dimitris55555 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Είμαι 23 χρονών, μένω στην επαρχία και εδώ και καιρό ψάχνω το πρώτο μου αυτοκίνητο. Αρχικά το αυτοκίνητο θα είναι για καθημερινή χρήση και θα γράφει καθημερινά αρκετά χλμ καθώς μπορεί να το χρησιμοποιεί κι άλλο μέλος της οικογένειάς μου. Για αυτόν τον λόγω προσπαθώ να επικεντρωθώ μόνο σε αγορά ενός αυτοκινήτου, είτε με πετρέλαιο, είτε με υγραέριο-βενζίνη, καθώς είμαι φουλ ευχαριστημένος από το υγραέριο. Σίγουρα θα ήθελα να είναι 5πορτο, να έχει χώρους (όχι aygo,i10,panda κλπ) καθώς και να είναι αξιόπιστο. Είμαι ανάμεσα σε : Toyota Auris 1.4 D4D του 07-08-09 πετρέλαιο, τα οποία με προβληματίζουν λόγω το ότι είναι euro 4, καθώς δεν θα είναι εύκολα να κινηθώ σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη είτε για βόλτα, είτε για δουλειά αν προκύψει κάτι στο μέλλον. Kia Ceed 1.6-1.4 του 08-09 βενζίνη-υγραέριο Kia Ceed 1.6 του 08 πετρέλαιο 1.6 (κι αυτό euro 4 ) Mazda 3 1.6 του 08-09-10 βενζίνη-υγραέριο, τα οποία ίσως είναι και λίγο παθιάρικα Ford Fiesta 1.4 του 10 βενζίνη-εργοστασιακό υγραέριο, χάνει λίγο από χώρους και από ομορφιά μέσα αλλά είναι υποκειμενικό. Citroen c3 1.4 του 10-11-12-13 πετρέλαιο, χάνει και αυτό από χώρους και δεν τα πολύ εμπιστεύομαι τα citroen. Περιμένω τις προτάσεις-απόψεις σας. Ευχαριστώ πολύ.
Lamogio01 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, dimitris55555 είπε Καλησπέρα. Είμαι 23 χρονών, μένω στην επαρχία και εδώ και καιρό ψάχνω το πρώτο μου αυτοκίνητο. Αρχικά το αυτοκίνητο θα είναι για καθημερινή χρήση και θα γράφει καθημερινά αρκετά χλμ καθώς μπορεί να το χρησιμοποιεί κι άλλο μέλος της οικογένειάς μου. Για αυτόν τον λόγω προσπαθώ να επικεντρωθώ μόνο σε αγορά ενός αυτοκινήτου, είτε με πετρέλαιο, είτε με υγραέριο-βενζίνη, καθώς είμαι φουλ ευχαριστημένος από το υγραέριο. Σίγουρα θα ήθελα να είναι 5πορτο, να έχει χώρους (όχι aygo,i10,panda κλπ) καθώς και να είναι αξιόπιστο. Είμαι ανάμεσα σε : Toyota Auris 1.4 D4D του 07-08-09 πετρέλαιο, τα οποία με προβληματίζουν λόγω το ότι είναι euro 4, καθώς δεν θα είναι εύκολα να κινηθώ σε Αθήνα-Θεσσαλονίκη είτε για βόλτα, είτε για δουλειά αν προκύψει κάτι στο μέλλον. Kia Ceed 1.6-1.4 του 08-09 βενζίνη-υγραέριο Kia Ceed 1.6 του 08 πετρέλαιο 1.6 (κι αυτό euro 4 ) Mazda 3 1.6 του 08-09-10 βενζίνη-υγραέριο, τα οποία ίσως είναι και λίγο παθιάρικα Ford Fiesta 1.4 του 10 βενζίνη-εργοστασιακό υγραέριο, χάνει λίγο από χώρους και από ομορφιά μέσα αλλά είναι υποκειμενικό. Citroen c3 1.4 του 10-11-12-13 πετρέλαιο, χάνει και αυτό από χώρους και δεν τα πολύ εμπιστεύομαι τα citroen. Περιμένω τις προτάσεις-απόψεις σας. Ευχαριστώ πολύ. Δεν θα σου προτείνω ποιο από αυτά να επιλέξεις αλλά αν επιλέξεις το ceed να προσέξεις το κλασικό πρόβλημα που βγάζουν με το φούσκωμα του ταμπλό. Καλές αγορές
korakios Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Αυτα που θα σε πρότεινα ,τα έχεις αποκλείσει (edit τώρα είδα ότι θες χώρους) επομένως απλά θα ξέχναγα τα euro4 πετρέλαια και θα κοιτούσα μόνο υγραέριο Εκτός αν παίζει φυσικό αέριο στην πόλη που είσαι όποτε αλλάζουν τα δεδομένα ... Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από korakios
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα