Προς το περιεχόμενο

Smartwatches - 50% στο eshop της Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 ώρες πριν, d_gkal είπε

Έμειναν λίγα κομμάτια. Τα "καλά" τελείωσαν

Εγώ τσίμπισα το Amazfit GTS πάντως γιατί είχα αγοράσει 1 εβδομάδα πριν το GT2 από άλλο site στην ίδια τιμή με Vodafone αλλά με μεταφορικά επιπλέον.

Μπορώ να πω ότι αν δεν θάλεις ομιλία και μέτρηση οξυγόνου, τότε σαν ρολόι είναι ισάξιο για να μην πω καλύτερο γιατί δέχεται περισσότερα watchfaces χωρίς πατέντες, απλώς μέσω μιας εφαρμογής "Notify & Fitness" που προσθέτει πολλά καλούδια στο ρολογάκι 😉

• Like 2
  • Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagdesign είπε

Εγώ τσίμπισα το Amazfit GTS πάντως γιατί είχα αγοράσει 1 εβδομάδα πριν το GT2 από άλλο site στην ίδια τιμή με Vodafone αλλά με μεταφορικά επιπλέον.

Μπορώ να πω ότι αν δεν θάλεις ομιλία και μέτρηση οξυγόνου, τότε σαν ρολόι είναι ισάξιο για να μην πω καλύτερο γιατί δέχεται περισσότερα watchfaces χωρίς πατέντες, απλώς μέσω μιας εφαρμογής "Notify & Fitness" που προσθέτει πολλά καλούδια στο ρολογάκι 😉

To έχω και εγώ φίλε μου. Και με μεταλλικό μαύρο μπρασελε απογειώνεται σε εμφάνιση! Καλορίζικο! 

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, lionheart75 είπε

To έχω και εγώ φίλε μου. Και με μεταλλικό μαύρο μπρασελε απογειώνεται σε εμφάνιση! Καλορίζικο! 

Το GT 2 με μπρασελέ είναι όλα τα λεφτά (το ασημί έχω).

Το GTS επειδή είναι ασημί του παει και εκεί μπρασελέ αλλά και δίχρωμο band με τρυπούλες (μαύρο - γκρί) και άλλοι συνδυασμοί ανάλογα τα γούστα ;)

Ευχαριστώ Νίκο!  :) επίσης!

Υ.Γ. Μου θυμίζουν και τα δύο την αυτονομία των Pebble Time Steel αλλά με αναβαθμισμένο λογισμικό και οθόνες Amoled.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagdesign είπε

Το GTS επειδή είναι ασημί του παει και εκεί μπρασελέ αλλά και δίχρωμο band με τρυπούλες (μαύρο - γκρί) και άλλοι συνδυασμοί ανάλογα τα γούστα ;)

Υ.Γ. Μου θυμίζουν και τα δύο την αυτονομία των Pebble Time Steel αλλά με αναβαθμισμένο λογισμικό και οθόνες Amoled.

Το amazfit GTS εγώ το έχω σε μαύρο οπότε του έβαλα μαύρο μπρασελέ. :) 

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, vagdesign είπε

Ποιο μπρασελε έχεις πάρει; Εισαι ευχαριστημένος; γτ ψάχνω και γω μπρασελε για το ασημι gt2 μου

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε

Ποιο μπρασελε έχεις πάρει; Εισαι ευχαριστημένος; γτ ψάχνω και γω μπρασελε για το ασημι gt2 μου

Κάτι σαν αυτό εδώ https://www.ebay.com/itm/For-Huawei-Watch-GT-Elegant-Active-Honor-Magic-Stainless-Steel-Straps-Wristband/363062424532?var=632194432688

Το έχω από το Pebble Time Steel εδώ και 2 χρόνια.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 20/9/2020 στις 10:37 ΜΜ, dimitris1090t είπε

Εγώ πήρα της spigen που είναι για το galaxy watch και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος

DSC_245611.jpg

• Like 2
Δημοσ.

Δημήτρη άπό πού άγόρασες τής spigen τόν μπρασελέ; γιατί πουλάνε τόν ίδιο γιά διαφορετικά ρολόγια.

Εκανα παραγγελία τόν μπρασελέ πού πρότεινε 

Ο vagdesign στό  παραπάνω πόστ καί μού ήρθε μήνυμα ότι δέν είναι διαθέσιμο.

Ελπίζω νά μού έπιστρέψουν τά χρήματα σύντομα καί νά μήν κάνουν κάνα χρόνο...

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, steely28 είπε

Δημήτρη άπό πού άγόρασες τής spigen τόν μπρασελέ; γιατί πουλάνε τόν ίδιο γιά διαφορετικά ρολόγια.

Εκανα παραγγελία τόν μπρασελέ πού πρότεινε 

Ο vagdesign στό  παραπάνω πόστ καί μού ήρθε μήνυμα ότι δέν είναι διαθέσιμο.

Ελπίζω νά μού έπιστρέψουν τά χρήματα σύντομα καί νά μήν κάνουν κάνα χρόνο...

https://microcenter.gr/index.php?route=product/product&product_id=26419

Απο εδώ το πήρα εγώ γιατί έβγαινε πιο φθηνά με τα μεταφορικά. Γενικά αν γραψεις στο skroutz ''Spigen Modern Fit Λουράκι Μεταλλικό Ασημί (Galaxy Watch (46mm)'' θα σου βγάλει αρκετά καταστήματα διάλεξε όποιο κατάστημα σε βολεύει.

Δημοσ.
Στις 20/9/2020 στις 12:05 ΜΜ, vagdesign είπε

Εγω απο gts πηγα σε gt2 και μου φαινεται οτι το gt2 κολλαειι και ειναι πιο αργο σε σχεση με το GTS... :/

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...