imvrios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Αν κάποιος λέει ότι δεν υπάρχει κίνδυνος απώλειας χρημάτων, η λογική κίνηση (με ρίσκο επιστροφή χρημάτων σε ένα μήνα έπειτα από ακύρωση) είναι να αγοράσει. Γιατί αν τα στείλουν θα πρόκειται για την αγορά της χρονιάς. Αν δεν αγοράζει σημαίνει ότι έχει και αυτός τις επιφυλάξεις του. Όσον αφορά τους πωλητές, είναι πραγματικοί third party: https://www.gearcoupon.com/gearbest-seller-shops-list/ 1
makhs5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, imvrios είπε Όσον αφορά τους πωλητές, είναι πραγματικοί third party: https://www.gearcoupon.com/gearbest-seller-shops-list/ Το εχω διαβασει αυτο στην αρχη του χρονου, εγω παντως ειπα την αποψη μου πριν Να σταλει η σκουπα σε αυτη την τιμη καταχλωμο ειναι, δεν υπαρχει περιπτωση για μενα
Billator Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, makhs5 είπε Εγω και μιλησα λαιβ, και ανοιξα μετα ticket στο gearbest, και μαλιστα στο λαιβ μου απαντησαν το τσεκαρουν και θα με ενημερωσουν. Δεν μου ειπαν καν μιληστε με τον πωλητη. Οκ εσυ εισαι σιγουρος σε αυτο που λες, απολυτα σεβαστο, αλλα και εγω πιστευω με απολυτη σιγουρια σε αυτο που λεω, ειναι μαρκετινιστικα κολπα του gearbest αυτο με τους εξωτερικους πωλητες και καλα με τα καταστηματα που εχει στη πλατφορμα του Και κατι αλλο. Δες και καλα αξιολογησεις με αστερια. Ολα ειναι η 4.5 η 4.8 και καλα. Βρε συ καραστημενο ειναι, κανει μπαμ απο μακρυα. Για δωσε τιμες απλα απο περιεργεια για lidar, εγω μια ματια που εριξα βρηκα κατι σε 200αρια και βαλε στη τιμη, που στανταρ δεν παιζει καποια ειδικα φθηνη εταιρια να βαζει τετοια τοσο ακριβα To πρόβλημα ξέρεις πιο είναι; Ότι χωρίς να το έχεις ψάξει ποτέ επιμένεις και προσπαθείς να πείσεις τους άλλους. Το να το ψάξεις θα σου πάρει λιγότερο χρόνο από να απαντήσεις και να πεις πάλι κάτι που δεν ισχύει. Αν σε ενδιαφέρει να πουλάς στο Gearbest κάνεις εγγραφή από το πρώτο link και log in από το δεύτερο. https://www.gw-ec.com/ https://seller.gearbest.com/ 1
imvrios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Και την είπες πολλές φορές μάλιστα. Ανάμεσα στα καταστήματα είναι π.χ. και η Lenovo. Θα κάνει βλακείες το Gearbest στο όνομα της Lenovo εν αγνοία της Lenovo, θα βρίζουν όλοι τη Lenovo και η Lenovo θα το αφήνει να συμβαίνει. ΟΚ, ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του.
makhs5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Οκ, και το 4.5 η το 4.8 αστερια σε ολα τα καταστηματα του gearbest, δεν φαινεται σε κανεναν σας στημενο? Επισεις οι αξιολογησεις που ειναι για να φανουν? Τελος παντων, εγω το σταματαω εδω γιατι βγηκαμε πολυ offtopic και θα μας κυνηγαει ο matrixxx και με το δικιο του Το κυριο θεμα μας ειναι η τιμη λοιπον, και εγω πιστευω δεν υπαρχει περιπτωση να σταλει σε αυτη τη τιμη, ουτε σε χοντρικη η σκουπα δεν υπαρχει σε αυτη τη τιμη
imvrios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Α, τώρα θα βγούμε off topic. 😄 Μακάρι να το κλειδώσει ο matrixxx με αυτή την αφορμή για να μην την πατήσει κάποιος. Να το διαγράψει μάλιστα. Τελικά εσύ ξέρεις ή συμπεραίνεις ότι δεν είναι third party; Και αφού σου αρέσουν οι ερωτήσεις, την πλατφόρμα εγγραφής για πωλητές πως την εξηγείς; Τι θα συμβεί αν εγώ φτιάξω seller account για να πουλάω εκεί; Θα μου πούμε "sorry, στην πραγματικότητα δε δεχόμαστε third party sellers;" Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από imvrios 2
makhs5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, imvrios είπε Α, τώρα θα βγούμε off topic. 😄 Μακάρι να το κλειδώσει ο matrixxx με αυτή την αφορμή για να μην την πατήσει κάποιος. Να το διαγράψει μάλιστα. Τελικά εσύ ξέρεις ή συμπεραίνεις ότι δεν είναι third party; Και αφού σου αρέσουν οι ερωτήσεις, την πλατφόρμα εγγραφής για πωλητές πως την εξηγείς; Τι θα συμβεί αν εγώ φτιάξω seller account για να πουλάω εκεί; Θα μου πούμε "sorry, στην πραγματικότητα δε δεχόμαστε third party sellers;" Δεν μου απαντησες στο ερωτημα με τις αξιολογησεις απο πανω που γραφω, οποτε δεν μπορω να σου απαντησω κι εγω 🤨 Περα απ απ ολα αυτα το θεμα μας ειναι η τιμη, οποιος θελει ρισκαρει αλλα το μονο που θα κερδισει ειναι να παρει τα χρηματα του πισω, οποιος θελει να κανει ενα μικρο δανειο ατοκο, ας το κανει, δεν χανει και κατι βεβαια
imvrios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δε θα επιμείνω άλλο μαζί σου. Οποιοσδήποτε παρακολουθεί βλέπει ποιος παρέθεσε έστω και κάποια στοιχεία για τον ισχυρισμό του. Επίσης, όποιος ρισκάρει (ο μόνος έντιμος αν πιστεύει ότι η προσφορά μπορεί να είναι έγκυρη) να έχει υπόψιν ότι δεν είναι ξεκαθαρισμένο πόσο θα χρειαστεί μέχρι να ξεμπλέξει αν κάτι δε πάει καλά. Μπορεί εύκολα μπορεί δύσκολα και μετά από μεσολάβηση της Paypal. 1
makhs5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτο λεω μονο με Paypal αλλα μπορει να παρει περισσοτερο χρονο απο οτι μπορει να περιμενει καποιος. Εγω ευχαριστω, αλλα δεν θα παρω
Billator Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, makhs5 είπε Δεν μου απαντησες στο ερωτημα με τις αξιολογησεις απο πανω που γραφω, οποτε δεν μπορω να σου απαντησω κι εγω 🤨 Περα απ απ ολα αυτα το θεμα μας ειναι η τιμη, οποιος θελει ρισκαρει αλλα το μονο που θα κερδισει ειναι να παρει τα χρηματα του πισω, οποιος θελει να κανει ενα μικρο δανειο ατοκο, ας το κανει, δεν χανει και κατι βεβαια Γενικά οι πωλητές άπειρες φορές το κάνουν αυτό στο Gearbest, τσέκαρε δική μου παραγγελία για να δεις κ πως αλλάζει η πλατφόρμα του Gearbest και σου βγάζει "Contact Seller" To κατάστημα 4,5/5 έχει αλλά έκανε και 1 μήνα να μου επιστρέψει τα λεφτά. Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από Billator 2
makhs5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Περιμενω και μια απαντηση απο το gearbest γιατι υπαρχει αυτη η τοσο χαμηλη τιμη Μολις μου απαντησουν θα γραψω εδω την απαντηση Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από makhs5 1
Themos3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, makhs5 είπε Περιμενω και μια απαντηση απο το gearbest γιατι υπαρχει αυτη η τοσο χαμηλη τιμη Μολις μου απαντησουν θα γραψω εδω την απαντηση Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα είναι ανοιχτό το θέμα Αυτή ή ανάγκη υπεράσπισης της προσφοράς (λέμε τώρα) που ανεβάζει κάποιος κακό πράμα. Καλά έκανες και το ποσταρες αλλά το έργο είναι "τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια"....
makhs5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Themos3 είπε Μην είσαι τόσο σίγουρος ότι θα είναι ανοιχτό το θέμα Αυτή ή ανάγκη υπεράσπισης της προσφοράς (λέμε τώρα) που ανεβάζει κάποιος κακό πράμα. Καλά έκανες και το ποσταρες αλλά το έργο είναι "τι κάνει νιαου νιαου στα κεραμίδια".... Ποσταρα εγω την προσφορα και δεν το ξερω..? Για ριξε μια ματια καλυτερη 1
Themos3 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, makhs5 είπε Ποσταρα εγω την προσφορα και δεν το ξερω..? Για ριξε μια ματια καλυτερη Γραψε λάθος! Έχεις απαντήσει τόσες φορές που μπερδεύτηκα...
costacurta Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Έχει γίνει ανάλογο θέμα με παρόμοια προσφορά από το ίδιο σαιτ πριν κάτι μήνες και φάγαμε όλοι άκυρο πάντως. Πήραμε πίσω τα λεφτά μας αλλά το άκυρο ακυρο 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα