ambercombie Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Όταν ο μέσος Κινέζος είναι 50 κιλα, αυτοί τα 100 τα θεωρούν υπέρβαση. Για αυτό το ΧL το ευρωπαϊκό στην Κίνα είναι XXXL. Που πας όμως Κινέζε να πουλήσεις διάδρομο με μέγιστο βάρος 100 κιλά στην Ευρώπη και στην Αμερική όταν ένας μέσος Ευρωπαίος/Αμερικάνος είναι 80-90 κιλά? Πουλά καλύτερα μπεργκερς μεγαλύτερο τζίρο θα κάνεις Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2020 από ambercombie 1
imvrios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 FYI πλέον το BG θα αρχίσει να πουλάει και διάδρομο τρεξίματος Xiaomi: https://www.banggood.com/Xiaomi-X3Pro-Treadmill-Fixed-Incline-Folding-Walking-Running-Machine-Sports-Fitness-Electrical-Equipment-p-1457641.html
definitio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 2 ώρες πριν, imvrios είπε FYI πλέον το BG θα αρχίσει να πουλάει και διάδρομο τρεξίματος Xiaomi: https://www.banggood.com/Xiaomi-X3Pro-Treadmill-Fixed-Incline-Folding-Walking-Running-Machine-Sports-Fitness-Electrical-Equipment-p-1457641.html Δεν νομίζω ότι τα παράγει η ίδια, το λόγκο της βάζει, πχ όπως με τους διαδρόμους της Kingsmith, όπως είναι ευρύτερα διαθέσιμοι. Ζήλεψε και η Huawei https://www.banggood.com/HUAWEI-Gymnastika-X1-2-in-1-Smart-Folding-Treadmill-Remote-Control-or-Induction-Adjustment-Walking-Pad-APP-Connection-Sports-Gym-Electricl-Fitness-Equipment-p-1749015.html
Ilzals Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2020 Καλησπερα o xiaomi walking pad R1 Pro πάει μέχρι 10 ταχύτητα ;
definitio Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Μετά από 2,5 βδομάδες έλαβα την εξής απάντηση των αθεόφοβων από Banggood In this case, we can resend new decorative cover, upper control and lower control circuit board Here is the instruction https://v.youku.com/v_show/id_XNDcwOTczMzkxNg==.html https://v.youku.com/v_show/id_XNDcwOTczNDM4MA==.html Your kind understand would be much appreciated 1
katsikoula Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, definitio είπε Μετά από 2,5 βδομάδες έλαβα την εξής απάντηση των αθεόφοβων από Banggood In this case, we can resend new decorative cover, upper control and lower control circuit board Here is the instruction https://v.youku.com/v_show/id_XNDcwOTczMzkxNg==.html https://v.youku.com/v_show/id_XNDcwOTczNDM4MA==.html Your kind understand would be much appreciated Εμένα πάντως δεν μου παίζουν τα βίντεο 😅 Τι να πω... Καλή δύναμη! 😔
elpenor Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 2 λεπτά πριν, katsikoula είπε Εμένα πάντως δεν μου παίζουν τα βίντεο 😅 Τι να πω... Καλή δύναμη! 😔 Μπορεί να πρέπει να μπεις με VPN και κινέζικο IP.
imvrios Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Παίζουν τα videos. Θέλουν λίγο χρόνο για το load. Βέβαια είναι οδηγίες για service στα κινέζικα. Τώρα τρέχα γύρευε. Αν δε συμφωνήσει, το πιο πιθανό είναι να του πουν "στείλτο πίσω για refund ή για να στο φτιάξουμε". Όπως το σκέφτομαι, θα έστελνα πρώτα ένα ευγενικό μήνυμα σε αυτούς ζητώντας refund εξηγώντας ότι ούτε ξέρω ούτε θέλω να κάνω αυτή την αντικατάσταση. Και αν δεν υπήρχε συμφωνία θα έπαιρνα τηλέφωνο για να μιλήσω με άνθρωπο στην Paypal. Θα τους εξηγούσα όλο το case και ότι έχω αποδείξεις (video) ότι έτσι παρέλαβα και θα ρωτούσα αν μπορούν να με καλύψουν. Ώστε μετά να ανοίξω το case.
definitio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 3 ώρες πριν, imvrios είπε Παίζουν τα videos. Θέλουν λίγο χρόνο για το load. Βέβαια είναι οδηγίες για service στα κινέζικα. Τώρα τρέχα γύρευε. Αν δε συμφωνήσει, το πιο πιθανό είναι να του πουν "στείλτο πίσω για refund ή για να στο φτιάξουμε". Όπως το σκέφτομαι, θα έστελνα πρώτα ένα ευγενικό μήνυμα σε αυτούς ζητώντας refund εξηγώντας ότι ούτε ξέρω ούτε θέλω να κάνω αυτή την αντικατάσταση. Και αν δεν υπήρχε συμφωνία θα έπαιρνα τηλέφωνο για να μιλήσω με άνθρωπο στην Paypal. Θα τους εξηγούσα όλο το case και ότι έχω αποδείξεις (video) ότι έτσι παρέλαβα και θα ρωτούσα αν μπορούν να με καλύψουν. Ώστε μετά να ανοίξω το case. Το έχω κάνει ήδη το τελευταίο... Μού λένε ότι εφόσον δεν βρεθεί συμφωνία των δύο πλευρών, αυτοί απαιτούν πρώτα να σταλεί το πακέτο στη διεύθυνση που θα παρασχεθεί στο Paypal, προκειμένου να επιστρέψουν τα χρήματα. Γι αυτό δεν έχω εγείρει ακόμη διένεξη κι ούτε με συμφέρει. Επειδή έχω γραπτό μήνυμα ότι σε περίπτωση προβλήματος εντός 1 έτους αναλαμβάνουν αυτοί το κόστος - που με τα ΕΛΤΑ είναι 268€ - ούτε αυτοί θέλουν επιστροφή. Το θέμα τί θα συμφωνήσουμε.... ...αν θέλουν επιστροφή, εγώ θα τούς προτείνω να κανονίσουν αυτοι - με τις δικές τους προνομιακές τιμές συνεργασίες με μεταφορικές - τη παραλαβή του πακέτου, αν θέλουν... ...αλλιώς εγώ είμαι πρόθυμος να περιοριστώ σε επιστροφή 320-350€ και να μη χρειαστεί να στείλω πίσω το πακέτο.
Vasilis 07 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Τώρα ρε παιδιά να γίνω εγώ ο κακός της παρέας ? Όταν ανέβηκε η προσφορά και ετέθη από κάποιους το ζήτημα του support κάποιοι ελαφρά την καρδία γράψατε ότι αν υπάρχει θέμα με ένα απλό email γυρίζουν πίσω τα χρήματα και δεν θα απαιτήσουν ένα τόσο βαρύ αντικείμενο να επιστραφεί. Τελικά υπάρχει θέμα (και μάλιστα από τον ίδιο τον TS) έχει περάσει μήνας, λύση ακόμα καμία και τελικά με μεγάλη πιθανότητα από ότι διαβάζω να χρειαστεί ο διάδρομος να επιστραφεί. Θέλω να καταλήξω ότι σε τέτοια θέματα αν δεν έχετε κάποιοι γνώσεις μην γράφεται τα θέλω σας. Η πραγματικότητα είναι ότι οι αγορές από Κίνα έχουν μεγάλο ρίσκο σε θέμα support. 5
sakisma Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Ίσως να είμαι εκτός θέματος αλλά είναι δυνατόν να αγοράσεις διάδρομο με πλάτος τάπητα κάτω από 45εκ ; Εάν δεν έχεις ξανανέβει σε διάδρομο το καταλαβαίνω, δεν ξέρεις, ρώτα κάποιον. Εάν το βλέπεις απλά σαν gadget και θες να πετάξεις κάποια χρήματα γιατί σου περισσεύουν , το καταλαβαίνω πάλι. Αλλά να θες να εξασκηθείς με ένα γρήγορο περπάτημα (δε μιλάω καν για τρέξιμο), θέλεις ικανό πλάτος-μήκος τάπητα και τουλάχιστον 2 ίππων μοτέρ. Στην περίπτωσή μας μιλάμε για μηχάνημα 1 ίππου. Μέγιστη ταχύτητα λέει 6km/h , δηλαδή περπατάς σχεδόν με τα χέρια στις τσέπες. Μέγιστο βάρος λέει 100 κιλά περίπου, βγάλε 20% για λόγους ασφαλείας-αντοχής, πάμε στα 80 κιλά. Και μιλάμε για ευαίσθητα μηχανήματα που χαλάνε (τρέχεις πάνω τους), θέλουν συντήρηση, ρεγουλάρισμα, αντικατάσταση τάπητα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε μαγαζί της γειτονιάς σου. Ένας αρχάριος χρήστης πρέπει να διαθέσει 500€, ένας μέσος 750 € και ένας έμπειρος που θέλει να τρέχει συστηματικά τουλάχιστον 1000 €. Τέτοια μηχανήματα καταλήγουν κρεμάστρες (το συγκεκριμένο δεν κάνει) και ένας από τους λόγους είναι ότι οι χρήστες είχαν εμπειρίες από διαδρόμους γυμναστηρίων (55+εκ πλάτος, αξίας 2-5+ χιλιάδων ευρώ) και απογοητεύονται. Εάν κάποιος ψάχνει διάδρομο καλό είναι να αποφύγει τέτοιου τύπου λύσεις. 3
definitio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Vasilis 07 είπε Τώρα ρε παιδιά να γίνω εγώ ο κακός της παρέας ? Όταν ανέβηκε η προσφορά και ετέθη από κάποιους το ζήτημα του support κάποιοι ελαφρά την καρδία γράψατε ότι αν υπάρχει θέμα με ένα απλό email γυρίζουν πίσω τα χρήματα και δεν θα απαιτήσουν ένα τόσο βαρύ αντικείμενο να επιστραφεί. Τελικά υπάρχει θέμα (και μάλιστα από τον ίδιο τον TS) έχει περάσει μήνας, λύση ακόμα καμία και τελικά με μεγάλη πιθανότητα από ότι διαβάζω να χρειαστεί ο διάδρομος να επιστραφεί. Θέλω να καταλήξω ότι σε τέτοια θέματα αν δεν έχετε κάποιοι γνώσεις μην γράφεται τα θέλω σας. Η πραγματικότητα είναι ότι οι αγορές από Κίνα έχουν μεγάλο ρίσκο σε θέμα support. Καλύτερα να διαβάζεις προσεκτικότερα...δεν είναι μεγάλο το θέμα, μπορείς να ξαναδιαβάσεις. Μού είχαν πει, ότι σε περίπτωση DOA δεν θα απαιτηθεί επιστροφή του προϊόντος...δεν το φαντάστηκα, ούτε εξέφρασα σχετικη ελπίδα...επίσης έγραψαν ότι σε περίπτωση προβλήματος εντός 1 έτους εγγύησης, αναλαμβάνουν τα μεταφορικά... ...προφανώς δική μου ευχή (και δική τους, σίγουρα) ήταν να μη χρειαστεί καν να μαθω αν θα τηρήσουν αυτή τη δέσμευση και θα επιστρέψουν τα χρήματα χωρίς περαιτέρω ιστορίες... Και μέχρι στιγμής κι αυτοί δεν έχουν ζητήσει επιστροφή...δεν κάνουν κανένα λόγο σχετικά, προφανώς λόγω κόστους...αλλά προτείνουν "επισκευή", στέλνοντάς μου τα ανταλλακτικά...το κύριο θέμα εδώ είναι ότι δεν γνωρίζω αν έχει χαλάσει μόνο η πλακέτα ή/και μηχανικά μέρη...και βέβαια γιατί να χάσω εγγύηση κτλ, να μπω στο κόπο και να καταλήξω στο ίδιο σημείο. ....προφανώς υπάρχει ρίσκο από Κίνα και οι γενικές διαδικασίες επιστροφής επίσης γνωστές...γι αυτό δεν υπάρχει ούτε σύγχυση ούτε διαφωνία... Αυτό που δεν ήξερα, ήταν ότι το Paypal, ακόμη κι αν υπάρχει τέτοια γραπτή δέσμευση, δεν επιστρέφει τα χρήματα παρά μόνο αν σταλεί πίσω με διαθέσιμο tracking...η εικασία η δική μου ήταν αυτή, πως θα μπορούσα, σε διένεξη στο Paypal να πάρω πίσω τα χρήματά μου με επίδειξη της γραπτής δέσμευσης...λένε τηρούν το πρωτόκολλο επίλυσης (επιστροφή προϊόντος > επιστροφή χρημάτων) ...αυτό που θα πρέπει να ρωτήσω είναι αν μπορεί το Paypal να εξασφαλίσει από το Banggood τα ~260€ μεταφορικών βάσει δέσμευσης, πέρα από τα 390€ του κόστους...θα τους ρωτήσω, αλλά δεν νομίζω... ... Σήμερα μού απάντησαν προτείνοντας να αποστείλουν τα ανταλλακτικά του ηλεκτρικού κυκλώματος + 80€ επιστροφή...ναι καλά... ...θα τους γράψω, ότι το ορθό είναι να επιστρέψουν πλήρως τα χρήματα...το να πληρώσουν Μεταφορικά + Νέο Προϊόν δεν τους συμφέρει... ...αν μπορούν να κανονίσουν παραλαβή με δικά τους έξοδα (με UPS πχ που το έφερε κι όλας), ας το κάνουν... ...αν παζαρέψουν, θα προτείνω επιστροφή χαμηλότερη, πχ 320-350€, γιατί κι αυτοί κάτι θα έβγαζαν (ενδεχομένως) από τα τα ανταλλακτικά του επιστρεφομενου προϊόντος, σίγουρα κάποια αξία έχουν. 45 λεπτά πριν, sakisma είπε Ίσως να είμαι εκτός θέματος αλλά είναι δυνατόν να αγοράσεις διάδρομο με πλάτος τάπητα κάτω από 45εκ ; Εάν δεν έχεις ξανανέβει σε διάδρομο το καταλαβαίνω, δεν ξέρεις, ρώτα κάποιον. Εάν το βλέπεις απλά σαν gadget και θες να πετάξεις κάποια χρήματα γιατί σου περισσεύουν , το καταλαβαίνω πάλι. Αλλά να θες να εξασκηθείς με ένα γρήγορο περπάτημα (δε μιλάω καν για τρέξιμο), θέλεις ικανό πλάτος-μήκος τάπητα και τουλάχιστον 2 ίππων μοτέρ. Στην περίπτωσή μας μιλάμε για μηχάνημα 1 ίππου. Μέγιστη ταχύτητα λέει 6km/h , δηλαδή περπατάς σχεδόν με τα χέρια στις τσέπες. Μέγιστο βάρος λέει 100 κιλά περίπου, βγάλε 20% για λόγους ασφαλείας-αντοχής, πάμε στα 80 κιλά. Και μιλάμε για ευαίσθητα μηχανήματα που χαλάνε (τρέχεις πάνω τους), θέλουν συντήρηση, ρεγουλάρισμα, αντικατάσταση τάπητα. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς σε μαγαζί της γειτονιάς σου. Ένας αρχάριος χρήστης πρέπει να διαθέσει 500€, ένας μέσος 750 € και ένας έμπειρος που θέλει να τρέχει συστηματικά τουλάχιστον 1000 €. Τέτοια μηχανήματα καταλήγουν κρεμάστρες (το συγκεκριμένο δεν κάνει) και ένας από τους λόγους είναι ότι οι χρήστες είχαν εμπειρίες από διαδρόμους γυμναστηρίων (55+εκ πλάτος, αξίας 2-5+ χιλιάδων ευρώ) και απογοητεύονται. Εάν κάποιος ψάχνει διάδρομο καλό είναι να αποφύγει τέτοιου τύπου λύσεις. 1.25HP συγκεκριμένα. 105κιλά μέγιστο (σε review διάβασα μέγιστο βάρος καλό να είναι -10 κιλά). Στο συγκεκριμένο δεν τρέχεις, περπατάς. Και πάλι, δεν μιλάμε για τρέξιμο, αλλά περπάτημα...άλλες οι απαιτήσεις γι αυτό που λες, άλλες προδιαγραφές... ...λόγω διάγνωσης θρόμβωσης ξαφνικά το Μάρτη και απειλής lockdown αυτό με απασχολεί τώρα, το περπάτημα μού φτάνει...μηχάνημα για τρέξιμο δεν θα έπαιρνα στο διαμέρισμα, εκτός αν έμενα σε 1ο όροφο ή ημιόροφο...δεν έχω όρεξη για τσακωμούς με τους από κάτω... Από ελληνική αγορά το ίδιο έχει εγγύηση 2 χρόνια...τί γίνεται με ανταλλακτικά δεν ξέρω...κι απο Κίνα, μπορεί να σου τα στέλνουν να τα κάνεις μόνος σου... ...σαφώς για τέτοια μηχανήματα που λες συμφέρει από Ελλάδα...αλλά αν έβγαζε ένα γεμάτο χρόνο, για μένα θα έβγαζε τα χρήματά του. Λαδάκι κτλ για συντήρηση έχει... ..κάτοχοι εδώ στο φόρουμ προηγούμενων μοτνέλων , είναι ευχαριστημένοι... Με άλλα λόγια, ας γνωρίζουμε και το προϊόν για το οποίο μιλάμε, κακό δεν κάνει. Επεξ/σία 16 Οκτωβρίου 2020 από definitio
sakisma Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 45 λεπτά πριν, definitio είπε 1.25HP συγκεκριμένα. 105κιλά μέγιστο (σε review διάβασα μέγιστο βάρος καλό να είναι -10 κιλά). Στο συγκεκριμένο δεν τρέχεις, περπατάς. Και πάλι, δεν μιλάμε για τρέξιμο, αλλά περπάτημα...άλλες οι απαιτήσεις γι αυτό που λες, άλλες προδιαγραφές... ...λόγω διάγνωσης θρόμβωσης ξαφνικά το Μάρτη και απειλής lockdown αυτό με απασχολεί τώρα, το περπάτημα μού φτάνει...μηχάνημα για τρέξιμο δεν θα έπαιρνα στο διαμέρισμα, εκτός αν έμενα σε 1ο όροφο ή ημιόροφο...δεν έχω όρεξη για τσακωμούς με τους από κάτω... Από ελληνική αγορά το ίδιο έχει εγγύηση 2 χρόνια...τί γίνεται με ανταλλακτικά δεν ξέρω...κι απο Κίνα, μπορεί να σου τα στέλνουν να τα κάνεις μόνος σου... ...σαφώς για τέτοια μηχανήματα που λες συμφέρει από Ελλάδα...αλλά αν έβγαζε ένα γεμάτο χρόνο, για μένα θα έβγαζε τα χρήματά του. Λαδάκι κτλ για συντήρηση έχει... ..κάτοχοι εδώ στο φόρουμ προηγούμενων μοτνέλων , είναι ευχαριστημένοι... Με άλλα λόγια, ας γνωρίζουμε και το προϊόν για το οποίο μιλάμε, κακό δεν κάνει. Φίλε μου εσύ το πήρες για ιατρική αποκατάσταση και καλά έκανες. Είναι 1 HP και καλό είναι να δουλεύει με βάρος -20% (και με -10 κιλά, κέρδος είναι). Ίσως να κάνει και για κάποιον με κινητικά προβλήματα. Καλό θα ήταν βέβαια να είχε και κάγκελο για τέτοιες περιπτώσεις. Διάδρομο μεγάλο δε θα πρότεινα ούτε εγώ για διαμέρισμα εκτός και αν έχεις κάποιο δωμάτιο που δεν χρησιμοποιείς. Ένας μικρός αναδιπλούμενος μπορεί με υποχωρήσεις να εξυπηρετήσει και σε διαμέρισμα. Ο θόρυβός τους σίγουρα δεν είναι απαγορευτικός. Εγώ προσωπικά θα νιώθω ικανοποιημένος εάν ένας διάδρομος κρατήσει 3 χρόνια. Για σένα που τον πήρες για συγκεκριμένο σκοπό , μπορείς να αρκεστείς και σε λιγότερο χρόνο. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι οι υποψήφιοι αγοραστές να μην το δουν σαν όργανο άθλησης. Εγώ δε θα άφηνα άνθρωπο δικό μου να χρησιμοποιεί πλάτος τάπητα 41,5 εκ χωρίς κάγκελο. Εάν είναι να γίνουμε καλά και να σπάσουμε κανένα αστράγαλο τι να το κάνω; Μακάρι να βγάλεις άκρη και να πάρεις τα χρήματά σου πίσω. Και την άλλη φορά, εάν δε γνωρίζεις το προϊόν, εδώ είμαι να σου λύσω όποια απορία έχεις. Διάδρομο δεν αγοράζουμε αν δεν τον πατήσουμε.
definitio Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Πάντως επαναλαμβάνω, κανείς κάτοχος εδώ (και στις αξιολογήσεις στο σκρουτζ) - όχι σε σπονσοραρισμένα βίντεο - δεν ανέφερε πρόβλημα με το πλάτος του διαδρόμου... ...κι ο δικός μου δε λειτουργεί, αλλά ανεβαίνοντας επάνω δεν δίνει την εντύπωση αστάθειας ή ανησυχίας λόγω διαστάσεων... ...πάντα σε σχέση με το περπάτημα...για τρέξιμο, δεν γίνεται λόγος, σαφώς δε κάνει...και να έκανε, για λόγους ασφάλειας θα ήθελε οπωσδήποτε ράγες/στηρίγματα στα πλάγια. Πουλάνε σκελετό για σταθερότητα χωριστά, αλλά σε γελοία υψηλή τιμή (150€ κάπου κοντά). ... Τώρα με τη τύχη μου εμένα δεν είναι να προτείνω το προϊόν, αλ΄λα βγαίνει στα 323€ πλέον, με το κουπόνι BGGYA1Procn, αλλά από Κίνα. http://www.banggood.com/WalkingPad-A1-Pro-Smart-Folding-Walking-Pad-Manual-Automatic-Mode-Walking-Machine-Outdoor-Indoor-Home-Electrical-Fitness-Equipment-From-Xiaomi-Youpin-p-1580230.html Αν κάποιος έχει χώρο όμως και δεν χρειάζεται αναδιπλούμενο, πρότεινα πιο πάνω το προϊόν που θα αγόραζα εγώ από Ελλάδα.
sakisma Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 16 Οκτωβρίου 2020 Καλά έκανες και ανέβασες την προσφορά. Ατυχές το συμβάν που βγήκε προβληματικός. Επειδή βρέθηκα πρόσφατα σε αναζήτηση διαδρόμου και με γνώμονα πάντα να βρω κάτι οικονομικό, απογοητευτηκα. Όταν δε πήγα να τους δοκιμάσω, αυτοί των 45εκ πλάτους με τρόμαξαν (και είμαι και μπασμένος) , συνηθισμένος στα 55+ εκ των γυμναστηρίων. Και όσο το έψαχνα τόσο απογοητευόμουν. Τελικά κατέληξα σε διάδρομο 50εκ πλάτους και δεν το μετάνιωσα. Μπορεί να έδωσα διπλάσια χρήματα από αυτόν του νήματος αλλά αν επέλεγα πάλι, την ίδια επιλογή θα έκανα. Και το θέμα service, είναι πικρή ιστορία. Σε επικοινωνία με εταιρείες μου έλεγαν ότι σε περίπτωση βλάβης θα έπρεπε να τους τον στείλω για επισκευή (επειδή είμαι επαρχία). Οπότε προτίμησα να τον πάρω από κατάστημα της περιοχής μου που αναλάμβανε την επισκευή (εντός εγγύησης) στον χώρο μου δωρεάν. Γενικά το είδος θέλει πολύ ψάξιμο και δοκιμή πριν την αγορά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις