MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 @definitio Με 12-13χλμ. ταχύτητα που όπως ανέφερες και παραπάνω, έτρεχες στο γυμναστήριο, είσαι σίγουρος ότι θα σου κάνει το συγκεκριμένο (που αποδίδει τα μισά); Πολύ αμφιβάλλω..
definitio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, dess είπε Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου! Αν σου έρθει χαλασμένο DOA ή σου χαλάσει.... απλά το πετάς και κλαις τα λεφτά σου. Θα σου ζητηθεί να το ταχυδρομήσεις στην Κίνα - έστω και αν το αγόρασες από την Ευρωπαϊκή αποθήκη τους! Λέει Gross Weight 32 Kg, για ψάξτε να δείτε πόσο κοστίζει να πάει στην Κίνα... Το PayPal Returns - Shipping Refund, δεν παίζει για τόσο μεγάλα ποσά. Banggood προσωπικά:ποτέ ξανά! Έχω περάσει τα πάνδεινα ένα μήνα με emails προς τους Κινέζους για ένα χαλασμένο DOA που μου έστειλαν. Με αυτό το πρόβλημα κατά νου, τους ρώτησα επίμονα και μού απάντησαν γραπτώς, ότι σε περίπτωση DOA απλώς μου επιστρέφουν τα χρήματα ή στέλνουν άλλο (όχι επιστροφή συσκευής)... Επειδή όμως έλεγε αποστολή από Ηνωμένο Βασίλειο (από Πολωνία ήρθε, τρίχες), έψαξα πάντως για αποστολή με φορτηγό στην Αγγλία και κοστίζει γύρω στα 70€ (με 30 κιλά μέγιστο βάρος, αυτό έχει 31κιλά στις προδιαγραφές το πακέτο, αλλά με αρκετά μικρότερες διαστασεις, δε νομίζω να χρέωναν παραπάνω). Και τόσο να ήταν, τα μισά θα τα έπαιρνα από Paypal Returns, για DOA επιστρέφει και το Banggood χρήματα, οπότε μέχρι αυτό το ποσό παλεύεται. 4 λεπτά πριν, MauroPaltoudias είπε @definitio Με 12-13χλμ. ταχύτητα που όπως ανέφερες και παραπάνω, έτρεχες στο γυμναστήριο, είσαι σίγουρος ότι θα σου κάνει το συγκεκριμένο (που αποδίδει τα μισά); Πολύ αμφιβάλλω.. Μα πού έγραψα ότι το θέλω για τρέξιμο; Για βάδισμα σαφώς...δεν θα ήθελα τέτοιο θόρυβο στο διαμέρισμα... ...επίσης οι προσιτοί διάδρομοι με τέτοια ταχύτητα (13-15χλμ/ώρα) αμφιβάλλω αν θα επιζήσουν της καταπόνησης...θα έπρεπε να παίξει χιλιάρικο κοντά... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από definitio
MauroPaltoudias Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 @definitio Μα δεν έγραψα πουθενά ότι με 6χλμ. σκοπεύεις να τρέξεις (άλλωστε είναι γνωστό τοις πάσι ότι με τέτοια ταχύτητα, περπάτημα κάνεις). Απλώς απόρησα (για αυτό και τέθηκε υπό μορφή ερώτησης) που ένας άνθρωπος τρέχει χαλαρά με 12-13χλμ. και συμβιβάζεται με έναν διάδρομο για περπάτημα, των 6χλμ.
definitio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν κολλάει τίποτα πουθενά...αφού δεν αφορά το θέμα, ας μην το γεμίζουμε με αστοχα σχόλια. Και προ-κορωναϊού και προ-περιορισμού μετακινήσεων, είχαμε άλλες λύσεις...τί σημασία έχει; Και το γυμναστήριο γιοκ για κανά χρόνο...κι όπως σου έγραψα, στον 3ο όροφο δεν μπαίνει διάδρομος τρεξίματος και πόσο θα κόστιζε ένας ανθεκτικός για τις προδιαγραφές; Το χειμώνα πρέπει να βγαίνουν ημερησίως 10Κ βήματα , με βροχή ή αέρα ή χιόνι και χωρίς κίνδυνο κρυολογήματος...ή γι αυτούς που περνούν πολλή ώρα στο γραφείο/υπολογιστή πλέον και κάποιες δουλειές θα μπορούσαν να τις κάνουν πάλι εντός γραφείου, κάνοντας μια ελαφρά άσκηση. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από definitio
imvrios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, gidi είπε Καλησπέρα και ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Κινεζικός είναι και ο δικός μου (banggood) και ο σέρβερ είναι China. Πάτησες κάποιο κουμπί πάνω στο διάδρομο για να μπει σε pairing mode; Ευχαριστώ και πάλι. Όπως θα δεις και εδώ το μόνο που προτείνει είναι να τον βάλεις στο ρεύμα και να χρησιμοποιήσεις το walkingpad app: https://www.manualslib.com/manual/1666346/Xiaomi-Walkingpad-Wpa1f.html?page=6#manual Αντί αυτού εσύ θα κάνεις προσθήκη συσκευής στο Mi Home. Τον έχω περίπου 11 μήνες τώρα αλλά δε θυμάμαι να είχα πατήσει κάτι. 2 ώρες πριν, definitio είπε Σε αυτή τη περίπτωση, όμως, μάλλον θα χρειαστεί τάπητας, γιατί το χειμώνα μπορεί να μπει χαλί και στο υπνοδωμάτιο, ενώ για να το χρησιμοποιήσουν οι γονείς στο σαλόνι, θα πρέπει οπωσδήποτε να μπει κάτι πάνω από το χαλί. Ενώ γενικά ο διάδρομος δε προκαλεί φθορά, σε τέσσερα σημεία του, δύο πίσω και δύο λίγο μετά τη μέση, έχει τέσσερα στηρίγματα. Όταν τον χρησιμοποιείς αυτά πιέζονται προς τα κάτω. Έτσι ναι, αν τον βάλεις πάνω σε μοκέτα, χαλί κλπ να πάρεις και κάποιο ελαστικό τάπητα, θα έλεγα δύο εκατοστά είναι οκ, αν μπορείς να βρεις και τρία ακόμα καλύτερα. .Ώστε να απορροφά αυτός την πίεση. Τώρα, στο γυμναστήριο οι διάδρομοι έχουν μεγαλύτερο περιθώριο στα πλάγια. Και εγώ στο γυμναστήριο όταν τρέχω δε πιάνομαι από τα στηρίγματα ή τις λαβές. Αυτός όμως, και θα το δεις όταν τον παραλάβεις, έχει πολύ μικρά περιθώρια. Σε ένα τέτοιο διάδρομο χωρίς πλαϊνές μπάρες δε τρέχεις. Ειδικά άμα τρέξεις σε τόσο στενή επιφάνεια, 100% θα πατήσεις στο πλάι και θα τσακιστείς. Και στα έξι χιλιόμετρα ακόμα, αν είσαι τελείως αφηρημένος και φύγεις μπορεί να χτυπήσεις. Αλλά οκ, με τέτοια ταχύτητα το ελέγχεις πιο εύκολα. Και πρέπει να είσαι συγκεντρωμένος και για ένα ακόμα λόγο: στο πίσω μέρος του ο ιμάντας περιστρέφεται από κάτω. Εκεί το κενό είναι αρκετά μεγάλο ώστε να χωράει η άκρη του ποδιού σου. Αν αφαιρεθείς, αυτό το πράγμα μπορεί να σου τραυματίσει τα δάχτυλα. Εμένα μία φορά μου μάγκωσε το πόδι και φορούσα παπούτσι. Μου έφαγε το μπροστινό μέρος του παπουτσιού. Αν δε φορούσα παπούτσια ο τραυματισμός των δαχτύλων ήταν σίγουρας. Πάντα παπούτσια με αυτό το διάδρομο και για την αποφυγή ατυχήματος και για τη θερμοκρασία που αναπτύσσεται με την τριβή και είναι αισθητή μετά από κάποια ώρα χρήσης αν πατήσεις με γυμνό πόδι.
dess Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, definitio είπε Με αυτό το πρόβλημα κατά νου, τους ρώτησα επίμονα και μού απάντησαν γραπτώς, ότι σε περίπτωση DOA απλώς μου επιστρέφουν τα χρήματα ή στέλνουν άλλο (όχι επιστροφή συσκευής)... Επειδή όμως έλεγε αποστολή από Ηνωμένο Βασίλειο (από Πολωνία ήρθε, τρίχες), έψαξα πάντως για αποστολή με φορτηγό στην Αγγλία και κοστίζει γύρω στα 70€ (με 30 κιλά μέγιστο βάρος, αυτό έχει 31κιλά στις προδιαγραφές το πακέτο, αλλά με αρκετά μικρότερες διαστασεις, δε νομίζω να χρέωναν παραπάνω).Και τόσο να ήταν, τα μισά θα τα έπαιρνα από Paypal Returns, για DOA επιστρέφει και το Banggood χρήματα, οπότε μέχρι αυτό το ποσό παλεύεται. 7 Days DOA Product Guarantee If one or more of the items you received are damaged, different, or not working, you will be protected by this Guarantee. Please contact us for Return Material Authorization within 7 days of the order being received. After returning the product to the address provided by our customer service team, we can send you a new item free of charge (we will reimburse you the return shipping cost), or you can choose to receive a full refund. Σε μένα ήθελαν και το κουτί και τα παρελκόμενα (όχι σκέτο το DOA προϊόν). Για δέμα 1960 γραμμαρίων πλήρωσα 26 ευρώ, αποστολή στην Κίνα με ΕΛΤΑ. Άρα για τον διάδρομο πας για Gross Weight 32 Kg. Το Paypal επιστρέφει έως 30 ευρώ ταχυδρομικά. Το να το κουβαληθεί στο ταχυδρομείο (32 κιλά) με μάσκες και τεράστιες ουρές αναμονής το παραβλέπουμε? Για να μάθουν όσοι δεν ξέρουν, (εγώ δυστυχώς δεν τα ήξερα - τα έμαθα αυτά μόλις πριν δύο εβδομάδες), σου ζητάνε να κάνεις market reserch φτηνότερης τιμής για return shipping στην Κίνα. Επαναλαμβάνω το θέλουν στην Κίνα. Πριν απ΄ αυτά βεβαίως, σου έχουν ζητήσει να πας το DOA που σου στείλανε, σε local repair shop να μάθεις πόσο κάνει η επισκευή. Αν θεωρήσουν ότι τους συμφέρει, θα σου επιστρέψουν το κόστος επισκευής! Και sorry αλλά δεν πληρώνουν για τη διάγνωση της βλάβης!! Χωρίς υπερβολή δεκάδες email και chat στα αγγλικά, να μιλάς με τσατ ρομπότ και άκρη να μη βγάζεις. Για να επιστρέψω στο θέμα της επιστροφής, το πας στα ΕΛΤΑ. https://www.elta.gr/el-gr/υπολογίσωκόστος.aspx Για βάλτε: Δέμα, Εξωτερικό, Υπόλοιπες χώρες, Α' προτεραιότητα (συστημένο και tracking number). Πόσο βγαίνει? Το συνολικό κόστος είναι : 260.00 € Επίσης είναι ένα ποιόν με ελάχιστα reviews. Και κάτι ακόμη, μία ερώτηση τα μοντέλα προ-παραγωγής, τι τα κάνουν οι εταιρείες? Τα πετάνε στην ανακύκλωση ή τα σπρώχνουν σε προσφορές? Με φιλική διάθεση, επειδή το πέρασα πρόσφατα, όποιος παραγγείλει από Banggood να ξέρει τα πιθανά ρίσκα που παίρνει. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από dess 5 1
definitio Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, dess είπε 7 Days DOA Product Guarantee If one or more of the items you received are damaged, different, or not working, you will be protected by this Guarantee. Please contact us for Return Material Authorization within 7 days of the order being received. After returning the product to the address provided by our customer service team, we can send you a new item free of charge (we will reimburse you the return shipping cost), or you can choose to receive a full refund. Σε μένα ήθελαν και το κουτί και τα παρελκόμενα (όχι σκέτο το DOA προϊόν). Για δέμα 1960 γραμμαρίων πλήρωσα 26 ευρώ, αποστολή στην Κίνα με ΕΛΤΑ. Άρα για τον διάδρομο πας για Gross Weight 32 Kg. Το Paypal επιστρέφει έως 30 ευρώ ταχυδρομικά. Το να το κουβαληθεί στο ταχυδρομείο (32 κιλά) με μάσκες και τεράστιες ουρές αναμονής το παραβλέπουμε? Για να μάθουν όσοι δεν ξέρουν, (εγώ δυστυχώς δεν τα ήξερα - τα έμαθα αυτά μόλις πριν δύο εβδομάδες), σου ζητάνε να κάνεις market reserch φτηνότερης τιμής για return shipping στην Κίνα. Επαναλαμβάνω το θέλουν στην Κίνα. Πριν απ΄ αυτά βεβαίως, σου έχουν ζητήσει να πας το DOA που σου στείλανε, σε local repair shop να μάθεις πόσο κάνει η επισκευή. Αν θεωρήσουν ότι τους συμφέρει, θα σου επιστρέψουν το κόστος επισκευής! Και sorry αλλά δεν πληρώνουν για τη διάγνωση της βλάβης!! Χωρίς υπερβολή δεκάδες email και chat στα αγγλικά, να μιλάς με τσατ ρομπότ και άκρη να μη βγάζεις. Για να επιστρέψω στο θέμα της επιστροφής, το πας στα ΕΛΤΑ. https://www.elta.gr/el-gr/υπολογίσωκόστος.aspx Για βάλτε: Δέμα, Εξωτερικό, Υπόλοιπες χώρες, Α' προτεραιότητα (συστημένο και tracking number). Πόσο βγαίνει? Το συνολικό κόστος είναι : 260.00 € Επίσης είναι ένα ποιόν με ελάχιστα reviews. Και κάτι ακόμη, μία ερώτηση τα μοντέλα προ-παραγωγής, τι τα κάνουν οι εταιρείες? Τα πετάνε στην ανακύκλωση ή τα σπρώχνουν σε προσφορές? Με φιλική διάθεση, επειδή το πέρασα πρόσφατα, όποιος παραγγείλει από Banggood να ξέρει τα πιθανά ρίσκα που παίρνει. Με συγχωρείς αλλά παραμιλάς. Έκανες την πρώτη σου επιστροφή....συγχαρητήρια, κρίμα που δεν ήξερες πώς δουλεύει το πράγμα...θα έπρεπε να το είχες ψάξει περισσότερο, ώστε να μην καταγράφεις τώρα την αγανάκτησή σου σε μη σχετικά θέματα...αυτά είναι τα γενικά αυτονόητα για όποιον έχει κάνει αγορές από Κίνα. ...για DOA σού επιστρέφει τα λεφτά μεταφορικών και το Banggood...πάρτα κι από τις δύο μεριές (Banggood + Paypal) να το ξεπεράσεις... Όμως για τέτοιο προϊόν σαφώς η πολιτική μπορεί να είναι διαφορετική.... ...σού είπα ότι φρόντισα να λάβω έγγραφη απάντηση για τη περίπτωση DOA (τους είπα μην το στείλετε προτού μού απαντήσετε, τώρα το έχω ως τεκμήριο για το Paypal) ότι απλώς επιστρέφουν τα χρήματα ή αντικαθιστούν... Φυσικά κι έτσι να έχει, προτιμω να μη χρειαστεί να μπω στη διαδικασία. Και πάλι να ήταν να σταλεί σε κάποια χώρα, για τέτοιο βάρος πακέτου μιλάμε για φορτηγό, όχι για Ταχυδρομείο... 2
dess Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, definitio είπε Με συγχωρείς αλλά παραμιλάς. Έκανες την πρώτη σου επιστροφή....συγχαρητήρια, κρίμα που δεν ήξερες πώς δουλεύει το πράγμα...θα έπρεπε να το είχες ψάξει περισσότερο, ώστε να μην καταγράφεις τώρα την αγανάκτησή σου σε μη σχετικά θέματα...αυτά είναι τα γενικά αυτονόητα για όποιον έχει κάνει αγορές από Κίνα. ...για DOA σού επιστρέφει τα λεφτά μεταφορικών και το Banggood...πάρτα κι από τις δύο μεριές (Banggood + Paypal) να το ξεπεράσεις... Όμως για τέτοιο προϊόν σαφώς η πολιτική μπορεί να είναι διαφορετική.... ...σού είπα ότι φρόντισα να λάβω έγγραφη απάντηση για τη περίπτωση DOA (τους είπα μην το στείλετε προτού μού απαντήσετε, τώρα το έχω ως τεκμήριο για το Paypal) ότι απλώς επιστρέφουν τα χρήματα ή αντικαθιστούν... Φυσικά κι έτσι να έχει, προτιμω να μη χρειαστεί να μπω στη διαδικασία. Και πάλι να ήταν να σταλεί σε κάποια χώρα, για τέτοιο βάρος πακέτου μιλάμε για φορτηγό, όχι για Ταχυδρομείο... Συγνώμη αν το ποστ μου ήταν off topic, καλορίζικος ο διάδρομος και καλή τύχη.
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, definitio είπε Με συγχωρείς αλλά παραμιλάς. Έκανες την πρώτη σου επιστροφή....συγχαρητήρια, κρίμα που δεν ήξερες πώς δουλεύει το πράγμα...θα έπρεπε να το είχες ψάξει περισσότερο, ώστε να μην καταγράφεις τώρα την αγανάκτησή σου σε μη σχετικά θέματα...αυτά είναι τα γενικά αυτονόητα για όποιον έχει κάνει αγορές από Κίνα. ...για DOA σού επιστρέφει τα λεφτά μεταφορικών και το Banggood...πάρτα κι από τις δύο μεριές (Banggood + Paypal) να το ξεπεράσεις... Όμως για τέτοιο προϊόν σαφώς η πολιτική μπορεί να είναι διαφορετική.... ...σού είπα ότι φρόντισα να λάβω έγγραφη απάντηση για τη περίπτωση DOA (τους είπα μην το στείλετε προτού μού απαντήσετε, τώρα το έχω ως τεκμήριο για το Paypal) ότι απλώς επιστρέφουν τα χρήματα ή αντικαθιστούν... Φυσικά κι έτσι να έχει, προτιμω να μη χρειαστεί να μπω στη διαδικασία. Και πάλι να ήταν να σταλεί σε κάποια χώρα, για τέτοιο βάρος πακέτου μιλάμε για φορτηγό, όχι για Ταχυδρομείο... Νομίζω βρισκόμαστε ήδη (πολύ) εκτός topic. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται μια τέτοια συζήτηση, τι λες; Το θέμα αναφέρεται σε μια προσφορά και έχει φτάσει στις εγγυήσεις DOA, για τις οποίες υπάρχουν αντίστοιχα topic. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από MauroPaltoudias
definitio Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 18 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε @definitio Με 12-13χλμ. ταχύτητα που όπως ανέφερες και παραπάνω, έτρεχες στο γυμναστήριο, είσαι σίγουρος ότι θα σου κάνει το συγκεκριμένο (που αποδίδει τα μισά); Πολύ αμφιβάλλω.. 3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Νομίζω βρισκόμαστε ήδη (πολύ) εκτός topic. Δεν υπάρχει λόγος να συνεχίζεται μια τέτοια συζήτηση, τι λες; Το θέμα αναφέρεται σε μια προσφορά και έχει φτάσει στις εγγυήσεις DOA, για τις οποίες υπάρχουν αντίστοιχα topic. Το να συζητιέται η περίπτωση doa/επισκευής του προϊόντος του θέματος - που δεν άνοιξα εγω, λαθος παράθεση εκανες για κάποιο λογο - ειδικα λογω των μη συνήθων προδιαγραφών, δεν ειναι ατοπο, αν γινεται στοχευμένα. .. άτοπο ειναι: - αφενός να μακρηγορουμε αγανακτισμένα για τα γνωστά και τα αυτονόητα σαν χωριστή συζήτηση - αφετέρου να παρεμβαίνει κάποιος ρωτωντας για τις αθλητικές πρακτικές τρίτων, ενω ο στόχος και το εύρος χρήσης του προϊόντος είναι ξεκάθαρα απ το πρωτο μήνυμα....αν εχει κάποιος προσωπικό ενδιαφέρον, υπάρχουν τα πμ προς απάντηση ή αγνοηση... Υπαρχει περίπτωση να παραλαβω Δευτέρα-Τριτη, ελπιζω μόνο να φέρει επανω η UPS το δεμα, να μη θέλει παραλαβή στο πεζοδρόμιο.
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, definitio είπε Το να συζητιέται η περίπτωση doa/επισκευής του προϊόντος του θέματος - που δεν άνοιξα εγω, λαθος παράθεση εκανες για κάποιο λογο - ειδικα λογω των μη συνήθων προδιαγραφών, δεν ειναι ατοπο, αν γινεται στοχευμένα. .. άτοπο ειναι: - αφενός να μακρηγορουμε αγανακτισμένα για τα γνωστά και τα αυτονόητα σαν χωριστή συζήτηση - αφετέρου να παρεμβαίνει κάποιος ρωτωντας για τις αθλητικές πρακτικές τρίτων, ενω ο στόχος και το εύρος χρήσης του προϊόντος είναι ξεκάθαρα απ το πρωτο μήνυμα....αν εχει κάποιος προσωπικό ενδιαφέρον, υπάρχουν τα πμ προς απάντηση ή αγνοηση... Υπαρχει περίπτωση να παραλαβω Δευτέρα-Τριτη, ελπιζω μόνο να φέρει επανω η UPS το δεμα, να μη θέλει παραλαβή στο πεζοδρόμιο. Καλό είναι να μένουμε εντός topic και να μην βγάζουμε εμπάθεια. Σύσταση είναι, αν θες την ακολουθείς. Διαφορετικά μένεις εκτός τοπικ (που υπενθυμίζω είναι η προσφορά σχετικά με συγκεκριμένο προϊόν) και λες ο, τι εσύ θεωρείς σωστό, με ο, τι αυτό συνεπάγεται. Καλή συνέχεια. 1
imvrios Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Official τάπητας παρακαλώ. Και σε "Unbeatable" κατά το BG προσφορά. Δε τον λες και φτηνό: https://www.banggood.com/Indoor-3mm-Sports-WalkingPad-Mats-Fitness-Yoga-Mats-for-Xiaomi-Mijia-Smart-Folding-Walking-Pad-p-1465629.html
zio10 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 12/9/2020 στις 2:28 ΜΜ, definitio είπε Είναι ο Α1 (όχι ο Προ)...υποτίθεται ο Προ έχει νέο μοτέρ (πιο αποδοτικό και ήσυχο) και σαφώς έχει μεγαλύτερη ανοχή στο βάρος του χρήστη... Αυτό πήγα να παραγγείλω εγώ αρχικά, αλλά ευτυχώς έπεσε το μάτι μου στον Προ, που πριν είχε 30-40€ διαφορά, και τώρα τη μισή σχεδόν... Δουλεύει μήπως με την εφαρμογή της Kingsmith, που είναι μάλλον ο κατασκευαστής; Στο σπίτι δεν βολεύει τέτοιος διάδρομος που λες εκτός αν είσαι ισόγειο ή ημιόροφος...με το τρέξιμο ο θόρυβος κι η πίεση είναι σαφώς μεγαλύτερη, δεν θα πρότεινα για διαμέρισμα. Για μένα τα 6χλμ/ώρα είναι περπάτημα, γρήγορο περπάτημα 7-8 και joggying χλαρό από 9χλμ/ώρα στο γυμναστήριο...και μου άρεσε να τρέχω στα 15χλμ/ωρα, με προθέρμανση στα 11-12χλμ.ωρα. Αλλά για τέτοια χρήση, φοβάμαι ότι οι φτηνότεροι μπορεί να μην τα βγάλουν πέρα...προτιμώ το περπάτημα λόγω διαμερίσματος 3ου ορόφου, αλλά και λόγω αναδίπλωσης δεν χρειάζεται μεγάλο χώρο. Εσείς που έχετε, θεωρείται σκόπιμο να μπει συνθετικός τάπητας από κατω, για ηχομόνωση και προστασία του δαπέδου; Αν και δεν μου άρεσε καθόλου που πρόσθεσα κόστος στην αγορά, παρήγγειλα τελικά τον κάτωθι (μόνος διαθέσιμος όταν παρήγγειλα για αποστολή Θεσσαλονίκη), αλλά υπάρχουν κι άλλοι ...φοβάμαι λίγο τους από κάτω, που είναι περίεργοι...αυτοί κάνουν θόρυβο, σκοτώνονται, αλλά μια καρέκλα μπορεί να κινήσεις άγαρμπα και θα έρθουν να σου χτυπήσουν το κουδούνι... https://www.skroutz.gr/s/11985890/Toorx-Προστασίας-Πατώματος-04-432-096.html https://www.skroutz.gr/s/11987208/Reebok-Floor-Protection-10229.html Δεν τον έχω παραλάβει ακόμη; Να τον παραλάβω ή να ακυρώσω; Στο παρακάτω νήμα είχα ρωτήσει για τον διάδρομο του θέματος και παρέθεσα και κάποιες άλλες λύσεις από την ελληνική αγορά, κάποιες φτηνότερες με 2ετή εγγύηση, αλλα όχι ακριβώς με τις προδιαγραφές που ήθελα. Δεν ξέρω αν κάνουν αλλά έχουν και τα jumbo κάποια προστατευτικά πατώματος σε κομμάτια και σε ρόλο πολύ φτηνότερα από αυτά που έβαλες.
definitio Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, imvrios είπε Official τάπητας παρακαλώ. Και σε "Unbeatable" κατά το BG προσφορά. Δε τον λες και φτηνό: https://www.banggood.com/Indoor-3mm-Sports-WalkingPad-Mats-Fitness-Yoga-Mats-for-Xiaomi-Mijia-Smart-Folding-Walking-Pad-p-1465629.html Το είχα δει κι εγώ...το Logo αξίζει... 11 ώρες πριν, zio10 είπε Δεν ξέρω αν κάνουν αλλά έχουν και τα jumbo κάποια προστατευτικά πατώματος σε κομμάτια και σε ρόλο πολύ φτηνότερα από αυτά που έβαλες. Kι εμένα μού κάθεται βαρύ στο στομάχι το 45€ για το στρώμα που πήρα...είναι μεν ειδικό για μηχανήματα (διαδρόμους, ποδήλατα) σε γυμναστήρια, αλλά πρακτικά/μετρήσιμα τί διαφορά θα έχει από ένα φτηνότερο, δεν μπορώ να ξέρω. ...υποθέτω δεν πρέπει να είναι πολύ μαλακό και να είναι ανθεκτικό σε τριβή και μάλλον σε θερμοκρασία, να καλύπτει το μήκος/πλάτος...και να μην αναπτύσσει μυρωδιές σε κλειστό χώρο...(αυτή καμμένη πλαστικούρα δεν αντέχεται) Ένα που βρήκα στο Jumbo και μοιάζει να κάνει, δυστυχώς δεν αποστέλλεται, θέλει παραλαβή από κατάστημα και δεν έχω το αμάξι τώρα... ...αλλά για κάτω από 10€ πόσο καλό να είναι; Δυστυχώς αν δεν το πιάσεις στο χέρι σου, δεν μπορείς να ξέρεις... Ποιό είναι το καλύτερο υλικό γι αυτή τη χρήση, PVC / EVA; Δυστυχώς δεν αναφέρεται στις προδιαγραφές των εξειδικευμένων τί υλικό έχουν 15 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Καλό είναι να μένουμε εντός topic και να μην βγάζουμε εμπάθεια. Σύσταση είναι, αν θες την ακολουθείς. Διαφορετικά μένεις εκτός τοπικ (που υπενθυμίζω είναι η προσφορά σχετικά με συγκεκριμένο προϊόν) και λες ο, τι εσύ θεωρείς σωστό, με ο, τι αυτό συνεπάγεται. Καλή συνέχεια. Τρία παραδειγματικά μηνύματα συμβολής στο νήμα που άνοιξα ο ίδιος, σε ευχαριστώ προσωπικά και εικάζω (βλ. προτρέπω) όλοι οι αναγνώστες. 1) "https://www.insomnia.gr/forums/topic/749538-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-xiaomi-walking-pad-a1-pro-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-372%E2%82%AC-banggood-eu/?do=findComment&comment=58138582" 2) "https://www.insomnia.gr/forums/topic/749538-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-xiaomi-walking-pad-a1-pro-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-372%E2%82%AC-banggood-eu/?do=findComment&comment=58139598" 3) "https://www.insomnia.gr/forums/topic/749538-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CF%81%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%B3%CF%85%CE%BC%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE%CF%82-xiaomi-walking-pad-a1-pro-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CE%BF%CF%8D%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF%CF%82-372%E2%82%AC-banggood-eu/?do=findComment&comment=58140629" Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2020 από definitio
ChrisN.S. Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 ο τίτλος του θέματος είναι παραπλανητικός και θα πρέπει να μετονομαστεί σε: διάδρομος περπατήματος, ή διάδρομος στράτα - στρατούλα. 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις