adrfinance Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ποιες θεωρείτε τις καλύτερες παραλίες? Προσωπικά θεωρώ τον Σχοινιά την καλύτερη παραλία by far Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από adrfinance 2
giannis2429 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Ψάθα. 60χλμ απ'το κέντρο. Καθημερινή αξίζει. Πολύ καθαρή θάλασσα όμορφο τοπίο. Σκ πολύ κόσμο σχεδόν δεν βρίσκεις να κάτσεις παρκάρισμα ούτε λόγος. 1
CONAN_ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Ερωτοσπηλιά - Πορτο Ράφτη Χαμολια - Βραυρώνα. 1
NikosKallithea Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, giannis2429 είπε Ψάθα. 60χλμ απ'το κέντρο. Καθημερινή αξίζει. Πολύ καθαρή θάλασσα όμορφο τοπίο. Σκ πολύ κόσμο σχεδόν δεν βρίσκεις να κάτσεις παρκάρισμα ούτε λόγος. Η ψαθα οπως και κάθε παραλία μεσα στον κορινθιακό κόλπο ειναι εκτός επιλογών μου. Η Αττική εχει χιλιάδες παραλίες, νότια ανατολικά και βόρειο ανατολικά Εξω ο Κορινθιακός, και το τόξο απο ελληνικό εως Κόρινθο.
adrfinance Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Η ψαθα οπως και κάθε παραλία μεσα στον κορινθιακό κόλπο ειναι εκτός επιλογών μου. Η Αττική εχει χιλιάδες παραλίες, νότια ανατολικά και βόρειο ανατολικά Εξω ο Κορινθιακός, και το τόξο απο ελληνικό εως Κόρινθο. γιατί αποκλείεις κορινθιακό? αττική ποιες οι αγαπημένες σου δεν αναφέρεις
μπιπ μπιπ Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μου άρεσε και δεν το περίμενα η βουλιαγμένη. Στον λαιμό. Ωραία θάλασσα, χωρίς πέτρες. Απογοητευτηκα με τα περίφημα Λεγρενά 1
basilis_k6 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 σημασία έχει που μένεις. εγω απο δυτικά τις παραλίες που πρεπει να περάσω την αθήνα δεν της κοιτάω καν. παιρνω αθηνων κορίνθου και παω απο κινέτα μέχρι και στραβά. πορτο γερμενο/ψαθα ειναι καλα ας πουμε. αμα μένεις ηλιούπολη ομως δεν αξιζει να πας εκει. Υπάρχει βέβαια και η αθηναική ριβιέρα με τα καταγάλανα νερά της. 1
Witcher1st Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Εγω που εκανα περυσι 3 μπανια και φετος μολις 1, τι να πω;
adrfinance Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, Lazostat είπε Εγω που εκανα περυσι 3 μπανια και φετος μολις 1, τι να πω; ωχ γιατί έτσι? αυτά τα λίγα σε ποιες παραλίες τα έκανες?
Witcher1st Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Γιατι δεν ξερω και εγω ο ιδιος το γιατι.. Ισως επειδη εχουμε μωρο παιδι και ειναι λιγο δυσκολα τα πραγματα και με τις αδειες.. ΕΙναι και η Αθηνα περιεργη.. Ισως παμε τωρα που θα εχει και λιγοτερο κοσμο. Καμια ψαθα ή καπου Χαλκιδα, αλλα καθημερινη. Σαββατοκυριακο θα βολευε που δεν δουλευουμε, αλλα τοτε γινεται πανικος. 1
Kapetanakos Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Είχε μια ωραία παραλία στη Χαλκίδα νομίζω λέγεται Δροσιά η κάπως έτσι έχει και γνωστά μαγαζιά εκεί. Να πας αλλά να μην έχει αεριδες. Γενικά απέφευγε της παραλίες που πάει πολύς κόσμος. Ανεξαρτήτου αν είναι στα γούστα σου. Εντύπωση μου είχε κάνει πριν χρόνια η παραλία στο Ηραιο μετά την Περαχωρα. 2
greekbusters Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Kapetanakos είπε Είχε μια ωραία παραλία στη Χαλκίδα νομίζω λέγεται Δροσιά η κάπως έτσι έχει και γνωστά μαγαζιά εκεί. Να πας αλλά να μην έχει αεριδες. Γενικά απέφευγε της παραλίες που πάει πολύς κόσμος. Ανεξαρτήτου αν είναι στα γούστα σου. Εντύπωση μου είχε κάνει πριν χρόνια η παραλία στο Ηραιο μετά την Περαχωρα. Στην δροσιά που πάω συχνά σχεδόν κάθε σκ του καλοκαιριού είναι πολύ καλά αλλά συνήθως είναι σχετικά βρώμικη - θολή η θάλασσα. Για λάτρες βέβαια του καφέ και της ρακέτας, όπως εγώ, είναι από τις καλύτερες επιλογές κοντά στην Αθήνα. Φέτος πέραν των ημερών που είχε πλημμυρίσει απέναντι και είχε φέρει όλη την βρώμα, τις προηγούμενες μέρες ήταν πεντακάθαρα όσο καμμια άλλη χρονιά
Witcher1st Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Αυριο λεω να κανω το 2ο μου μπανιο για φετος και 4ο για το μωρο. Λεμε για Ψαθα το πρωι. Καποιες προτασεις για που συγκεκριμενα; Δεν εχουμε ξαναπαει εκει. Εχουμε ομπρελα και δικα μας πραγματα, οποτε δεν θελουμε κοσμο.
CONAN_ Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Lazostat είπε Αυριο λεω να κανω το 2ο μου μπανιο για φετος και 4ο για το μωρο. Λεμε για Ψαθα το πρωι. Καποιες προτασεις για που συγκεκριμενα; Δεν εχουμε ξαναπαει εκει. Εχουμε ομπρελα και δικα μας πραγματα, οποτε δεν θελουμε κοσμο. Τετοια εποχή και ειδικά καθημερινή δεν θα εχεις πρόβλημα. θα βρείς άνετα χωρο αλλωστε η παραλια ειναι πολυ μεγαλη.
mrkra Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 12/9/2020 στις 1:50 ΜΜ, adrfinance είπε Ποιες θεωρείτε τις καλύτερες παραλίες? Προσωπικά θεωρώ τον Σχοινιά την καλύτερη παραλία by far Ώντας κατοικος Σχοινια εχω να σου πω να πας να δεις και το μικρο και μεγαλο Σεσι ειναι λιγο πιο πανω αλλα αξιζει μια επισκεψη, πολυ πιο ομορφες παραλιες οπως και η παραλια πισω απο τον αρχαιολογικο χωρο του Ραμνουντα που ετσιθελικα καβατζωσαν οι γυμνιστες... Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από mrkra 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα