Προς το περιεχόμενο

Smartwatches - 50% στο eshop της Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ήρθε και το δικό μου Watch GT2. Το ρολόι είναι πολύ όμορφο και φαίνεται πολύ οκ για αυτά που χρειάζομαι. Αν και έχω σχετικά λεπτό καρπό νιώθω ότι κάθεται καλά στο χέρι μου. Έχει κανείς κάποιο καλο screen protector να προτείνει; 

IMG_20200917_190627_copy_744x992.jpg

Επεξ/σία από Arwindan
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Arwindan είπε

Ήρθε και το δικό μου Watch GT2. Το ρολόι είναι πολύ όμορφο και φαίνεται πολύ οκ για αυτά που χρειάζομαι. Αν και έχω σχετικά λεπτό καρπό νιώθω ότι κάθεται καλά στο χέρι μου. Έχει κανείς κάποιο καλο screen protector να προτείνει; 

Ναι... Κάθεται πολύ καλά. Αν επιτρέπεται, τι περίμετρο καρπού έχεις; Γύρω στους 18 πόντους; 

Επεξ/σία από akisgd
  • Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, akisgd είπε

Ναι... Κάθεται πολύ καλά. Αν επιτρέπεται, τι περίμετρο καρπού έχεις; Γύρω στους 18 πόντους; 

Ναι ελάχιστα λιγότερο, κόβει το μάτι σου 😛

Δημοσ.
Μόλις τώρα, kikirikos είπε

Τώρα που το βλέπω φορεμένο, μήπως το 3D γυαλί είναι πολύ εκτεθειμένο σε θραύση - γρατζουνιές ?

Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω, για αυτό ρωτάω και για screen protector. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χθες το πρωί μου έγραφε δεν είναι διαθέσιμο το GT2, το μεσημεράκι που ξαναμπήκα το έδειχνε διαθέσιμο και δεν κρατήθηκα..ήταν καιρός να αλλάξω το Xiaomi Bip...Το παράξενο είναι ότι ενώ είμαι επαρχία σήμερα στις 9 με πήρε η Speedex για να παραλάβω δέμα από Vodafone! Το έχω και φορτίζει, αργότερα θα πω εντυπώσεις, αλλά όσο να ναι..θα ναι μεγάλη αλλαγή από το Bip. Ευχαριστώ τον TS και όλους όσους με πείσατε να το τσιμπήσω.. 😛

Επεξ/σία από dimis_pj
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimis_pj είπε

Χθες το πρωί μου έγραφε δεν είναι διαθέσιμο το GT2, το μεσημεράκι που ξαναμπήκα το έδειχε διαθέσιμο και δεν κρατήθηκα..ήταν καιρός να αλλάξω το Xiaomi Bip...Το παράξενο είναι ότι ενώ είμαι επαρχία σήμερα στις 9 με πήρε η Speedex για να παραλάβω δέμα από Vodafone! Το έχω και φορτίζει, αργότερα θα πω εντυπώσεις, αλλά όσο να ναι..θα ναι μεγάλη αλλαγή από το Bip. Ευχαριστώ τον TS και όλους όσους με πείσατε να το τσιμπήσω.. 😛

Επειδή έχω το Bip δεν υπάρχει επαφή, μεγάλη αναβάθμιση. Μόνο στην αυτονομία υπερτερεί τo Bip. 

Δημοσ.

Κάτι ενοχλητικό που εντόπισα αλλά φαντάζομαι δεν θα απασχολήσει πολλούς. Συνήθως τα τραγούδια που ακούω ειδικά όταν πάω για τρέξιμο είναι mix διάρκειας 1 ώρας και περισσότερο. Τέτοιου μεγέθους αρχεία δεν μπορείς να τα περάσεις στο ρολόι. Μπορείς να περάσεις μόνο μεμονωμένα τραγούδια.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε

Τι λες τώρααα;;; ξενέρωσα απίστευτα! Το ήθελα για μεγάλα αρχεία μουσικής κι εγώ.. 

Ναι δεν τα περνάει αυτά. 

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 17/9/2020 στις 7:10 ΜΜ, Arwindan είπε

Πραγματικά ωραίο κομμάτι.

Πόσο το είχαν ;

Δημοσ.
1 hour ago, Nickfoxjr said:

Καλά βρε παιδιά, τιμή Σκρουτζ πήρατε.

Που είναι η προσφορά ;

Έμειναν λίγα κομμάτια. Τα "καλά" τελείωσαν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...