Προς το περιεχόμενο

Win10 πρόβλημα με τον κέρσορα και την γραφικών-πιθανόν

NiVa013

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπέρα σας, αντιμετωπίζω ορισμένα προβλήματα εδώ και λίγο καιρό ενώ έχω ενημερωμένο το σύστημα. Συγκεκριμένα, ο κέρσορας ας πούμε στο YouTube όταν πατάω κλικ στην εκκίνηση του βίντεο πάει να ξεκινήσει και σταματάει επιτόπου σαν να κάνει διπλό κλικ, όπως όταν πατάω με δεξί κλικ να ανοίξει ο σύνδεσμος σε άλλη καρτέλα, ανοίγει δύο. Επίσης επιλέγω κάποιο σύνδεσμο και τον μαρκάρει ως κείμενο. Και το δεύτερο, παγώνει το ποντίκι και έπειτα η εικόνα, το κουμπί της επανεκκίνησης στο κουτί δεν ανταποκρίνεται και πατάω το power button. Μια-δυο φορές μαύρισε η οθόνη. το σύστημα φοράει μητρική με Z390 και μια RX580, τα υπόλοιπα δε νομίζω να παίζουν ρόλο. (απεγκατάσταση το ποντίκι δοκίμασα, το IntelPoint το εγκατέστησα ξανά, αλλά μάταια).

Ευχαριστώ.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

το σύστημα σου είναι ασταθές με πρώτο υποψήφιο τις μνήμες.

από τροφοδοτικό τι έχεις;

οι θερμοκρασίες σου πως είναι;

45 λεπτά πριν, htaccess είπε

Δοκίμασε και μ` ένα άλλο ποντίκι, συνήθως ξεκολλάνε οι επαφές των μπουτόν από την κεντρική πλακέτα του ποντικιού (ψυχρές κολλήσεις).

Και η οθόνη που κολλάει, πως εξηγείται? Δε νομίζω φίλε μου να είναι από το ποντίκι σαν hardware.

35 λεπτά πριν, greekfragma είπε

το σύστημα σου είναι ασταθές με πρώτο υποψήφιο τις μνήμες.

από τροφοδοτικό τι έχεις;

οι θερμοκρασίες σου πως είναι;

Οι μνήμες είναι G.Skill 2x8GB DDR4 3866MHz, τροφοδοτικό 800W Silverstone SFX Titanium, οι θερμοκρασίες είναι στον επεξεργαστή 39-42 στον επεξεργαστή και 46 στη γραφικών και δεν δουλεύουν καν τα ανεμιστηράκια. Μα το σύστημα δούλευε τέλεια τόσο καιρό, το τροφοδοτικό είναι πολύ αποδοτικό και δεν βγάζει μεγάλη ποσότητα θερμοκρασιών και το σύστημα φοράει ένα μικρό σύστημα υδρόψυξης, το airflow είναι άριστο γιατί είναι όλο DIY στα καλώδια.

41 λεπτά πριν, NiVa013 είπε

Default, τίποτα δεν πείραξα.

Συναρμολόγηση εσυ την έκανες ; Ξεκίνα με ένα bios update και βλέπουμε ,όλα καινούργια είναι ;

1 ώρα πριν, Dark_Nightfall είπε

Συναρμολόγηση εσυ την έκανες ; Ξεκίνα με ένα bios update και βλέπουμε ,όλα καινούργια είναι ;

Ναι φυσικά εγώ! Δεν είμαι κανένας άσχετος, καλώδια και υδρόψυξη όλα στα μέτρα τους τα έφερα, λες να μη γνωρίζω?!!

14 ώρες πριν, greekfragma είπε

ξεκίνα memtest στις μνήμες και βλέπουμε καθώς και ένα τσεκ τον δίσκο την υγεία του.

Καλημέρα, το memtest βλέπω ότι πρέπει να το κάνω bootable σε usb stick, είναι δύσκολο στον χερισιμό του, δε το έχω ξανα κάνει.

43 λεπτά πριν, NiVa013 είπε

Καλημέρα, το memtest βλέπω ότι πρέπει να το κάνω bootable σε usb stick, είναι δύσκολο στον χερισιμό του, δε το έχω ξανα κάνει.

Δοκίμασε απο τα win 10 πάτα  Win+R  για να ανοίξει η εκτέλεση προγραμμάτων. Πληκτρολογήστε mdsched.exe και πατα OK. Στο νέο παράθυρο ανοίγει το Windows Memory Diagnostic Tool, Πάτα όποια επιλογή θέλεις και άστο 

Μια δεύτερη  εδώ  https://www.pcsteps.gr/40472-έλεγχος-μνήμης-ram-δωρεάν-μέθοδοι/#_Memtest86

43 λεπτά πριν, hp8 είπε

Δοκίμασε απο τα win 10 πάτα  Win+R  για να ανοίξει η εκτέλεση προγραμμάτων. Πληκτρολογήστε mdsched.exe και πατα OK. Στο νέο παράθυρο ανοίγει το Windows Memory Diagnostic Tool, Πάτα όποια επιλογή θέλεις και άστο 

Μια δεύτερη  εδώ  https://www.pcsteps.gr/40472-έλεγχος-μνήμης-ram-δωρεάν-μέθοδοι/#_Memtest86

Μόλις ολοκλήρωσα τον και δεν εντοπίστηκαν προβλήματα. Κάτι άλλο φταίει σχετικά με το software και όχι με το hardware πιστεύω. Ίσως κανένας νέος οδηγός της κάρτας γραφικών και πιθανόν να πρέπει να εγκαταστήσω παλαιότερο, αυτή είναι η άποψη μου.

Καλημέρα, το πρόβλημα με το κόλλημα και σβήσιμο της οθόνης δεν επιλύθηκε αφού δεν δοκίμασα παλαιότερους οδηγούς, Όσον αφορά το ποντίκι διάβασα νομίζω στο insomnia σε παλαιότερο θέμα ότι μπορεί να ευθύνεται το διακοπτάκι στο ποντίκι να το αντιλαμβάνεται σαν 2-3πλο κλικ ο επεξεργαστής του ή να φταίει ο πυκνωτής και να θέλει αποφόρτιση βγάζοντας το από τη θύρα και κάνοντας μερικά κλικ, έκανα το 2ο και σα να ανταποκρίνεται νορμάλ μέχρι στιγμής, θα δείξει. 

3 ώρες πριν, fujitsuA530 είπε

Συγνώμη, αλλά δεν καταλαβαίνω. Άλλο ποντίκι δοκίμασες;

Όχι, αλλά δεν είναι θέμα υλικού λέω, γιατί τελικά μετά την τελευταία μου ανάρτηση επί δυο συνεχόμενες φορές 2 λεπτά αφότου άνοιξα τον υπολογιστή ο κέρσορας "πιξέλιασε", πως να το πω, έχασε την ευκρίνεια του και έγινε ποιο τετραγωνισμένος και στην συνέχεια πάγωσε η εικόνα πάλι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...