Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μου ήρθε για το 1ο δίμηνο 70Ε. Θα έρθει μεγαλύτερος το επόμενο δίμηνο? τι σημαίνει εκαθαριστικός?
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 48 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Μου ήρθε για το 1ο δίμηνο 70Ε. Θα έρθει μεγαλύτερος το επόμενο δίμηνο? τι σημαίνει εκαθαριστικός? https://www.dei.gr/el/oikiakoi-pelates/xrisimes-plirofories-gia-to-logariasmo-sas/logariasmos-kai-xrewseis/ti-einai-o-ekkatharistikos-logariasmos-kai-pws-xre
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Λάθος μου, τώρα που τον ξαναδιαβάζω ήταν εκκαθαριστικός και ο επόμενος θα έρθει Ιανουάριο.
NikosKallithea Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, aizensama24 είπε Μου ήρθε για το 1ο δίμηνο 70Ε. Θα έρθει μεγαλύτερος το επόμενο δίμηνο? τι σημαίνει εκαθαριστικός? Να ρωτήσω κατι απο περιέργεια, ποσο χρονών είσαι;
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Να ρωτήσω κατι απο περιέργεια, ποσο χρονών είσαι; Ως προς τι η περιέργεια?
DrLo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Πωωωω , πάλι χαζομάρες πετάει ο γνωστός εδω μέσα και αντε να τον πείσεις ότι είναι άσχετος. Στις 13/9/2020 στις 11:23 ΠΜ, NikosKallithea είπε Οπως και να πληρώνεις δεν εχει καμία σημασία, ο πραγματικός λογαριασμός ειναι τετραμηνιαίος, και βάση αυτού κοστολογούνται τα πάντα, παγια, kw klp. Θαυμάζω την αυτοσυγκράτησή σου.
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 20 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Ως προς τι η περιέργεια? Γιατί ρωτάς βλακείες . 1 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 32 λεπτά πριν, DrLo είπε Πωωωω , πάλι χαζομάρες πετάει ο γνωστός εδω μέσα και αντε να τον πείσεις ότι είναι άσχετος. Θαυμάζω την αυτοσυγκράτησή σου. Δεν με ενδιαφέρει να κρατάω κάποιο ελιτιστικό προφιλ σε αυτό το φόρουμ. Θα μπορούσα να πάρω αλλιώς τη πληροφορία άμα με ένοιαζε κάτι τέτοιο. Άμα θέλω να ρωτήσω τίποτα άσχετο θα το κάνω αλλά δε βλέπω πως ο σκοπός κάποιου που ρωτάει είναι να τον πείσεις ότι είναι άσχετος αντί να του απαντήσεις. Ακούγεσαι σαν αγανακτησμένο τρολ που έχει αποθυμένα από κάποιο παλιό μου θέμα. Έχει πλάκα που είμαι γνωστός ήδη μόνο με 180 μηνύματα. Μπορώ να κάνω και πολλές άλλες άσχετες ερωτήσεις σε βαθμό αηδίας. Δε το θεωρώ ελλάτωμα. Αυτό το είχε πει και ο μπρους λι, είναι καλύτερο να κάνεις χαζές ερωτήσεις που σου μαθαίνουν κάτι παρά έξυπνες για να δείχνεις "ικανός" Εκεί που πρέπει να υπεραποδίδω το κάνω και σε άλλα πράγματα που δε χρειάζεται δε το κάνω και έτσι γλιτώνω ενέργεια. Έχω απαντήσει και εγώ πολλές ερωτήσεις εδώ μέσα που δείχνανε άσχετες για εμένα και έχω δει πολλά πράγματα που θα τα χαρακτήριζα "χαζά" . Τα τρολλς που ρίχνουν μπιχτές εδώ πέρα είμαι σίγουρος ότι δεν δείχνουν τόσο τέλεια πίσω από τις οθόνες. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από aizensama24
DrLo Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Δεν με ενδιαφέρει να κρατάω κάποιο ελιτιστικό προφιλ σε αυτό το φόρουμ. ... δεν μίλαγα για σένα Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από DrLo
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, aizensama24 είπε Δεν με ενδιαφέρει να κρατάω κάποιο ελιτιστικό προφιλ σε αυτό το φόρουμ. Θα μπορούσα να πάρω αλλιώς τη πληροφορία άμα με ένοιαζε κάτι τέτοιο. Άμα θέλω να ρωτήσω τίποτα άσχετο θα το κάνω αλλά δε βλέπω πως ο σκοπός κάποιου που ρωτάει είναι να τον πείσεις ότι είναι άσχετος αντί να του απαντήσεις. Ακούγεσαι σαν αγανακτησμένο τρολ που έχει αποθυμένα από κάποιο παλιό μου θέμα. Έχει πλάκα που είμαι γνωστός ήδη μόνο με 180 μηνύματα. Μπορώ να κάνω και πολλές άλλες άσχετες ερωτήσεις σε βαθμό αηδίας. Δε το θεωρώ ελλάτωμα. Αυτό το είχε πει και ο μπρους λι, είναι καλύτερο να κάνεις χαζές ερωτήσεις που σου μαθαίνουν κάτι παρά έξυπνες για να δείχνεις "ικανός" Εκεί που πρέπει να υπεραποδίδω το κάνω και σε άλλα πράγματα που δε χρειάζεται δε το κάνω και έτσι γλιτώνω ενέργεια. Έχω απαντήσει και εγώ πολλές ερωτήσεις εδώ μέσα που δείχνανε άσχετες για εμένα και έχω δει πολλά πράγματα που θα τα χαρακτήριζα "χαζά" . Τα τρολλς που ρίχνουν μπιχτές εδώ πέρα είμαι σίγουρος ότι δεν δείχνουν τόσο τέλεια πίσω από τις οθόνες. Σε ποια ταινία το είπε; Δεν θα ειχε ακούσει για Google. Εσύ έχεις ακούσει; Και είναι μπροστά από την οθόνη ,από πίσω είναι τα καλώδια. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από Ukforthemoment
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Σε ποια ταινία το είπε; Δεν θα ειχε ακούσει για Google. Και είναι μπροστά από την οθόνη ,από πίσω είναι τα καλώδια. Δε γνωρίζω που το έχει πει αλλά σίγουρα το έχει πει. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2020 από aizensama24
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα