δε χρειάζεται καν να αναφερθεί το αποτέλεσμα.

Επιτέλους να και κάποιος που μίλησε σωστά! Εύγε απλά! Έχω συλλογές παιχνιδιών από το PS1 ακόμα... Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό τα 15χρονα. Πάρτε Xbox να παίζετε με Game pass.

• Like 6
  • Thanks 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

ΥΓ) Το hardware έχει μηδενική σημασία, αυτό που έχει σημασία είναι το πόσες εταιρείες θα μάθουν να το αξιοποιούν στην κάθε κονσόλα. Αν είναι σαν την τωρινή γενιά, τότε δε χρειάζεται καν να αναφερθεί το αποτέλεσμα. Να αναφερθεί το πώς τα πήγε το PS Vita χειρότερα από το 3DS ή το Sega Dreamcast χειροτερα από το PS2 ενώ κάνανε θαύματα με το hardware αλλά είχανε μόνο 20 εταιρείες που το αξιοποίησαν;

Άμα έχεις πάνω από ένα PS4 όπως εγώ σε διαφορετικά σπίτια το digital είναι η λύση γιατί παίζουν και τα 2 σύγχρονος. Ποτέ δεν πούλησα game που είχα όποτε το digital δεν με ενοχλεί. Για το download με 50αρα VDSL 80GB game αν το βάλεις το βράδυ, το πρωί έχει κατέβει (μιλάω εκ πείρας). Για τον χώρο τώρα όσο θέλει το fysical, τον ίδιο θέλει και το digital.

Επεξ/σία από vorlon
  • Like 3
  • Sad 1

58 λεπτά πριν, music_lover είπε

Βιάζεσαι όμως γιατί day 1 super games ποτέ δεν είδαμε. Στο τέλος την ζωής των κονσολών κάνουμε τον λογαριασμό. Και εκεί η Sony παρουσιάζει πάντα αλλά σταδιακά ένα σωρό 3Α τίτλους. Το ίδιο δήλωσε ότι θα κάνει και τώρα. Τώρα το αν σε μερικούς δεν αρέσουν οι συγκεκριμένοι τίτλοι με γεια τους με χαρά τους, πέρι ορέξεως άλλωστε κολοκυθόπιτα. Εγώ πάντως θα πάρω. Γιατί και god of war απόλαυσα και uncharted και last of us και gran turismo και spider-man και horizon και detroit και δεν συμμαζεύεται.

Καλα τα λες αλλα ξέχασες το Ρατσετ!

Personal favourite!

• Like 1

Έχετε ξεχάσει το account sharing και στις 2 πλατφόρμες (3, μαζι με το steam) όπου το κόστος των games πέφτει κάθετα.

Οι ανω των 30 και ποσο μάλλον με οικογένεια θα προτιμήσουν 2 κονσόλες  απο ενα 1 pc, για αναρίθμητους λόγους.

Το game pass γύρισε τη ζυγαριά υπέρ της MS, ειδικά με τα σάπια free του PS Plus. 

Θα πρεπει να κάνει τρελή κωλοτουμπα η Sony την Τετάρτη, για να ανατρέψει την κατάσταση.

• Like 5
  • Confused 1

9 λεπτά πριν, xaerialtwistx είπε

Δεν είμαι 15χρονος gamer.. ίσα ίσα έχω πάρει ότι κονσόλα έχει βγει (περα απο jaguar και lynx) με αδυναμία στη Sega. Και είναι λογικό διότι αν είσαι παλιός οπως λες έχεις arcade καταβολές και η αγαπη για τη Sega ηταν σχεδόν αναπόφευκτη. Οπως επίσης και απολύτως λογικό μετα το κλείσιμο της Sega να γέρνεις προς xbox μεριά. Τους λόγους θα τους ξέρεις δεν θα αναλύσω παραπάνω φαντάζομαι πως με καταλαβαίνεις.

Δεν με ενδιαφέρει καθόλου να έχω στην κατοχή μου παιχνίδια κτλ.. όχι αλλα σκουπίδια και πλαστικά σε θάλασσες και ακτές. Αξίζει μόνο αν θες να τα πουλήσεις μετά απο χρόνια αφου τα κρατήσεις σφραγισμένα. Διαφορετικά το θεωρώ την απόλυτη ματαιότητα. Πόσο μάλλον όταν λογικα σε 1-2 γενιές απο τώρα τα πάντα θα είναι συνδρομητικά στο cloud.

Τώρα αυτα για χωρητικότητες κτλ τα βρίσκω αστεία γιατι ακόμα και σε φυσικη μορφή να πάρεις ένα παιχνίδι η κονσόλα πάλι θα το ξανακατεβάσει σχεδόν όλο αφου τα updates είναι τεράστια οπότε και στο PS5 θα έχεις ακριβώς το ίδιο και μεγαλύτερο πρόβλημα αφου θα έχει 825gb δίσκο. Επίσης εδώ και ένα ακόμα καλό του xcloud σε αντίθεση με τον ανταγωνισμό είναι πως θα μπορείς να παίξεις όποιο παιχνίδι θέλεις και να το δοκιμάσεις πριν το εγκαταστήσεις (εστω τμηματικά) μέσω cloud, οπότε δεν θα έχεις τόσα γραψε/σβήσε όπως νομίζείς (αν θες το παίζεις μόνο απο cloud). Ενώ στο PayStation 5 θα κατεβάζεις demo και άλλα τέτοια μεσαιωνικά.. τραγικό και καθόλου next gen :)

Τα 4-5 10ωρα παιχνιδια είναι τα γνωστά 1st party παιχνίδια του Paystation που τα παίζεις μια φορα και αυτό ήταν.. Uncharted, God of war, Last of us κτλ.. (εδώ θες μεταπωλητική αξία σίγουρα ;pp) εντάξει δεν ειναι 10ωρα είναι 15ωρα άντε 20ωρα δεν θα κολλήσουμε εκει. Παντως σε καμία περίπτωση δεν εχουν την διάρκεια Multiplayer παιχνιδιών που μόνο τέτοια έχει η microsoft. Ούτε και την διάρκεια παιχνιδιών όπως AC, Witcher κτλ.. 

Αυτά...

• Like 8
  • Confused 1
  • Sad 2

2 ώρες πριν, twidel είπε

Ακόμα και αν κοστίζει 200ευρώ κάτω απο το Xbox Series X πάλι δεν θα συμφέρει με τα λεφτά που θα δίνεις για κάθε παιχνίδι.

Τώρα αν θέλεις τόσο πολύ να παίξεις τα 4-5 10ωρα παιχνίδια που έχει το νοικιάζεις μετά απο χρόνια για 1-2 εβδομάδες και τέλος.. Δεν αξίζει πλεον ειδικά αφου έχει και πιο αδύναμο hardware.. ούτε καν.  Μόνο για τους πολύ πορωμένους αλλα και πάλι βλακεία μου φαίνεται σόρρυ (no offence)  :)

2 ώρες πριν, twidel είπε

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είμαι 40 ετών  , είχα πολλές κονσόλες , για microsoft xbox360 μετα το χαος τοσα χρονια λαθη επι λαθον 10 eχlusive καλα αν εβγαλε ειναι θαυμα  , τι game pass μου λετε και παρασινα αλογα παιχνιδια για λιγο και σιγα τα οααα,,,,  ΠΕΡΙΜΕΝΩ την Sony ειναι ο βασιλιας ,10 ατομα εχουν xbox. και προσπαθουν να μας πεισουνε ,θελω να πεταω το δικσακη μεσα και να παιζω το games. μου απλα , μην κανει κινηση ματ 350 και 450 ....

Επεξ/σία από selin323
  • Like 1
  • Thanks 3
  • Confused 3

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν η Microsoft δεν είχε κάνει το Play Everywhere θα έπαιρνα και XboxSe X λόγω Forza (Motorsport 8/Horizon 5). Ευτυχώς τώρα που θα αγοράσω μόνο το PS5 για GT7, Stray, Horizon Forbiden West συν όλα τα PS4 games που ήδη έχω σε δισκάκια ή στο PSN.

Κατά πάσα πιθανότητα σε αυτήν την συγκυρία αν δεν είχα καλή GPU στο PC μπορεί να πήγαινα και σε ένα ΧboxSe S μιας και που έχω μαζέψει κατά καιρούς αρκετούς τίτλους από Microsoft Store.......(εννοώ όλα τα Forza Ultimate Edition και Flight Simulator). 

Καλές είναι και οι δύο επιλογές αυτήν την φορά, κι εδώ που το συζητάμε έχουν ανακοινώσει και πολύ καλή τιμή για τα Xbox Se για τα δεδομένα του Hardware που περιέχονται στις κονσόλες. Για αντίστοιχα PC το κόστος ανεβαίνει τουλάχιστον στο διπλάσιο σε σχέση με το Series X.

Όσον αφορά την τιμή τού PS5 θα το τιμολογήσουν ακριβώς την ίδια τιμή με το Xbox Se X για να ανταγωνιστούν την Microsoft στο Murica, αν και παίζει να το βγάλουν κανένα 50άρικο πιο ακριβό στην έκδοση με το Blue Ray.

Το μεγάλο ατού της Microsoft σε αυτήν την φάση είναι το Xbox Gamepass το οποίο θα σπρώξει τις πωλήσεις κατά πολύ του Series S.

Επεξ/σία από Xzidique

8 ώρες πριν, HammerOfDawn είπε

Είναι προσβλητικό να χαρακτηρίζετε και οι δυο σας ανώριμους όσους επιλέγουν τα ψηφιακά παιχνίδια. Δηλαδή εσείς που δεν καταλαβαίνετε ότι στην εποχή μας, με τα συνεχή updates, dlc,κλπ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ physical games, είστε ώριμοι; Πιστεύετε ότι η κόπια του last of us που αγοράσατε θα λειτουργεί μετά από δέκα χρόνια; Ή μήπως νομίζετε ότι είμαστε όλοι συλλέκτες;

Ασε φίλε λένε ότι νάναι πραγματικά.. αυτά έχει κάνει το μάρκετιγκ της Sony.. Δεν παίζουν.. βλέπουν Netflix.

• Like 3

44 minutes ago, xaerialtwistx said:

Το κατέβασμα πάει ανάλογα με την ταχύτητα βέβαια οπότε μπορεί να είναι θέμα μπορεί και όχι. 

Μπορείς επίσης να συνεχίσεις να αγοράζεις παιχνίδια και ένα έχεις και game pass, δεν σε εμποδίζει. :P

Επίσης δουλεύει πολύ καλά και ως υπηρεσία μακράς δοκιμής παιχνιδιών ενώ για μεταπώληση δεν έχει νόημα να μιλάμε όταν το κόστος είναι τόσο χαμηλό. 

• Like 3
  • Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...