makhs5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, imvrios είπε Και αν τελειώσει η προσφορά της χρονιάς; Και επιπλέον, αφού είναι οι ίδιοι οι πωλητές, δε ξέρουν αν έχουν κάποια τεράστια προσφορά; That said, αν οι τιμές ισχύουν, γράψτο εδώ. Με χαρά θα γράψω ότι έκανα λάθος και θα αγοράσω από δύο από έκαστο προϊόν. Προσφορα της χρονιας βρε παιδια δεν ειπα οτι ειναι, 99.99% η τιμη εννοειτε δεν ισχυει. Απλα καθαρα για να δω τι απαντηση θα μου δωσουν και καλα απο το Gearbest γι αυτο και τους ρωτησα Θελω απλα να δω απο καθαρη περιεργεια, τι θα μου απαντησουν (Δεν με απασχολει να παρω τη σκουπα) Θελω να δω πως θα μου το "αιτιολογησουν" . Απλα μονο αυτο
niktac Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν είχα ρομπότικη σκούπα θα έπαιρνα το ρίσκο και θα την είχα ήδη παραγγείλει
fmarkos Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Το ενδεχόμενο να πρόκειται για κλώνους το έχετε σκεφτεί;
Billator Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, makhs5 είπε Το εγραψα και παραπανω, το Gearbest ειναι, δεν υπαρχουν καταστηματακια εκει με ανεξαρτητους πωλητες, για λογους μαρκετινγκ το κανει, για να φαινεται μεγαλη πλατφορμα Επειδή είσαι πολύ σίγουρος για αυτό , συγγνώμη αλλά είσαι λάθος 😛 Το Gearbest έχει πλέον μεσα στο site του τρίτους πωλητές, κ μάλιστα πολλούς. Όπου για οποιαδήποτε πρόβλημα μιλάς με τους πωλητές όχι με το Gearbest. Για αυτό μην επιμένεις χωρίς λόγο. Κανένα μάρκετινγκ πίσω από αυτο, απλά εκμεταλλεύονται στο έπακρο την επισκεψιμότητα τους όπως πχ το public στην Ελλάδα.
kreiz Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν γίνεται να πουλάνε lidar σκούπα στα 90 ευρώ, τόσο δεν κοστίζει ούτε ο sensor. Όποιος ακόμα δεν πιστεύει ότι ειναι scam ας googlαρει να βρει σκέτο το sensor σε αυτή τη τιμή
makhs5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Billator είπε Όπου για οποιαδήποτε πρόβλημα μιλάς με τους πωλητές όχι με το Gearbest. Για αυτό μην επιμένεις χωρίς λόγο. Εγω και μιλησα λαιβ, και ανοιξα μετα ticket στο gearbest, και μαλιστα στο λαιβ μου απαντησαν το τσεκαρουν και θα με ενημερωσουν. Δεν μου ειπαν καν μιληστε με τον πωλητη. Οκ εσυ εισαι σιγουρος σε αυτο που λες, απολυτα σεβαστο, αλλα και εγω πιστευω με απολυτη σιγουρια σε αυτο που λεω, ειναι μαρκετινιστικα κολπα του gearbest αυτο με τους εξωτερικους πωλητες και καλα με τα καταστηματα που εχει στη πλατφορμα του Και κατι αλλο. Δες και καλα αξιολογησεις με αστερια. Ολα ειναι η 4.5 η 4.8 και καλα. Βρε συ καραστημενο ειναι, κανει μπαμ απο μακρυα. 1 ώρα πριν, kreiz είπε Δεν γίνεται να πουλάνε lidar σκούπα στα 90 ευρώ, τόσο δεν κοστίζει ούτε ο sensor. Όποιος ακόμα δεν πιστεύει ότι ειναι scam ας googlαρει να βρει σκέτο το sensor σε αυτή τη τιμή Για δωσε τιμες απλα απο περιεργεια για lidar, εγω μια ματια που εριξα βρηκα κατι σε 200αρια και βαλε στη τιμη, που στανταρ δεν παιζει καποια ειδικα φθηνη εταιρια να βαζει τετοια τοσο ακριβα Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από makhs5 1
panos7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Και στο Amazon συνέβαινε κάποτε αυτό. Είχα μπει στον πειρασμό αλλά δεν δοκίμασα.
makhs5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Παντως και αυτη που εδινε 121 ευρω το gearbest πριν λιγες μερες, δεν νομιζω να μην εβγαζε κερδος, εστω και λιγο. Πιστευω χοντρικη οι εταιριες τα Lidar τα παιρνουν σε πολυ καλυτερη τιμη, και βαζουν οτι πιο φτηνιαρικο σε αυτα, οχι κατι ακριβο Αν ηταν να αγοραζουν τον sensor οι εταιριες κανα 100αρι ευρω και πανω, δεν θα βγαινανε να πουλανε σκουπες ρομποτ σε τετοιες τιμες ειδικα οι μικρες εταιριες οπως πχ η bona robot: https://bonarobot.en.alibaba.com/product/62056255462-801631398/2019_NEW_Arrival_Laser_Navigation_Vacuum_Cleaner_Robot_for_Home_Automatic_Sweeping_Smart_Planned_Wet_Mopping_BONA_Robot_BL517.html Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από makhs5
papp0us Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Απο τρίτο κατάστημα παιδιά το Gearbest δε μπλέκει καθόλου. Το νου σας, θα πρέπει να βγάλετε άκρη με το τρίτο κατάστημα
nfreskakis Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, makhs5 είπε Εγω και μιλησα λαιβ, και ανοιξα μετα ticket στο gearbest, και μαλιστα στο λαιβ μου απαντησαν το τσεκαρουν και θα με ενημερωσουν. Δεν μου ειπαν καν μιληστε με τον πωλητη. Οκ εσυ εισαι σιγουρος σε αυτο που λες, απολυτα σεβαστο, αλλα και εγω πιστευω με απολυτη σιγουρια σε αυτο που λεω, ειναι μαρκετινιστικα κολπα του gearbest αυτο με τους εξωτερικους πωλητες και καλα με τα καταστηματα που εχει στη πλατφορμα του Και κατι αλλο. Δες και καλα αξιολογησεις με αστερια. Ολα ειναι η 4.5 η 4.8 και καλα. Βρε συ καραστημενο ειναι, κανει μπαμ απο μακρυα. Για δωσε τιμες απλα απο περιεργεια για lidar, εγω μια ματια που εριξα βρηκα κατι σε 200αρια και βαλε στη τιμη, που στανταρ δεν παιζει καποια ειδικα φθηνη εταιρια να βαζει τετοια τοσο ακριβα Καλημέρα, το LDS που είχα πάρει πρόπερσι για την S50 είχε 80 ευρώ. Στα των προσφορών τώρα κι εγώ θεωρώ οτι ή είναι απάτη ή έχει γίνει κάποιο λάθος για τα 3 αντικείμενα (Mi10 με 160, S5 Max με 90 και Oneplus 8 Pro με 271) αλλά χρησιμοποιώντας το Paypal στη χειρότερη θα δεσμευτούν τα λεφτά μέχρι να λήξει το dispute και να στα επιστρέψει το Paypal. 1
makhs5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, papp0us είπε Απο τρίτο κατάστημα παιδιά το Gearbest δε μπλέκει καθόλου. Το νου σας, θα πρέπει να βγάλετε άκρη με το τρίτο κατάστημα Βγαζει ακρη το paypal μια χαρα παντως, αν και εγω το ξαναλεω, πιστευω οτι ειναι μαρκετινιστικα κολπα του gearbest αυτα με τους πωλητες 1
papp0us Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, makhs5 είπε Βγαζει ακρη το paypal μια χαρα παντως, αν και εγω το ξαναλεω, πιστευω οτι ειναι μαρκετινιστικα κολπα του gearbest αυτα με τους πωλητες Θα δώσετε λεφτά για κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ πρόκειται να πάρετε και μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 15-20 μέρες να πάρετε τα λεφτά πίσω, ίσως και παραπάνω, ΑΝ δεν βγάλει κανα tracking code αυτός οτι δήθεν σας στο έστειλε, οπότε οι 15-20 μέρες γίνονται δίμηνο. Τι να πω, αν σας φαίνεται καλό σενάριο ορμάτε Δεν είναι μαρκετινγκ, είναι πράγματι τρίτα καταστήματα που απλά χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του Gearbest, και σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, το Gearbest σε στέλνει στον πωλητή. Καλή τύχη με λίγα λόγια. 1
makhs5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, papp0us είπε Θα δώσετε λεφτά για κάτι ΠΟΥ ΔΕΝ πρόκειται να πάρετε και μπορεί να χρειαστεί να περιμένετε 15-20 μέρες να πάρετε τα λεφτά πίσω, ίσως και παραπάνω, ΑΝ δεν βγάλει κανα tracking code αυτός οτι δήθεν σας στο έστειλε, οπότε οι 15-20 μέρες γίνονται δίμηνο. Τι να πω, αν σας φαίνεται καλό σενάριο ορμάτε Δεν είναι μαρκετινγκ, είναι πράγματι τρίτα καταστήματα που απλά χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του Gearbest, και σε περίπτωση που προκύψει πρόβλημα, το Gearbest σε στέλνει στον πωλητή. Καλή τύχη με λίγα λόγια. 1) Δεν ειπα ποτε οτι θα την αγορασουμε, ειπα αν διαβασεις πιο πανω οτι ειναι 99.99 δηλ 100% δεν θα σταλει σε τετοια τιμη 2) Και αν διαβασεις πιο πανω τι εγραψα, οτι μιλησα με το gearbest στο λαιβ, και μου ειπαν θα σας στειλουμε μυνημα αν ειναι λαθος η τιμη η οχι Οσο για τα καταστηματα του gearbest ο καθενας εχει τη προσωπικη του κριση και πιστευει οτι θελει, εγω ξαναλεω δεν το πιστευω με τιποτα (δημοκρατια εννοειτε εχουμε)
papp0us Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, makhs5 είπε 1) Δεν ειπα ποτε οτι θα την αγορασουμε, ειπα αν διαβασεις πιο πανω οτι ειναι 99.99 δηλ 100% δεν θα σταλει σε τετοια τιμη 2) Και αν διαβασεις πιο πανω τι εγραψα, οτι μιλησα με το gearbest στο λαιβ, και μου ειπαν θα σας στειλουμε μυνημα αν ειναι λαθος η τιμη η οχι Οσο για τα καταστηματα του gearbest ο καθενας εχει τη προσωπικη του κριση και πιστευει οτι θελει, εγω ξαναλεω δεν το πιστευω με τιποτα (δημοκρατια εννοειτε εχουμε) Το οτι δε θα χάσεις τα λεφτά σου, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι ειναι καλή ιδέα να τα δώσεις. Αυτό λέω εγώ, αν σου αρέσει η ιδέα να δεσμεύσει κάποιος 300€ κανα δίμηνο επειδή κάποια στιγμή θα τα πάρεις πίσω, πάσο. Εγώ λέω οτι είναι κακή ιδέα. Εσύ έχεις προσωπική κρίση, αλλα εγώ το ξέρω, αυτή ειναι η διαφορά. Τα καταστήματα του Gearbest, είναι τρίτα Online καταστήματα που απλά εκμεταλλεύονται την πλατφόρμα του Gearbest. Ενιγουει. Εγώ προτείνω να μην βάλετε ούτε ευρώ σε αυτή την υπόθεση. Αν ηταν η μεγαλύτερη ευκαιρία της χρονιάς θα τη χάσετε, αλλα κατα 99.5% το μόνο που θα χάσετε είναι η ηρεμία σας.
makhs5 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, papp0us είπε Το οτι δε θα χάσεις τα λεφτά σου, ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ οτι ειναι καλή ιδέα να τα δώσεις. Αυτό λέω εγώ, αν σου αρέσει η ιδέα να δεσμεύσει κάποιος 300€ κανα δίμηνο επειδή κάποια στιγμή θα τα πάρεις πίσω, πάσο. Εγώ λέω οτι είναι κακή ιδέα. Εγω σου λεω οτι δεν θα τα δωσουμε τα χρηματα, εσυ εκει επιμενεις οτι θα τα δωσουμε.. Ειναι κι αυτο μια αποψη βεβαια 😝 Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από makhs5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα