otso Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μιας και ποτε δεν καταλαβα γιατι σωνει ντε και καλα πρεπει να εχουμε password για να μπουμε στο κομπιουτερ του σπιτιου μας , αλλά βαριομουν να το ψαξω εφτασε η μερα που το εψαξα και τα εκανα λιγο μανταρα. Εχουμε και λεμε , εχω ενα microsoft account με το εμαιλ μου [email protected] και password boufos kai εχω και των windows το username που ειναι παλι το εμαιλ μου [email protected] και password vlakas Mεχρι τωρα εμπαινα αφου εμφανιζοταν το εμαιλ μου πανω γραφωντας στο κουτακι vlakas και enter το password των windows 10 δηλαδη Μπαινοντας στο σαιτ https://www.techadvisor.co.uk/how-to/windows/remove-windows-login-3637669/ βλεπω οτι ειναι πανευκολο να ξετσεκαρω ενα κουτακι και να γραψω 2 φορες το password Μπαινω λοιπον και βλεπω οτι ηδη υπηρχε στο κουτακι το username , mitsos οχι ολο το email ,βαζω λοιπον και εγω 2 φορες το password vlakas των windows , και κανω restart ta windows Ω ΘΕΟΙ Πρωτη οθονη [email protected] we are unable to connect at the moment please check your network and try again later. και απο κατω ενα οκ Παταω το οκ η νεα οθονη [email protected] απο κατω κουτακι με προσυμπληρωμενο mitsos και απο κατω κουτακι για password αν βαλω το password tvn windows δηλαδη vlakas δεν μπαινω αλλά με το password του microsoft account δηλαδη boufos μπαινω κατω δεξια στην οθονη ειναι 2 ανθρωπακια με το εμαιλ μου [email protected] και αν πατησω στο αλλο και βαλω το password tvn windows μπαινω και με αυτο Δηλαδη εκει που ειχαμε ενα και δεν το θελαμε αποκτησαμε 2 login Εν τω μεταξυ το κολοκουτακι απ το user accounts που λεει το techadvisor παραμενει ξετσεκαρισμενο Καμμια ιδεα να παν στο διαολο ολα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Για αρχη, πηγαινε εδω και δοκιμασε και τα 2 email με τους αντιστοιχους κωδικους για να δεις με ποιο απο τα 2 μπαινεις. https://account.microsoft.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 12/9/2020 στις 3:20 ΜΜ, otso είπε Μιας και ποτε δεν καταλαβα γιατι σωνει ντε και καλα πρεπει να εχουμε password για να μπουμε στο κομπιουτερ του σπιτιου μας , αλλά βαριομουν να το ψαξω εφτασε η μερα που το εψαξα και τα εκανα λιγο μανταρα. Εχουμε και λεμε , εχω ενα microsoft account με το εμαιλ μου [email protected] και password boufos kai εχω και των windows το username που ειναι παλι το εμαιλ μου [email protected] και password vlakas Mεχρι τωρα εμπαινα αφου εμφανιζοταν το εμαιλ μου πανω γραφωντας στο κουτακι vlakas και enter το password των windows 10 δηλαδη Μπαινοντας στο σαιτ https://www.techadvisor.co.uk/how-to/windows/remove-windows-login-3637669/ βλεπω οτι ειναι πανευκολο να ξετσεκαρω ενα κουτακι και να γραψω 2 φορες το password Μπαινω λοιπον και βλεπω οτι ηδη υπηρχε στο κουτακι το username , mitsos οχι ολο το email ,βαζω λοιπον και εγω 2 φορες το password vlakas των windows , και κανω restart ta windows Ω ΘΕΟΙ Πρωτη οθονη [email protected] we are unable to connect at the moment please check your network and try again later. και απο κατω ενα οκ Παταω το οκ η νεα οθονη [email protected] απο κατω κουτακι με προσυμπληρωμενο mitsos και απο κατω κουτακι για password αν βαλω το password tvn windows δηλαδη vlakas δεν μπαινω αλλά με το password του microsoft account δηλαδη boufos μπαινω κατω δεξια στην οθονη ειναι 2 ανθρωπακια με το εμαιλ μου [email protected] και αν πατησω στο αλλο και βαλω το password tvn windows μπαινω και με αυτο Δηλαδη εκει που ειχαμε ενα και δεν το θελαμε αποκτησαμε 2 login Εν τω μεταξυ το κολοκουτακι απ το user accounts που λεει το techadvisor παραμενει ξετσεκαρισμενο Καμμια ιδεα να παν στο διαολο ολα; Ώρα για φορμάτ επειδή πιο πιθανό είναι να μπλέξεις και άλλο με αυτό και στην τελική να μην μπορείς να μπεις καν Την ώρα που θα κάνεις (αν κάνεις ) φορμάτ αποσύνδεσε το ίντερνετ σου ώστε να μην σου ζητήσει να βάλεις εμαιλ Το εχω πάθει και εγώ αυτό με τους κωδικούς και έψαχνα πως να το βγάλω αλλά επειδή σε μια φάση δεν έμπαινε καν αφού βρηκα τον κωδικό τον άλλαξα και έβαλα κάτι εύκολο πχ 1234 και είναι οκ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Αν πρόσεξες στο λινκ που ακολούθησες, αναφέρεται σε τοπικό λογαριασμό (local account) και όχι σε microsoft account. Γιατί δεν αλλάζεις σε τοπικό χρήστη τον λογαριασμό σου και μετά να το βάλεις να κάνεις login χωρίς password; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
otso Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 12/9/2020 στις 9:01 ΜΜ, jim_p είπε Για αρχη, πηγαινε εδω και δοκιμασε και τα 2 email με τους αντιστοιχους κωδικους για να δεις με ποιο απο τα 2 μπαινεις. https://account.microsoft.com/ Kατ αρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας ,οικογενειακοι λογοι δεν μου επετρεψαν να ασχολειθω νωριτερα Λοιπον jim_p απαντω στην ερωτηση σου οτι μπαινω με αυτονπου ειχα γραψει στο αρχικο μου ποστ σαν microsoft account δηλαδη " Εχουμε και λεμε , εχω ενα microsoft account με το εμαιλ μου [email protected] και password boufos " Nik1239 ειναι κατι που με τρελαινει το οχι τοσο το φορματ οσο το ξανασεταρισμα του υπολογιστη απο τα windows 5 ακομα micos000 προσπαθω να διαβασω πως γινεται αν εχεις τιποτα ευκολα λινκ σε ελληνικα παιδια τον εκανα local ,ηταν πανευκολο και ξεμπερδεψα τελικα . μπορεις να τον ξαναλαξεις ; αν χρειαστει καμμια φορα να μπω microsoft μιας και ειδα κατι ενδιαφερουσες προσωπικες πληροφοριες εκει μεσα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 43 λεπτά πριν, otso είπε προσπαθω να διαβασω πως γινεται αν εχεις τιποτα ευκολα λινκ σε ελληνικα Έναρξη->Ρυθμίασεις (το γρανάζι)->Λογαριασμοί->Οι πληροφορίες σας και κλικ στο Είσοδος με τοπικό λογαριασμό. Βάζεις το τωρινό κωδικό->Επόμενο->Ορίζεις το νέο όνομα του λογαριασμού σου και αν δε θέλεις κωδικό άσε κενά τα δύο πεδία του κωδικού->Επόμενο->Έξοδος και τέλος. https://www.windowscentral.com/how-switch-local-account-microsoft-account-windows-10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα