sacarelis22 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα! Θα ήθελα βοήθεια για την αγορά εκτυπωτή. Θέλω ασπρόμαυρο για περίπου 750 σελίδες τον μήνα. Ζητούμενο είναι το χαμηλό κόστος χρήσης και αγοράς. Ευχαριστώ πολύ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NiKoSmile Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Brother HL-L2350DW, το συμβατό toner για 3000 σελίδες Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από NiKoSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, sacarelis22 είπε Καλησπέρα! Θα ήθελα βοήθεια για την αγορά εκτυπωτή. Θέλω ασπρόμαυρο για περίπου 750 σελίδες τον μήνα. Ζητούμενο είναι το χαμηλό κόστος χρήσης και αγοράς. Ευχαριστώ πολύ Εχω εναν ελαφρως μεταχειρισμενο Xerox 3250 σε αριστη κατασταση για πωληση αν σε ενδιαφερει, μονοχρωμος laser με αυτοματο duplex και συμβατα βγαινουν 10-15 ευρω για 5000 σελιδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα