definitio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, ChrisN.S. είπε ο τίτλος του θέματος είναι παραπλανητικός και θα πρέπει να μετονομαστεί σε: διάδρομος περπατήματος, ή διάδρομος στράτα - στρατούλα. Φιξδ... Σήμερα κατά τις 11:30 μού έβγαλε ότι βγήκε για παράδοση, αφού νωρίτερα έφτασε Σαλόνικα...από τις 14:00 λέει "in transit"...μάλλον δεν το βλέπω για σήμερα, παρόλο που λεει παράδοση μέχρι το τέλος της μέρας.
definitio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κι όμως, ο διάδρομος ήρθε χτυπημένος στη μεταφορά και τελείως νεκρός, δεν ανάβει καν. Κατά το ξεπακετάρισμα βρήκα ένα σπασμένο κομμάτι πλαστικό, μετά είδα ότι υπήρχε ένα σπάσιμο στο πίσω μέρος, εκεί που είναι το μοτέρ και τα ηλεκτρικά....το συνέδεσα στο ρεύμα, αλλά τσου! Αντε να δούμε τώρα την αντιμετώπιση του Banggood. Επεξ/σία 27 Σεπτεμβρίου 2020 από definitio 4
definitio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι, σαφώς...20 λεπτά βίντεο συνολικά. 2
imvrios Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Καλή τύχη καταρχήν. Εύχομαι να μη σου πουν στείλτον πίσω. Με το video σου και το Paypal αν χρειαστεί πιστεύω δε θα έχεις ιδιαίτερο θέμα. Δευτέρα μου πίστωσαν μετά από πέρα δώθε ενός μηνός ένα Redmi Note 9 Pro που ήταν κολλημένο εξαρχής σε status pre-advised. Στα συστήματα τους φαινόταν σαν απεσταλμένο και όλο μου έλεγαν περίμενε και περίμενε. Με αρκετή πίεση "δε θέλω να περιμένω άλλο, χρειάζομαι ένα τηλέφωνο" σε συνδυασμό "ακυρώστε το ρε εσείς να παραγγείλω άμεσα ένα άλλο" (όπου στο τέλος το εξέλιξα σε "και για να είσαι σίγουρος βάλε μου μια παραγγελία για ένα Poco Χ3 και πες μου τη διαφορά να πληρώσω", τελικά πείστηκαν ότι με 3 μήνες status pre-adviced δεν επρόκειτο να έλθει ποτέ και με πίστωσαν. Δεν είχα πληρώσει insurance, δε χρειάστηκε Paypal. Μια συμβουλή μόνο και όταν μιλάς με Banggood ειδικά με κινέζους γενικά (έχουμε συνεργάτες και μιλάω πολύ συχνά): στα μηνύματα σου μην είσαι προσβλητικός ή υβριστικός, θα σε γράψουν, θα σου απαντάνε τρέλες και δε θα εξυπηρετήσουν ποτέ . Είναι πολιτιστικό θέμα. "Ζητώ τη βοήθεια σας γιατί μάλλον κατά τη μεταφορά συνέβη αυτό κι αυτό. Όπως καταλαβαίνετε, θα πρέπει να μου πιστώσετε τα χρήματα μου ή να μου στείλετε ένα άλλο διάδρομο γιατί το προϊόν το θέλω". Στείλε και φωτογραφίες με σειριακούς από τη συσκευασία, θα σου ζητήσουν. Μπορεί να σου πουν "μήπως μπορείς να ρωτήσεις πόσο κάνει να στο φτιάξουν και να μας πεις το ποσό, μήπως το κάνουμε έτσι;"; "Να ρωτήσω ρε παιδιά αλλά σαν καταναλωτής θα ήθελα ειλικρινά ένα νέο διάδρομο γιατί κι εσείς στη θέση μου θα θέλατε να χαρείτε το νέο προϊόν σας και όχι ένα επισκευασμένο". Το κουτί εξωτερικά ήταν χτυπημένο; 2
definitio Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2020 Για τέτοιο θέμα δεν χρειάζεται να γίνεις προσβλητικός, δεν είναι δικό τους φταίξιμο (εκτός αν ήταν μεταχειρισμένος/επισκευασμένος). Δεν μπορούν να ζητήσουν τοπική επισκευή, αφού σαφώς δεν είναι από τα κοινά προϊόντα, με ευρέως διαθέσιμα ανταλλακτικά και τεχνογνωσία επισκευής, όπως συμβαίνει με τα τηλέφωνα/ταμπλέτες... Ζήτησα επιστροφή χρημάτων, χωρίς να θίξω ο ίδιος το θέμα της μεταφοράς, αν τελικά ζητηθεί. ...κι άλλο να το στείλεις Κίνα, άλλο Πολωνία, απ' όπου στάλθηκε...αν τελικά ζητήσουν επιστροφή, κι αυτό θα παίξει ρόλο, όπως κι αν δέχονται μεταφορά με φορτηγό (κοστίζει περί τα ~70€) αντί ταχυδρομείου/κούριερ... Εξωτερικά δεν ήταν χτυπημένο, ήταν λίγο σκισμένο από τη φαρδιά πλευρά, αλλά ήταν εξωτερικό...το περίεργο ήταν ότι είχε και μια μπλε ταινία από τη μια πλευρά μόνο, κι αυτή ήταν η πλευρά του χτυπήματος... Το προϊόν έρχεται σε διπλό κουτί, ένα εξωτερικό, ένα εσωτερικό...το εσωτερικό ήταν αψεγάδιαστο... ...δεν υπήρχε πουθενά σημάδι χτυπήματος από τη στενή πλευρά της συσκευασίας, από οποιαδήποτε πλευρά και των δύο κουτιών...ήταν μάλλον σπάσιμο από βαρύτητα/πτώση, όχι λόγω εξογκώματος σε άλλη επιφάνεια, ώστε να υπάρχει εμφανές σημάδι στην εξωτερική συσκευασία.... ...από τη πλευρά της ζημιάς το φελιζόλ ήταν σπασμένο στη κορυφή, αλλά αυτό θα μπορούσε να συμβεί γενικά... Υποψιάζομαι τον μεσήλικα της UPS που έφερε το δέμα...με πήρε τηλέφωνο ότι φτάνει από στιγμή σε στιγμή, όμως το βανάκι της UPS δεν υπήρχε πουθενά στο δρόμο, αν και υπήρχαν θέσεις...πρέπει να το μετέφερε από παράπλευρο δρόμο και από το ζόρε του να το βγάλει από το ασανσέρ (έχουμε και σκαλιά στην είσοδο), τον φοβήθηκα λίγο, αν και δεν υπήρχαν εμφανή σημάδια κακομεταχείρισης... (δεν φορούσε και μάσκα ο μούσκαρος...δεν ξέρω αν αυτό περιλαμβάνεται στα πρόστιμα των επιχειρήσεων, η μη χρήση μάσκας σε κλειστό χώρο - ανελκυστήρας/κλιμακοστάσιο πολυκατοικίας). Αν τελικά ζητήσουν οπωσδήποτε αποστολή, δε με νοιάζει να δεχθώ μια περικοπή στο ποσό επιστροφής (50-70€) αρκεί να γλιτώσω τη ταλαιπωρία
ipal Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτός ο διάδρομος, πέρα από το smart ,τι διαφορες έχει από κάτι τέτοιο στα 250€ ; https://www.tiletechniki.gr/product.asp?catid=26514
imvrios Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καταρχήν η Xiaomi εννοείται ότι έχει ανταγωνισμό, δε φτιάχνει μόνο αυτή διαδρόμους. Τώρα, συγκριτικά με αυτόν, ο Xiaomi βάσει διαστάσεων 2) είναι μεγαλύτερος και 2) έχει μηχανισμό δίπλωσης. Τον Xiaomi τον διπλώνεις και τον κρύβεις, τον Techsport δε μπορείς. Δεν γνωρίζω τα μηχανολογικά για να κρίνω τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά (π.χ. το μοτέρ που διαφημίζει η Xiaomi) αλλά ο Techsport δείχνει και πολύ πιο φθηνή κατασκευή. Επεξ/σία 28 Σεπτεμβρίου 2020 από imvrios
definitio Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2020 9 ώρες πριν, ipal είπε Αυτός ο διάδρομος, πέρα από το smart ,τι διαφορες έχει από κάτι τέτοιο στα 250€ ; https://www.tiletechniki.gr/product.asp?catid=26514 Τον είχα παραθέσει και στο νήμα που είχα ανοίξει ως συμβουλή αγοράς διαδρόμου...δυστυχώς είναι "έπιπλο", δεν μεταφέρεται με αυτοκίνητο, είναι δύσκολο να κρυφθεί κάπου ...κάτω από το κρεβάτι - στο μισό χώρο, γιατί στον άλλο έχω κιβώτια με χειμερινά ρούχα - χωρούσε ο Xiaomi πολύ άνετα, αυτός όχι... ...θα έπρεπε να τον έχω κάτω από καναπέ του σαλονιού, αλλά για κάποιο λόγο είναι πολύ κοντοί, ενώ θα με περιόριζε και στον χώρο που θα μπορούσα να χρησιμοποιήσω το διάδρομο (στο σαλόνι δεν έχουμε χώρο, ειδικά αν κυκλοφορούν κι άλλοι στο διαμέρισμα, ενώ δεν θα μπορούσα να τον μεταφέρω και στο δωμάτιο μου εύκολα λόγω διάταξης χώρου. ...η νεώτερη τεχνολογία, με το πιο αθόρυβο μοτέρ κτλ είναι πρόσθετα πλεονεκτήματα... Αν είχα χώρο θα έπαιρνα αυτόν από Ελλάδα https://www.skroutz.gr/s/23570355/Life-Fit-TM1300.html 1
SpectralQ Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Ψήνομαι κι εγώ αλλά δεν έχω καταλάβει αν χρειάζομαι τον R1 Pro ή τον Α1. Μάλλον για τον R1 με κόβω γιατί με γρήγορο περπάτημα έξω τα φτάνω τα 7km/h, άσε που στον Α1 νιώθω ότι είναι εύκολο να "φύγεις". iαλλά η τιμή αυτή τη στιγμή είναι απαγορευτική. Από ότι κατάλαβα οι τιμές παίζουν ανά διαστήματα ανάλογα με το στοκ. Με κέρδισε πολύ το design και το γεγονός ότι τον μαζεύεις όποτε θέλεις χωρίς να σου πιάνει το μισό δωμάτιο. Εκτός από αυτά που που αντιμετώπισαν οι φίλοι παραπάνω με τη μεταφορά, τέτοια μηχανήματα παθαίνουν εύκολα βλάβες; Θέλω να πω, είναι μεγάλο ρίσκο να πάρεις κάτι τέτοιο χωρίς εγγύηση;
definitio Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Ο R1 ηταν στα 480€ τον Ιουλιο, απο Ελλαδα με 2ετη εγγυηση. Εγω πλεον θα περίμενα προσφορές για τοπική αγορα. Λογω εορτών τους 1-6 Οκτωβρίου, δεν εχω λάβει καμία απάντηση για επιστροφή χρημάτων και τη διαδικασία, πέραν του "προωθήσαμε το αίτημα στο αρμόδιο τμημα"... ...αντε να δουμε...
rosspy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 σορυ που δε θα μιλησω για τον διαδρομο αλλα μονο για το banggood....το οποιο εχει γινει για gang bang... τους εδωσα 3 ευκαιριες σε διαστημα 3 μηνων,ολα απο Ιουλιο κ μετα εε λοιπον...οτι πηρα το πηρα απο αποθηκη Τσεχιας!!!...κ το αυτο...τπτ δεν ηρθε σε λιγοτερο απο 45 μερες(αφηστε τα ελτα στην απεξω γτ λογω γνωριμιων με το που ερχεται το παραλαμβανω) οι απαντησεις τους παντα οι ιδιες...ρομποτοποιημενες εε σιχτιρ πια ειπα κ θα φανε ακυρο
imvrios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Τσεχία αν δε στο στείλουν με DHL έχει καθυστερήσεις. Σήμερα συμπτωματικά μου άφησαν ειδοποίηση για 4 πακέτα. Κάποια είναι από εκεί σίγουρα. Αν από την άλλη πάρεις κάτι μέσης αξίας και παραπάνω και στο στείλουν με DHL είναι πιο γρήγορα και από Amazon.
rosspy Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 ολα ηταν μεταξυ 12-20 ευρω,τωρα το πως τα στελνουν ποσως με ενδιαφερει απλα νιωθω εξαπατημενος κ λιγο μ@λ@@@ οταν υποτιθεται αγοραζω απο Ευρωπη για πιο γρηγορη παραλαβη,αλλιως ποιος ο λογος...το ψαχνω κ το παιρνω ισως κ φθηνοτερα απο ali ή κ απο τους ιδιους απο Τσαινα 1
imvrios Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2020 1. Ali χαιρετίσματα. Μήνες περιμένα και περιμένω αγορές που έκανα την άνοιξη και το καλοκαίρι. 2. Όπως το κρίνεις. Απλώς είναι λίγο πιο πολύπλοκο γιατί κάποια πράγματα φτάνουν όντως γρηγορότερα και κάποια πράγματα είναι φτηνότερα και από την Κίνα όταν στα στέλνει από Τσεχία ή UK. 3. Από Ευρώπη φρόντισε πάντα να παίρνεις tracked μεθόδους αποστολής.
Προτεινόμενες αναρτήσεις