Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, makhs5 είπε

Οκ εσυ εισαι σιγουρος σε αυτο που λες, απολυτα σεβαστο, αλλα και εγω πιστευω με απολυτη σιγουρια σε αυτο που λεω, ειναι μαρκετινιστικα κολπα του gearbest αυτο με τους εξωτερικους πωλητες και καλα με τα καταστηματα που εχει στη πλατφορμα του

Δεν έχει καμία λογική αυτό.

4 ώρες πριν, makhs5 είπε

Και κατι αλλο. Δες και καλα αξιολογησεις με αστερια. Ολα ειναι η 4.5 η 4.8 και καλα. Βρε συ καραστημενο ειναι, κανει μπαμ απο μακρυα.

Μήπως απλά σβήνουν όλες με 3 αστέρια και κάτω;; δε θα είναι οι μόνοι που το κάνουν.

Επεξ/σία από Doubt
  • Like 1
Δημοσ.

Ψάχνω σαν τρελός αυτή τη σκούπα σε καλή τιμή... ΑΛΛΑ ρε παιδιά, μερικές φορές πρέπει να σκεφτόμαστε και καθαρά. Μια χαρά έχει third party sellers το gearbest. Όσοι την πατήσαμε με τις ip κάμερες με την ίδια "χώμα" τιμή και περιμέναμε τα λεφτά μας πίσω, το ξέρουμε καλά. Όσο για τις κριτικές, τόσες κακές κριτικές πήρε εκείνο το "κατάστημα" μέσα στο gearbest και παρόλα αυτά όλα μοιάζουν ρόδινα τώρα στις κριτικές. Ο κανόνας είναι ότι η πιο απλή εξήγηση είναι πάντα και η πιθανότερη.

Αν εγώ καταφέρω να την βρω Ελλάδα κάποια στιγμή κοντά στα 350-360 χωρίς να υπολογίζω τόκους δόσεων σε αυτά (είχε φτάσει πριν λίγες μέρες στα 370 κοντά αλλά ξαναξέφυγε κοντά στα 400) ή αν την βρω έξω καααααποια στιγμή αρκετά χαμηλότερα, θα είμαι χαρούμενος αλλά στα 90 δεν θα την βρει ποτέ κανείς (τουλάχιστον να δουλεύει σωστά).

Αν βρει κανείς καμιά ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ προσφορά για αυτήν, ας ενημερώσει :)

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Doubt είπε

Μήπως απλά σβήνουν όλες με 3 αστέρια και κάτω;; δε θα είναι οι μόνοι που το κάνουν.

Καλά οι κριτικές στα κινεζο-μάγαζα σε όοολα τα είδη από 4,6 και πάνω..  Χαλαρά κόβουν όλες τις κριτικές κάτω από 3 αστεράκια!

Όσοι έχουμε δώσει κακή κριτική, απλά δεν την έχουμε δει ποτέ δημοσιευμένη! (πχ στο Banggood, για να δώσεις κακή κριτική και ίσως να περάσει, πρέπει να βάλεις 4 αστεράκια και να γράψεις την κακή κριτική στο κείμενο, στα σχόλια).

Επεξ/σία από dess
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εα κάποιος πιστευει ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει την συγκεκριμένη 100ευρω ας την παραγγειλει και καλή υπομονή για να πάρει τα λεφτά πίσω. Προσωπικά θεωρώ ότι η συγκεκριμένη προσφορα είναι οσαν τις προσφορες 2080ti στα 180 ευρώ που βλέπω κατά καιρους στο αμαζον(third part sellers).  ΥΓ τρεχει στο αμαζον ιταλιας η s6 400e

Επεξ/σία από forgotten
Δημοσ.

Out of stock τωρα..

Εννοειτε δεν θα δοθει η σκουπα σε αυτη την τιμη

Αλλα οπως φαινεται, για να τελοιωσε, καποιοι μαλλον το ρισκαραν και την αγορασαν

Καλη επιστροφη χρηματων να ευχηθω

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, forgotten είπε

Εα κάποιος πιστευει ότι υπάρχει περίπτωση να πάρει την συγκεκριμένη 100ευρω ας την παραγγειλει και καλή υπομονή για να πάρει τα λεφτά πίσω. Προσωπικά θεωρώ ότι η συγκεκριμένη προσφορα είναι οσαν τις προσφορες 2080ti στα 180 ευρώ που βλέπω κατά καιρους στο αμαζον(third part sellers).  ΥΓ τρεχει στο αμαζον ιταλιας η s6 400e

Χίλιες φορές για εμένα η s5 max από την s6...

Δημοσ.

Η S5 max ειναι απλα φοβερη. Την ειχα χτυπησει σε προμο στα 240ευρω κατι απο aliexpress eu warehouse (gshopper seller) και τοσο καιρο την εχω κατα ευχαριστηθει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Thank you for your valuable feedback.

Kindly note the two orders 20091100979212xxxxxxx and 20091100979219xxxxxxxx are in an unpaid status.

And we can confirm the price is correct.

So please pay the orders as soon as possible.

Thanks for your patience and understanding.

We are keen to help you in any way.

Ελπίζω να μην ήταν αλήθεια γιατί δε με αφήνει πλέον να τα πληρώσω... 

Επεξ/σία από manosfp
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, manosfp είπε

Thank you for your valuable feedback.

Kindly note the two orders 20091100979212xxxxxxx and 20091100979219xxxxxxxx are in an unpaid status.

And we can confirm the price is correct.

So please pay the orders as soon as possible.

Thanks for your patience and understanding.

We are keen to help you in any way.

Ελπίζω να μην ήταν αλήθεια γιατί δε με αφήνει πλέον να τα πληρώσω... 

Ποιος σου απαντησε και σου εγραψε αυτο, η gearbest σε ticket που ανοιξες?

Εμενα μου ηρθε σημερα η απαντηση απο ticket που ανοιξα χθες, και μου ειπαν ρωτηστε τον πωλητη, εμεις δεν ξερουμε να σας πουμε αν η τιμη ειναι σωστη

Γιατι αν αλλα λενε εσενα και αλλα εμενα στο ticket τοτε οι απαντησεις τους ειναι οτι ναναι.. Δηλ καμια εμπιστοσυνη

Επεξ/σία από makhs5
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, manosfp είπε

Η Gearbest σε ticket που άνοιξα. 

Αντε βρες άκρη. 

Εγώ ακόμα και τώρα δεν το πιστεύω. 

Αρα μας δουλευουν κανονικα.. Αλλη απαντηση σε σενα, και αλλη σε μενα..

Στην τυχη απαντανε τοτε

Καλυτερα που δεν τα πληρωσες, θα περιμενες ποιος ξερει ποσο να παρεις τα λεφτα σου πισω

Δεν υπαρχει περιπτωση να τα εστελναν

Δημοσ.

Ευτυχως, ακριβως αυτο

Αφου αλλη απαντηση δινουν σε σενα και αλλη σε μενα, τοτε καταλαβαινεις

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...