Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι σε προσφορά ο αναδιπλούμενος διάδρομος γυμναστικής της Xiaomi, Walking Pad A1 Pro στο Banggood σε Ευρωπαϊκή αποθήκη (χωρίς τελωνείο)...

https://www.banggood.com/EU-Direct-WALKINGPAD-A1-PRO-Smart-Electric-Foldable-Walking-Pad-Automatic-Speed-Control-LED-Display-Fitness-Treadmills-Indoor-Home-Gym-From-Xiaomi-Youpin-with-EU-Plug-p-1711326.html

- Μέγιστο βάρος χρήστη 100 κιλά (διάβασα ότι καλό είναι να είναι κάποιος 8-10κιλά χαμηλότερα από το μέγιστο όριο...για παραπάνω υπάρχει ο R1 Pro)
- Ταχύτητα μέχρι 6χλμ/ώρα ταχύτητα (είναι για βάδισμα - ελαφρύ jogging, αναλόγως το διασκελισμό σας)

https://www.priceboon.com/product/xiaomi-walkingpad-a1-pro/

(φαίνεται να υπάρχει ένας εργοστασιακός περιορισμός ασφαλείας στα 3χλμ/ώρα, αλ΄λα ξεκλειδώνεται μέσω εφαρμογής ή με τον ακόλουθο τρόπο
https://www.aliexpress.com/i/4000207770392.html

Review για το ίδιο δεν βρήκα κανένα τόσο πληροφοριακό, αλλά για το μικρότερο και το μεγαλύτερο αδερφάκι του υπάρχουν ορισμένα (είναι καινούριο προϊόν ακόμη)

Εγώ το πήρα στα 390€ τη προηγούμενη εβδομάδα το Σάββατο, μέσα σε μια βδομάδα έχει ήδη φτάσει και αναχωρήσει από Σόφια-Βουλγαρία (από Πολωνία > Τσεχία > Ουγγαρία > Ρουμανία)

Σε άλλα καταστήματα στοιχίζει τουλάχιστον +100€ και σε μη ευρωπαϊκή αποθήκη (τελωνείο, αναμονή, μεγαλύτερη πιθανότητα ζημιάς κατά τη μεταφορά)
https://www.gearbest.com/large-fitness-equipment/pp_009990810675.html
https://www.geekmall.eu/en/xiaomi-walkingpad-a1-pro-smart-foldable-treadmill-global-version-1304.html

Ενώ στην Ελλάδα ξεκινάει από τα 500+ €

https://www.e-shop.gr/.ilektrikos-diadromos-kingsmith-walking-pad-wpa1f-pro-p-PER.581320

Yπάρχει και το μεγαλύτερο αδερφάκι του, R1 Pro (μέγιστο βάρος χρήστη 110κιλά) κοντά στα 600-620€
https://www.skroutz.gr/s/23981209/Xiaomi-WALKING-PAD-R1-PRO.html
(ήταν σε crazysundays προσφορά, αλλά εξαντλήθηκε στο e-shop στα 595€)
https://www.e-shop.gr/ilektrikos-diadromos-kingsmith-walking-pad-trr1f-p-PER.581319
https://www.e-shop.gr/crazysundays

Υπάρχουν στην Ελλάδα διάδρομοι βαδίσματος, αλ΄λα οι περισσότεροι είναι μαγνητικοί, που λένε ότι κουράζει κάπως τα γόνατα, ενώ οι ηλεκτρικοί (σε αντίστοιχες τιμές) δεν είναι αναδιπλούμενοι, δλδ είναι δύσκολοι στην αποθήκευση και στη μεταφορά.

Επεξ/σία από definitio
  • Like 1
  • Απαντ. 69
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω αυτόν εδώ: https://www.banggood.com/Xiaomi-Mijia-Smart-Folding-Walking-Pad-Non-slip-Sports-Treadmill-Walking-Machine-Manual-Automatic-Modes-Fitness-Equipment-Connected-with-Mi-Home-App-p-1461393.html

Μας βόλεψε πολύ την περίοδο της καραντίνας.

Η εφαρμογή που συνοδεύει το διάδρομο δε λειτουργεί εκτός Κίνας. Ευτυχώς όμως μπορείτε να τον ξεκλειδώσετε από το Mi Home (θα συνδεθείτε σε server Κίνας). Μέσω του Mi Home εγκαθιστά κανονικά και τα firmware updates. Το Mi Home δείχνει μόνο πληροφορίες, πόσο περπάτησες ανά ημέρα και τα συνολικά χιλιόμετρα που έχεις διανύσει. Δε μπορείς να ορίσεις διαφορετικούς χρήστες για να βλέπει ο καθένας τα δικά του στατιστικά. Τέλος, δείχνει πάντα τα στατιστικά με timezone Κίνας με αποτέλεσμα αν περπατάς την ώρα που ημέρα αλλάζει την Κίνα, να σου σπάει απόσταση και βήματα στις δύο ημέρες.

Το μεγαλύτερο μείον του δικού μοντέλου (και αυτό δε βλέπω να διαφέρει) είναι τα μικρά περιθώρια στο πλάι. Τα έξι χιλιόμετρα φαίνονται χαμηλή ταχύτητα αλλά αν βλέπεις τηλεόραση, ακούς μουσική κλπ, μια στιγμή να αφαιρεθείς και να στραβοπατήσεις, έφυγες για πλάκα.

Προειδοποίηση ασφαλείας. Τον χρησιμοποιείτε πάντα φορώντας παπούτσια και φροντίστε να αγοράσετε ένα ζευγάρι φτηνά αθλητικά παπούτσια. Γιατί η τριβή σε αυτό το διάδρομο ξυρίζει τις σόλες. Θα σας έβαζα φωτογραφία αλλά συμπτωματικά χθες παρέλαβα τα νέα Freeties της Xiaomi και πέταξα τα παλιά.

Το automatic mode δε λειτουργεί πολύ καλά. Υποτίθεται ότι ανάλογα με το σημείο του διαδρόμου που περπατάς η ταχύτητα αυξομειώνεται αυτόματα, η ανταπόκριση όμως δεν είναι άμεση.

Προσοχή στην επιφάνεια που θα τον τοποθετήσετε. Όχι σε χαλιά κλπ. Θα σας τα βουλιάξει. Μόνο σε σκληρή επιφάνεια. Έχει και ροδάκια για να τον μετακινείτε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τον πηγαίνετε και βόλτα. Είναι 30 κιλά. 

Τέλος, θέλει σωστό καθάρισμα και συντήρηση (προσθήκη σιλικόνης ανά ~ δύο μήνες - έρχεται με ένα μπουκαλάκι στη συσκευασία) αλλιώς αρχίζει να τρίζει και κάνει θόρυβο.

Επεξ/σία από imvrios
  • Like 3
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει μόνο και μόνο συγκρίνοντας το με διαδρόμους που έχουμε στο γυμναστήριο μπορώ να πω ότι τα 6km/h είναι πολύ λίγα. Εγώ τουλάχιστον με 1.88 ύψος για κανονικό περπάτημα είμαι γύρω στα 6.5km/h. Για τρέξιμο δε το συζητώ καν.

Βέβαια το λέει και το όνομα - walking pad - απλά αν ήταν να δώσω κοντά 400€ δεν θα ήθελα να μείνω μόνο στο περπάτημα. 

Επεξ/σία από neosstoforum
  • Like 8
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, imvrios είπε

Έχω αυτόν εδώ: https://www.banggood.com/Xiaomi-Mijia-Smart-Folding-Walking-Pad-Non-slip-Sports-Treadmill-Walking-Machine-Manual-Automatic-Modes-Fitness-Equipment-Connected-with-Mi-Home-App-p-1461393.html

Η εφαρμογή που συνοδεύει το διάδρομο δε λειτουργεί εκτός Κίνας. Ευτυχώς όμως μπορείτε να τον ξεκλειδώσετε από το Mi Home (θα συνδεθείτε σε server Κίνας). Μέσω του Mi Home εγκαθιστά κανονικά και τα firmware updates. Το Mi Home δείχνει μόνο πληροφορίες, πόσο περπάτησες ανά ημέρα και τα συνολικά χιλιόμετρα που έχεις διανύσει. Δε μπορείς να ορίσεις διαφορετικούς χρήστες για να βλέπει ο καθένας τα δικά του στατιστικά. Τέλος, δείχνει πάντα τα στατιστικά με timezone Κίνας με αποτέλεσμα αν περπατάς την ώρα που ημέρα αλλάζει την Κίνα, να σου σπάει απόσταση και βήματα στις δύο ημέρες.

Το μεγαλύτερο μείον του δικού μοντέλου (και αυτό δε βλέπω να διαφέρει) είναι τα μικρά περιθώρια στο πλάι. Τα έξι χιλιόμετρα φαίνονται χαμηλή ταχύτητα αλλά αν βλέπεις τηλεόραση, ακούς μουσική κλπ, μια στιγμή να αφαιρεθείς και να στραβοπατήσεις, έφυγες για πλάκα.

Προειδοποίηση ασφαλείας. Τον χρησιμοποιείτε πάντα φορώντας παπούτσια και φροντίστε να αγοράσετε ένα ζευγάρι φτηνά αθλητικά παπούτσια. Γιατί η τριβή σε αυτό το διάδρομο ξυρίζει τις σόλες. Θα σας έβαζα φωτογραφία αλλά συμπτωματικά χθες παρέλαβα τα νέα Freeties της Xiaomi και πέταξα τα παλιά.

Το automatic mode δε λειτουργεί πολύ καλά. Υποτίθεται ότι ανάλογα με το σημείο του διαδρόμου που περπατάς η ταχύτητα αυξομειώνεται αυτόματα, η ανταπόκριση όμως δεν είναι άμεση.

Προσοχή στην επιφάνεια που θα τον τοποθετήσετε. Όχι σε χαλιά κλπ. Θα σας τα βουλιάξει. Μόνο σε σκληρή επιφάνεια. Έχει και ροδάκια για να τον μετακινείτε αλλά αυτό δε σημαίνει ότι θα τον πηγαίνετε και βόλτα. Είναι 30 κιλά. 

Τέλος, θέλει σωστό καθάρισμα και συντήρηση (προσθήκη σιλικόνης ανά ~ δύο μήνες - έρχεται με ένα μπουκαλάκι στη συσκευασία) αλλιώς αρχίζει να τρίζει και κάνει θόρυβο.

Τον έχω κι εγώ αλλά άκρη με το Mi Home δεν έβγαλα. Πώς τον συνέδεσες ρε συ; Εμένα μόνο το δικό του app συνδέεται μέσω Bluetooth.

Δημοσ.

Τίποτε ιδιαίτερο. Αν πατήσεις προσθήκη συσκευής και γράψεις walking, θα στον εμφανίσει. 

Προσοχή μόνο στο εξής: οι συσκευές της Xiaomi είναι region locked. Εγώ τον είχα πάρει από Κίνα, είναι η κινεζική έκδοση. Για να τον δει θα πρέπει να το Mi Home να έχεις ορίσει να συνδέεται στον κινεζικό server (Profile --> Settings --> Region και επιλέγεις Chinese Mainland). Αφού συνδεθείς και πατήσεις προσθήκη συσκευής, θα τον δει και θα συνδεθεί κανονικά.

Α! Προϋπόθεση είναι το κινητό σου να είναι συνδεδεμένο σε WiFi δίκτυο στα 2.4 Ghz.

Το προφανές πρόβλημα με το παραπάνω είναι ότι αν έχει πάρει Xiaomi Smart Devices από την Infoquest ή από την Ευρώπη, αν κάνεις Login στον κινεζικό server, το Mi Home δε θα τις βλέπει. Για να λύσεις αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να αρχίσεις να εκτελέσεις δύο εκδόσεις του Mi Home. Ας μη ξεφύγουμε όμως σε αυτό. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω τον C1 ,τον πήρα πριν 15 ημερες απο geekbuying στα 267€ από τις αποθήκες στην Ιταλία 

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος ,για γρήγορο περπάτημα είναι μια χαρά ,δεν κάνει θόρυβο ,ενώ η εφαρμογή που τον συνοδεύει δουλεύει άψογα, καμία σχέση με τα σχόλια που διαβάζω για τον διάδρομο του θεματος

Επεξ/σία από stavag
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, imvrios είπε

Είναι ο Α1 (όχι ο Προ)...υποτίθεται ο Προ έχει νέο μοτέρ (πιο αποδοτικό και ήσυχο) και σαφώς έχει μεγαλύτερη ανοχή στο βάρος του χρήστη...

Αυτό πήγα να παραγγείλω εγώ αρχικά, αλλά ευτυχώς έπεσε το μάτι μου στον Προ, που πριν είχε 30-40€ διαφορά, και τώρα τη μισή σχεδόν...

Δουλεύει μήπως με την εφαρμογή της Kingsmith, που είναι μάλλον ο κατασκευαστής;

3 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Χωρίς να το έχω χρησιμοποιήσει μόνο και μόνο συγκρίνοντας το με διαδρόμους που έχουμε στο γυμναστήριο μπορώ να πω ότι τα 6km/h είναι πολύ λίγα. Εγώ τουλάχιστον με 1.88 ύψος για κανονικό περπάτημα είμαι γύρω στα 6.5km/h. Για τρέξιμο δε το συζητώ καν.

Βέβαια το λέει και το όνομα - walking pad - απλά αν ήταν να δώσω κοντά 400€ δεν θα ήθελα να μείνω μόνο στο περπάτημα. 

Στο σπίτι δεν βολεύει τέτοιος διάδρομος που λες εκτός αν είσαι ισόγειο ή ημιόροφος...με το τρέξιμο ο θόρυβος κι η πίεση είναι σαφώς μεγαλύτερη, δεν θα πρότεινα για διαμέρισμα.

Για μένα τα 6χλμ/ώρα είναι περπάτημα, γρήγορο περπάτημα 7-8 και joggying χλαρό από 9χλμ/ώρα στο γυμναστήριο...και μου άρεσε να τρέχω στα 15χλμ/ωρα, με προθέρμανση στα 11-12χλμ.ωρα.

Αλλά για τέτοια χρήση, φοβάμαι ότι οι φτηνότεροι μπορεί να μην τα βγάλουν πέρα...προτιμώ το περπάτημα λόγω διαμερίσματος 3ου ορόφου, αλλά και λόγω αναδίπλωσης δεν χρειάζεται μεγάλο χώρο.

1 ώρα πριν, imvrios είπε

Τίποτε ιδιαίτερο. Αν πατήσεις προσθήκη συσκευής και γράψεις walking, θα στον εμφανίσει. 

Προσοχή μόνο στο εξής: οι συσκευές της Xiaomi είναι region locked. Εγώ τον είχα πάρει από Κίνα, είναι η κινεζική έκδοση. Για να τον δει θα πρέπει να το Mi Home να έχεις ορίσει να συνδέεται στον κινεζικό server (Profile --> Settings --> Region και επιλέγεις Chinese Mainland). Αφού συνδεθείς και πατήσεις προσθήκη συσκευής, θα τον δει και θα συνδεθεί κανονικά.

Α! Προϋπόθεση είναι το κινητό σου να είναι συνδεδεμένο σε WiFi δίκτυο στα 2.4 Ghz.

Το προφανές πρόβλημα με το παραπάνω είναι ότι αν έχει πάρει Xiaomi Smart Devices από την Infoquest ή από την Ευρώπη, αν κάνεις Login στον κινεζικό server, το Mi Home δε θα τις βλέπει. Για να λύσεις αυτό το πρόβλημα θα πρέπει να αρχίσεις να εκτελέσεις δύο εκδόσεις του Mi Home. Ας μη ξεφύγουμε όμως σε αυτό. 

34 λεπτά πριν, stavag είπε

Εγώ έχω τον C1 ,τον πήρα πριν 15 ημερες απο geekbuying στα 267€ από τις αποθήκες στην Ιταλία 

Είμαι αρκετά ευχαριστημένος ,για γρήγορο περπάτημα είναι μια χαρά ,δεν κάνει θόρυβο ,ενώ η εφαρμογή που τον συνοδεύει δουλεύει άψογα, καμία σχέση με τα σχόλια που διαβάζω για τον διάδρομο του θεματος

Εσείς που έχετε, θεωρείται σκόπιμο να μπει συνθετικός τάπητας από κατω, για ηχομόνωση και προστασία του δαπέδου;

Αν και δεν μου άρεσε καθόλου που πρόσθεσα κόστος στην αγορά, παρήγγειλα τελικά τον κάτωθι (μόνος διαθέσιμος όταν παρήγγειλα για αποστολή Θεσσαλονίκη), αλλά υπάρχουν κι άλλοι
...φοβάμαι λίγο τους από κάτω, που είναι περίεργοι...αυτοί κάνουν θόρυβο, σκοτώνονται, αλλά μια καρέκλα μπορεί να κινήσεις άγαρμπα και θα έρθουν να σου χτυπήσουν το κουδούνι...

https://www.skroutz.gr/s/11985890/Toorx-Προστασίας-Πατώματος-04-432-096.html

https://www.skroutz.gr/s/11987208/Reebok-Floor-Protection-10229.html

Δεν τον έχω παραλάβει ακόμη; Να τον παραλάβω ή να ακυρώσω;

3 ώρες πριν, neosstoforum είπε

Στο παρακάτω νήμα είχα ρωτήσει για τον διάδρομο του θέματος και παρέθεσα και κάποιες άλλες λύσεις από την ελληνική αγορά, κάποιες φτηνότερες με 2ετή εγγύηση, αλλα όχι ακριβώς με τις προδιαγραφές που ήθελα.

Επεξ/σία από definitio
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τον είχα πάρει και εγώ τον Απρίλιο στην τιμή των 360 ευρώ περίπου. Ήρθε σιδηροδρομικώς Ευρώπη και μετά με courier, περίπου 5 εβδομάδες έκανε. Για ελαφρύ περπάτημα μια χαρά είναι, τον χρησιμοποιούμε εγώ και η σύζυγος χωρίς να έχουμε κάποιες περισσότερο ιδιαίτερες ανάγκες. Περισσότερο αναγκαίο κρίνω ότι θα ήταν ένα περιμετρικό κάγκελο, περισσότερο για να έχεις το νου σου που είναι τα όρια του διαδρόμου, αλλιώς πατάς έξω πολύ εύκολα. Νομίζω κάγκελο έχει το ακριβότερο μοντέλο. Από θόρυβο τώρα, είναι πιο ήσυχο από τους κλασσικούς διαδρόμους γυμναστηρίου, επειδή δεν τρέχεις δεν έχεις το κλασσικό χοροπηδημα αλλά ένα μόνιμο ήχο μοτέρ, σαν σκουπάκι αλλά πιο ήσυχο. Από την άλλη είναι τόσο θορυβώδες όσο π.χ. να μην μπορούν να κοιμηθούν τα παιδιά στο διπλανό δωμάτιο με ανοικτές πόρτες.

Συνδέθηκε εύκολα στο mi home, με κινέζικο σέρβερ. Η εφαρμογή δεν έχει τις ευκολίες άλλων σπορ εφαρμογών. Για tracking των δραστηριοτήτων μου χρησιμοποιώ το smartwatch.

Για περπάτημα καλός είναι, αποθηκεύεται εύκολα. Στα μείον για εμένα θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό και να είχε καγκελακι (το R1 μοντέλο δηλαδή).

Επεξ/σία από easyriderktm
Δημοσ.

Καλό ως ιδέα, θα περιμένω μήπως βγάλει και κάποιον που να μπορεί να πάει 10-12km/h ώστε να μπορούμε να τρέξουμε και λίγο όταν ο καιρός είναι απαγορευτικός για έξω

Δημοσ.

Δε θέλει κάποιο τάπητα, όχι. Απλώς όπως ανέφερα δε πρέπει να τοποθετηθεί σε μοκέτες, χαλιά κλπ

2 λεπτά πριν, project.breeze είπε

Καλό ως ιδέα, θα περιμένω μήπως βγάλει και κάποιον που να μπορεί να πάει 10-12km/h ώστε να μπορούμε να τρέξουμε και λίγο όταν ο καιρός είναι απαγορευτικός για έξω

10-12 χλμ θα πρέπει να είναι διάδρομος όπως στα γυμναστήρια και να έχει πλαϊνές μπάρες ψηλά. Έτσι και φύγεις (δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Βασικά θα γίνει πολλές φορές) με 12 χλμ θα τσακιστείς.

Δημοσ.

Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου!

Αν σου έρθει χαλασμένο DOA ή σου χαλάσει.... απλά το πετάς και κλαις τα λεφτά σου.

Θα σου ζητηθεί να το ταχυδρομήσεις στην Κίνα - έστω και αν το αγόρασες από την Ευρωπαϊκή αποθήκη τους!

Λέει Gross Weight 32 Kg, για ψάξτε να δείτε πόσο κοστίζει να πάει στην Κίνα...

Το PayPal Returns - Shipping Refund, δεν παίζει για τόσο μεγάλα ποσά.

Banggood προσωπικά:ποτέ ξανά!

Έχω περάσει τα πάνδεινα ένα μήνα με emails προς τους Κινέζους για ένα χαλασμένο DOA που μου έστειλαν.

• Like 5
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, imvrios είπε

Δε θέλει κάποιο τάπητα, όχι. Απλώς όπως ανέφερα δε πρέπει να τοποθετηθεί σε μοκέτες, χαλιά κλπ

10-12 χλμ θα πρέπει να είναι διάδρομος όπως στα γυμναστήρια και να έχει πλαϊνές μπάρες ψηλά. Έτσι και φύγεις (δεδομένο ότι κάποια στιγμή θα γίνει. Βασικά θα γίνει πολλές φορές) με 12 χλμ θα τσακιστείς.

Δε διαφωνώ, εννοείται ότι χρειάζεται κάποιου είδους μπάρα ή άλλη διάταξη ασφαλείας για να αποφευχθούν τα χειρότερα αν φύγεις

Δημοσ.
3 ώρες πριν, imvrios είπε

Καλησπέρα και ευχαριστώ για την ανταπόκριση. Κινεζικός είναι και ο δικός μου (banggood) και ο σέρβερ είναι China.

Πάτησες κάποιο κουμπί πάνω στο διάδρομο για να μπει σε pairing mode;

Ευχαριστώ και πάλι. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, imvrios είπε

Σε αυτή τη περίπτωση, όμως, μάλλον θα χρειαστεί τάπητας, γιατί το χειμώνα μπορεί να μπει χαλί και στο υπνοδωμάτιο, ενώ για να το χρησιμοποιήσουν οι γονείς στο σαλόνι, θα πρέπει οπωσδήποτε να μπει κάτι πάνω από το χαλί.

1 ώρα πριν, easyriderktm είπε

Τον είχα πάρει και εγώ τον Απρίλιο στην τιμή των 360 ευρώ περίπου. Ήρθε σιδηροδρομικώς Ευρώπη και μετά με courier, περίπου 5 εβδομάδες έκανε. Για ελαφρύ περπάτημα μια χαρά είναι, τον χρησιμοποιούμε εγώ και η σύζυγος χωρίς να έχουμε κάποιες περισσότερο ιδιαίτερες ανάγκες. Περισσότερο αναγκαίο κρίνω ότι θα ήταν ένα περιμετρικό κάγκελο, περισσότερο για να έχεις το νου σου που είναι τα όρια του διαδρόμου, αλλιώς πατάς έξω πολύ εύκολα. Νομίζω κάγκελο έχει το ακριβότερο μοντέλο. Από θόρυβο τώρα, είναι πιο ήσυχο από τους κλασσικούς διαδρόμους γυμναστηρίου, επειδή δεν τρέχεις δεν έχεις το κλασσικό χοροπηδημα αλλά ένα μόνιμο ήχο μοτέρ, σαν σκουπάκι αλλά πιο ήσυχο. Από την άλλη είναι τόσο θορυβώδες όσο π.χ. να μην μπορούν να κοιμηθούν τα παιδιά στο διπλανό δωμάτιο με ανοικτές πόρτες.

Συνδέθηκε εύκολα στο mi home, με κινέζικο σέρβερ. Η εφαρμογή δεν έχει τις ευκολίες άλλων σπορ εφαρμογών. Για tracking των δραστηριοτήτων μου χρησιμοποιώ το smartwatch.

Για περπάτημα καλός είναι, αποθηκεύεται εύκολα. Στα μείον για εμένα θα το ήθελα λίγο πιο δυνατό και να είχε καγκελακι (το R1 μοντέλο δηλαδή).

Σε κάποια καταστήματα βλέπω το Α1 Προ να παρουσιάζεται με προαιρετικό πρόσθετο στήριξης χεριών, που κι αυτό διπλώνει χωριστά, αλλά δεν έψαξα αν πουλιέται κάπου.

..προσωπικά δεν μου αρέσει το στήριγμα, ούτε στο γυμναστήριο το χρησιμοποιούσα ακόμη και στο τρέξιμο, μόνο για τη πετσέτα και τα χειριστήρια (δεν ζεσταίνονταν σωστά οι ώμοι μου αν κρατούσα κάτι μπροστά μου)...
...για τη παύση της λειτουργίας και την "αποβίβαση" εφόσον έχεις το χειριστήριο στο χέρι, δε νομίζω ότι χρειάζεται κάτι άλλο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...