Προς το περιεχόμενο

Προβλημα login password

otso

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μιας  και ποτε δεν καταλαβα γιατι σωνει ντε και καλα πρεπει  να εχουμε  password για να μπουμε στο κομπιουτερ του σπιτιου μας  , αλλά βαριομουν να το ψαξω  εφτασε η μερα  που το εψαξα  και τα εκανα  λιγο μανταρα. 

Εχουμε και λεμε   , εχω ενα microsoft account  με  το εμαιλ μου   [email protected]  

και password      boufos

kai εχω  και   των   windows   το  username που ειναι παλι το εμαιλ μου   [email protected] 

και password      vlakas

Mεχρι τωρα  εμπαινα   αφου εμφανιζοταν το εμαιλ μου πανω  γραφωντας στο κουτακι  vlakas και enter    το password των windows 10 δηλαδη  

Μπαινοντας στο σαιτ  https://www.techadvisor.co.uk/how-to/windows/remove-windows-login-3637669/   βλεπω οτι ειναι πανευκολο  να ξετσεκαρω ενα κουτακι και να γραψω 2 φορες το password

Μπαινω λοιπον  και βλεπω  οτι ηδη υπηρχε  στο κουτακι το username  , mitsos  οχι ολο  το  email   ,βαζω λοιπον και εγω 2 φορες  το password vlakas  των windows ,  και κανω restart ta windows 

Ω ΘΕΟΙ 

Πρωτη οθονη 

[email protected]  

we are unable to connect at the moment please check your network and try again later.  και απο κατω ενα οκ 

Παταω το οκ  

η νεα οθονη  

[email protected] 

απο κατω κουτακι      με προσυμπληρωμενο  mitsos και απο κατω κουτακι για  password   

αν βαλω  το password tvn windows δηλαδη  vlakas δεν μπαινω      αλλά   με το password του microsoft account δηλαδη  boufos μπαινω 

κατω δεξια  στην οθονη ειναι 2 ανθρωπακια  με το εμαιλ μου  [email protected]  και αν πατησω στο αλλο   και βαλω το password tvn windows μπαινω και με αυτο 

Δηλαδη εκει που ειχαμε ενα και δεν το θελαμε αποκτησαμε 2 login  

Εν τω μεταξυ  το κολοκουτακι απ το user accounts που λεει το techadvisor παραμενει ξετσεκαρισμενο 

Καμμια ιδεα να παν στο διαολο ολα;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Στις 12/9/2020 στις 3:20 ΜΜ, otso είπε

Μιας  και ποτε δεν καταλαβα γιατι σωνει ντε και καλα πρεπει  να εχουμε  password για να μπουμε στο κομπιουτερ του σπιτιου μας  , αλλά βαριομουν να το ψαξω  εφτασε η μερα  που το εψαξα  και τα εκανα  λιγο μανταρα. 

Εχουμε και λεμε   , εχω ενα microsoft account  με  το εμαιλ μου   [email protected]  

και password      boufos

kai εχω  και   των   windows   το  username που ειναι παλι το εμαιλ μου   [email protected] 

και password      vlakas

Mεχρι τωρα  εμπαινα   αφου εμφανιζοταν το εμαιλ μου πανω  γραφωντας στο κουτακι  vlakas και enter    το password των windows 10 δηλαδη  

Μπαινοντας στο σαιτ  https://www.techadvisor.co.uk/how-to/windows/remove-windows-login-3637669/   βλεπω οτι ειναι πανευκολο  να ξετσεκαρω ενα κουτακι και να γραψω 2 φορες το password

Μπαινω λοιπον  και βλεπω  οτι ηδη υπηρχε  στο κουτακι το username  , mitsos  οχι ολο  το  email   ,βαζω λοιπον και εγω 2 φορες  το password vlakas  των windows ,  και κανω restart ta windows 

Ω ΘΕΟΙ 

Πρωτη οθονη 

[email protected]  

we are unable to connect at the moment please check your network and try again later.  και απο κατω ενα οκ 

Παταω το οκ  

η νεα οθονη  

[email protected] 

απο κατω κουτακι      με προσυμπληρωμενο  mitsos και απο κατω κουτακι για  password   

αν βαλω  το password tvn windows δηλαδη  vlakas δεν μπαινω      αλλά   με το password του microsoft account δηλαδη  boufos μπαινω 

κατω δεξια  στην οθονη ειναι 2 ανθρωπακια  με το εμαιλ μου  [email protected]  και αν πατησω στο αλλο   και βαλω το password tvn windows μπαινω και με αυτο 

Δηλαδη εκει που ειχαμε ενα και δεν το θελαμε αποκτησαμε 2 login  

Εν τω μεταξυ  το κολοκουτακι απ το user accounts που λεει το techadvisor παραμενει ξετσεκαρισμενο 

Καμμια ιδεα να παν στο διαολο ολα;

Ώρα για φορμάτ επειδή πιο πιθανό είναι να μπλέξεις και άλλο με αυτό και στην τελική να μην μπορείς να μπεις καν 

Την ώρα που θα κάνεις (αν κάνεις ) φορμάτ αποσύνδεσε το ίντερνετ σου ώστε να μην σου ζητήσει να βάλεις εμαιλ

Το εχω πάθει και εγώ αυτό με τους κωδικούς και έψαχνα πως να το βγάλω αλλά επειδή σε μια φάση δεν έμπαινε καν αφού βρηκα τον κωδικό τον άλλαξα και έβαλα κάτι εύκολο πχ 1234 και είναι οκ 

Αν πρόσεξες στο λινκ που ακολούθησες, αναφέρεται σε τοπικό λογαριασμό (local account) και όχι σε microsoft account.

Γιατί δεν αλλάζεις σε τοπικό χρήστη τον λογαριασμό σου και μετά να το βάλεις να κάνεις login χωρίς password;

Στις 12/9/2020 στις 9:01 ΜΜ, jim_p είπε

Για αρχη, πηγαινε εδω και δοκιμασε και τα 2 email με τους αντιστοιχους κωδικους για να δεις με ποιο απο τα 2 μπαινεις.
https://account.microsoft.com/

Kατ αρχας σας ευχαριστω ολους για τις απαντησεις σας ,οικογενειακοι λογοι δεν μου επετρεψαν να ασχολειθω νωριτερα 

Λοιπον jim_p απαντω στην ερωτηση σου οτι μπαινω  με αυτονπου ειχα γραψει  στο αρχικο μου ποστ σαν microsoft account  δηλαδη

"  Εχουμε και λεμε   , εχω ενα microsoft account  με  το εμαιλ μου   [email protected]  

και password      boufos  "

Nik1239  ειναι κατι που με τρελαινει το οχι τοσο το φορματ οσο το ξανασεταρισμα  του υπολογιστη  απο τα windows 5 ακομα

micos000  προσπαθω να διαβασω πως γινεται   αν εχεις τιποτα ευκολα λινκ σε ελληνικα

παιδια τον εκανα local  ,ηταν πανευκολο και ξεμπερδεψα τελικα  .

μπορεις να τον ξαναλαξεις  ; αν χρειαστει καμμια φορα να μπω microsoft μιας και ειδα κατι ενδιαφερουσες προσωπικες πληροφοριες εκει μεσα .

43 λεπτά πριν, otso είπε

προσπαθω να διαβασω πως γινεται   αν εχεις τιποτα ευκολα λινκ σε ελληνικα

Έναρξη->Ρυθμίασεις (το γρανάζι)->Λογαριασμοί->Οι πληροφορίες σας και κλικ στο Είσοδος με τοπικό λογαριασμό. Βάζεις το τωρινό κωδικό->Επόμενο->Ορίζεις το νέο όνομα του λογαριασμού σου και αν δε θέλεις κωδικό άσε κενά τα δύο πεδία του κωδικού->Επόμενο->Έξοδος και τέλος.

https://www.windowscentral.com/how-switch-local-account-microsoft-account-windows-10

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...