definitio Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2020 Τους πρότεινα λοιπόν επιστροφή 300€ χωρις επιστροφή του πακέτου και μου λενε - αν δεν δεχομαι επιστροφή 80€ + αποστολή πλακέτας κ ανταλλακτικού πανελ - μόνη λυση η επιστροφή του πακέτου με δικά μου εξοδα + τυχον εξοδα τελωνείου & επιστροφή χρημάτων αφου δωσω tracking. Νταξ, το τερμάτισαν... Έστειλα αιτημα αμφισβήτησης συναλλαγής στην ΕΤΕ, μαζί με όλα τα αποδεικτικά (επικοινωνίες email, unboxing/testing video) και τωρα περιμένω. ... γνωρίζει κανείς ποσο μπορεί να κρατήσει αυτη η διαδικασία; Εκτος αν μου απαντήσουν απο PayPal οτι μπορούν να αντλήσουν τα 268€ των μεταφορικών περαν της πλήρους επιστροφής χρημάτων, εφόσον τους δωσω screenshot γραπτής δέσμευσης του Banggood οτι θα τα κάλυπταν σε περίπτωση προβλήματος εντός 1 ετους εγγύησης (που αμφιβάλλω), ο μόνος δρόμος είναι η ΕΤΕ... ... ευτυχώς είναι πρόσφατη συναλλαγή, νομιζω υπάρχει χρονικό οριο στο περιθώριο υποβολής τέτοιου αιτήματος
Doubt Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 12 ώρες πριν, definitio είπε Έστειλα αιτημα αμφισβήτησης συναλλαγής στην ΕΤΕ, μαζί με όλα τα αποδεικτικά (επικοινωνίες email, unboxing/testing video) και τωρα περιμένω. Πιστεύεις πως έχεις ελπίδα;
definitio Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, Doubt είπε Πιστεύεις πως έχεις ελπίδα; "Πιστεύεις πως έχεις ελπίδα;"...σχήμα πλεονάζον λίγο...ελπίδα, πίστη, δύσκολες λέξεις...μάλλον ελπίδα έχω, πίστη δεν έχω... Στο φόορουμ πρόσφατα διάβασα τα μηνύματα χρήστη που προσέφυγε στη Τράπεζα και του γύρισε τα χρήματα, ενώ μάλιστα είχε εγείρει διένεξη στο Paypal...κι εγώ νόμιζα ότι δεν γίνεται, λόγω παρεμβολής Paypal, αλ΄λα επέμενε... Ιδωμεν...απο την απραξία σίγουρα δεν έχω να ελπίζω κάτι.. Επεξ/σία 18 Οκτωβρίου 2020 από definitio
DownUNDERground Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Στις 16/10/2020 στις 4:35 ΜΜ, sakisma είπε Επειδή βρέθηκα πρόσφατα σε αναζήτηση διαδρόμου και με γνώμονα πάντα να βρω κάτι οικονομικό, απογοητευτηκα. Όταν δε πήγα να τους δοκιμάσω, αυτοί των 45εκ πλάτους με τρόμαξαν (και είμαι και μπασμένος) , συνηθισμένος στα 55+ εκ των γυμναστηρίων. Και όσο το έψαχνα τόσο απογοητευόμουν. Τελικά κατέληξα σε διάδρομο 50εκ πλάτους και δεν το μετάνιωσα. Μπορεί να έδωσα διπλάσια χρήματα από αυτόν του νήματος αλλά αν επέλεγα πάλι, την ίδια επιλογή θα έκανα. Ποιόν αγόρασες;
sakisma Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2020 7 ώρες πριν, DownUNDERground είπε Ποιόν αγόρασες; Πήρα τον Everfit TFK 650. Ανώτερο επίπεδο κατασκευής από τους "γνωστούς". Αλλά είναι τεράστιος. Δεν κάνει για να τον στριμώξεις σε ένα υπνοδωμάτιο. Είναι μεν αναδιπλούμενος αλλά (γνώμη μου) θέλει να διαθέτεις ένα δωμάτιο για αυτό το σκοπό. Όταν τον βλέπεις ζωντανά καταλαβαίνεις πόσο μεγάλος είναι. 1
SpectralQ Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 20 Οκτωβρίου 2020 Πάντως βρε παιδιά δεν θέλουν όλοι τον διάδρομο για "τρέξιμο" και δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και τις ίδιες απαιτήσεις. Στο συγκεκριμένο μηχάνημα το λέει και το όνομα τι είναι και για τι προορίζεται: Walking Pad. Ο R1 Pro έχει ακόμα πιο δυνατά χαρακτηριστικά (μέχρι 10km ταχύτητα και υποστηρίζει 110 κιλά). Αν ήταν τόσο μάπα γιατί έχουν τέτοια reviews στο Amazon; Εγώ προσωπικά έχω ανάγκη για περπάτημα, ποτέ δεν ήμουν του τρεξίματος, και τώρα που δουλεύω από το σπίτι δεν περπατάω πια σχεδόν καθόλου γιατί οι οικογενειακές υποχρεώσεις μετά τη δουλειά δεν μου αφήνουν καθόλου χρόνο. Έχω σκευρώσει. Τουλάχιστον όταν πήγαινα στο γραφείο περπάταγα 1 ώρα την ημέρα. Το άλλο που με ψήνει είναι ότι δεν πρόκειται για άλλο ένα αντιαισθητικό "θηρίο" που θα πιάνει μόνιμα όλο το δωμάτιο. Το θέμα της εύκολης αποθήκευσης είναι στα πολύ +++. Σίγουρα πάντως θέλει προσοχή και ενέχει μεγάλο ρίσκο όταν αγοράζεις κάτι από το εξωτερικό που ξέρεις ότι δεν είναι εφικτό λόγω όγκου να το στείλεις πίσω. Άλλο κινητό άλλο ένα τεράστιο κουτί πολλών κιλών. Οι τιμές πάντως παίζουν ανά διαστήματα και θα περιμένω να το αγοράσω από Ελλάδα με εγγύηση. Είναι σχετικά νέο προϊον. Μετά απο λίγο καιρό οι τιμές πέφτουν. 1
definitio Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 20/10/2020 στις 11:33 ΠΜ, SpectralQ είπε Πάντως βρε παιδιά δεν θέλουν όλοι τον διάδρομο για "τρέξιμο" και δεν έχουν όλοι τις ίδιες ανάγκες και τις ίδιες απαιτήσεις. Στο συγκεκριμένο μηχάνημα το λέει και το όνομα τι είναι και για τι προορίζεται: Walking Pad. Ο R1 Pro έχει ακόμα πιο δυνατά χαρακτηριστικά (μέχρι 10km ταχύτητα και υποστηρίζει 110 κιλά). Αν ήταν τόσο μάπα γιατί έχουν τέτοια reviews στο Amazon; Εγώ προσωπικά έχω ανάγκη για περπάτημα, ποτέ δεν ήμουν του τρεξίματος, και τώρα που δουλεύω από το σπίτι δεν περπατάω πια σχεδόν καθόλου γιατί οι οικογενειακές υποχρεώσεις μετά τη δουλειά δεν μου αφήνουν καθόλου χρόνο. Έχω σκευρώσει. Τουλάχιστον όταν πήγαινα στο γραφείο περπάταγα 1 ώρα την ημέρα. Το άλλο που με ψήνει είναι ότι δεν πρόκειται για άλλο ένα αντιαισθητικό "θηρίο" που θα πιάνει μόνιμα όλο το δωμάτιο. Το θέμα της εύκολης αποθήκευσης είναι στα πολύ +++. Σίγουρα πάντως θέλει προσοχή και ενέχει μεγάλο ρίσκο όταν αγοράζεις κάτι από το εξωτερικό που ξέρεις ότι δεν είναι εφικτό λόγω όγκου να το στείλεις πίσω. Άλλο κινητό άλλο ένα τεράστιο κουτί πολλών κιλών. Οι τιμές πάντως παίζουν ανά διαστήματα και θα περιμένω να το αγοράσω από Ελλάδα με εγγύηση. Είναι σχετικά νέο προϊον. Μετά απο λίγο καιρό οι τιμές πέφτουν. Αυτός που πλήρωσα εγώ 390€ από Banggood EU, είναι τώρα στα 490-519€ από Ελλάδα (το μαγαζί στο σκρουτζ προσφέρει μόνο 1 έτος εγγύησης, το e-shop 2 έτη)... ...ο ίδιος έρχεται και με τη μάρκα Toorx, αρκετά ακριβότερα... Ο καλύτερος R1 Pro έχει 2 έτη εγγύηση και τον Ιούλιο το κοστος του ήταν <500€ https://www.skroutz.gr/c/807/diadromoi-gymnastikhs.html?keyphrase=walking+pad Σε καμιά BF όλο και κάτι θα γίνει...το έχω σκυλομετανιώσει... Το Banggood δεν δέχεται ούτε να μού γυρίσει τα 2/3 των χρημάτων σε BGPay (ψευδοχρήματα δλδ)...λέει το πολύ 80€ επιστροφή και ανταλλακτική πλακέτα για το ρεύμα (αν έχει χτυπηθεί μόνο αυτή, πολύ δύσκολο, αφού έχω σπασμένο πλαστικό)... ...ή το στέλνω πίσω με δικά μου έξοδα + έξοδα τελωνείου που θα χρεωθούν αυτοί για επιστροφή χρημάτων... Το καλό είναι ότι μού απάντησαν από ΕΤΕ ότι θα μεριμνήσουν για το αίτημά αμφισβήτησης συναλλαγής το συντομότερο δυνατόν...ζωντανή η ελπίδα λοιπόν. Επεξ/σία 21 Οκτωβρίου 2020 από definitio
tiniakos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Στις 7/10/2020 στις 4:12 ΜΜ, definitio είπε Ο R1 ηταν στα 480€ τον Ιουλιο, απο Ελλαδα με 2ετη εγγυηση. Εγω πλεον θα περίμενα προσφορές για τοπική αγορα. Λογω εορτών τους 1-6 Οκτωβρίου, δεν εχω λάβει καμία απάντηση για επιστροφή χρημάτων και τη διαδικασία, πέραν του "προωθήσαμε το αίτημα στο αρμόδιο τμημα"... ...αντε να δουμε... Σε ποιο μαγαζί είχε τόσο; Αυτή τη στιγμή ο XIAOMI WALKING PAD R1 PRO κοστίζει 636 ευρώ από Ελλάδα και 550 ευρώ από αποθήκη Τσεχίας.
definitio Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, tiniakos είπε Σε ποιο μαγαζί είχε τόσο; Αυτή τη στιγμή ο XIAOMI WALKING PAD R1 PRO κοστίζει 636 ευρώ από Ελλάδα και 550 ευρώ από αποθήκη Τσεχίας. Δες το στο σκρουτζ, στην εξέλιξη τιμής, δε θυμάμαι. Ο Α1 Προ τώρα στα crazysundays, 460€ https://www.e-shop.gr/ilektrikos-diadromos-kingsmith-walking-pad-wpa1f-pro-p-PER.581320
ababapanos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2020 Στις 21/10/2020 στις 1:34 ΜΜ, definitio είπε Αυτός που πλήρωσα εγώ 390€ από Banggood EU, είναι τώρα στα 490-519€ από Ελλάδα (το μαγαζί στο σκρουτζ προσφέρει μόνο 1 έτος εγγύησης, το e-shop 2 έτη)... ...ο ίδιος έρχεται και με τη μάρκα Toorx, αρκετά ακριβότερα... Ο καλύτερος R1 Pro έχει 2 έτη εγγύηση και τον Ιούλιο το κοστος του ήταν <500€ https://www.skroutz.gr/c/807/diadromoi-gymnastikhs.html?keyphrase=walking+pad Σε καμιά BF όλο και κάτι θα γίνει...το έχω σκυλομετανιώσει... Το Banggood δεν δέχεται ούτε να μού γυρίσει τα 2/3 των χρημάτων σε BGPay (ψευδοχρήματα δλδ)...λέει το πολύ 80€ επιστροφή και ανταλλακτική πλακέτα για το ρεύμα (αν έχει χτυπηθεί μόνο αυτή, πολύ δύσκολο, αφού έχω σπασμένο πλαστικό)... ...ή το στέλνω πίσω με δικά μου έξοδα + έξοδα τελωνείου που θα χρεωθούν αυτοί για επιστροφή χρημάτων... Το καλό είναι ότι μού απάντησαν από ΕΤΕ ότι θα μεριμνήσουν για το αίτημά αμφισβήτησης συναλλαγής το συντομότερο δυνατόν...ζωντανή η ελπίδα λοιπόν. Γιατι τοσο καρο παιδεύεσαι και δεν το στέλνεις απλα πισω να ησυχασεις ? και 50 ευρω να δωσεις στα ελτα θα στα επιστρεψουν με την αποδειξη και το tracking number , οποτε που το προβλημα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις