Arwindan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ήρθε και το δικό μου Watch GT2. Το ρολόι είναι πολύ όμορφο και φαίνεται πολύ οκ για αυτά που χρειάζομαι. Αν και έχω σχετικά λεπτό καρπό νιώθω ότι κάθεται καλά στο χέρι μου. Έχει κανείς κάποιο καλο screen protector να προτείνει; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από Arwindan 2
akisgd Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, Arwindan είπε Ήρθε και το δικό μου Watch GT2. Το ρολόι είναι πολύ όμορφο και φαίνεται πολύ οκ για αυτά που χρειάζομαι. Αν και έχω σχετικά λεπτό καρπό νιώθω ότι κάθεται καλά στο χέρι μου. Έχει κανείς κάποιο καλο screen protector να προτείνει; Ναι... Κάθεται πολύ καλά. Αν επιτρέπεται, τι περίμετρο καρπού έχεις; Γύρω στους 18 πόντους; Επεξ/σία 17 Σεπτεμβρίου 2020 από akisgd 1
Arwindan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, akisgd είπε Ναι... Κάθεται πολύ καλά. Αν επιτρέπεται, τι περίμετρο καρπού έχεις; Γύρω στους 18 πόντους; Ναι ελάχιστα λιγότερο, κόβει το μάτι σου 😛
kikirikos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Τώρα που το βλέπω φορεμένο, μήπως το 3D γυαλί είναι πολύ εκτεθειμένο σε θραύση - γρατζουνιές ?
Arwindan Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, kikirikos είπε Τώρα που το βλέπω φορεμένο, μήπως το 3D γυαλί είναι πολύ εκτεθειμένο σε θραύση - γρατζουνιές ? Δεν ξέρω και δεν θέλω να μάθω, για αυτό ρωτάω και για screen protector. 1
ChrisN.S. Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 δεν καταλαβαίνει τίποτα το γυαλί παιδιά, ούτε από τούμπες ούτε από χτυπήματα.. 2
dimis_pj Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Χθες το πρωί μου έγραφε δεν είναι διαθέσιμο το GT2, το μεσημεράκι που ξαναμπήκα το έδειχνε διαθέσιμο και δεν κρατήθηκα..ήταν καιρός να αλλάξω το Xiaomi Bip...Το παράξενο είναι ότι ενώ είμαι επαρχία σήμερα στις 9 με πήρε η Speedex για να παραλάβω δέμα από Vodafone! Το έχω και φορτίζει, αργότερα θα πω εντυπώσεις, αλλά όσο να ναι..θα ναι μεγάλη αλλαγή από το Bip. Ευχαριστώ τον TS και όλους όσους με πείσατε να το τσιμπήσω.. 😛 Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από dimis_pj 1
lionheart75 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, dimis_pj είπε Χθες το πρωί μου έγραφε δεν είναι διαθέσιμο το GT2, το μεσημεράκι που ξαναμπήκα το έδειχε διαθέσιμο και δεν κρατήθηκα..ήταν καιρός να αλλάξω το Xiaomi Bip...Το παράξενο είναι ότι ενώ είμαι επαρχία σήμερα στις 9 με πήρε η Speedex για να παραλάβω δέμα από Vodafone! Το έχω και φορτίζει, αργότερα θα πω εντυπώσεις, αλλά όσο να ναι..θα ναι μεγάλη αλλαγή από το Bip. Ευχαριστώ τον TS και όλους όσους με πείσατε να το τσιμπήσω.. 😛 Επειδή έχω το Bip δεν υπάρχει επαφή, μεγάλη αναβάθμιση. Μόνο στην αυτονομία υπερτερεί τo Bip.
Arwindan Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Κάτι ενοχλητικό που εντόπισα αλλά φαντάζομαι δεν θα απασχολήσει πολλούς. Συνήθως τα τραγούδια που ακούω ειδικά όταν πάω για τρέξιμο είναι mix διάρκειας 1 ώρας και περισσότερο. Τέτοιου μεγέθους αρχεία δεν μπορείς να τα περάσεις στο ρολόι. Μπορείς να περάσεις μόνο μεμονωμένα τραγούδια.
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Τι λες τώρααα;;; ξενέρωσα απίστευτα! Το ήθελα για μεγάλα αρχεία μουσικής κι εγώ..
Arwindan Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Ίων Δραγούμης είπε Τι λες τώρααα;;; ξενέρωσα απίστευτα! Το ήθελα για μεγάλα αρχεία μουσικής κι εγώ.. Ναι δεν τα περνάει αυτά. 1
Nickfoxjr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 17/9/2020 στις 7:10 ΜΜ, Arwindan είπε Ήρθε και το δικό μου Watch GT2. Το ρολόι είναι πολύ όμορφο και φαίνεται πολύ οκ για αυτά που χρειάζομαι. Αν και έχω σχετικά λεπτό καρπό νιώθω ότι κάθεται καλά στο χέρι μου. Έχει κανείς κάποιο καλο screen protector να προτείνει; Πραγματικά ωραίο κομμάτι. Πόσο το είχαν ;
d_gkal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 22 minutes ago, Nickfoxjr said: Πραγματικά ωραίο κομμάτι. Πόσο το είχαν ; 125€ 1
Nickfoxjr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, d_gkal είπε 125€ Καλά βρε παιδιά, τιμή Σκρουτζ πήρατε. Που είναι η προσφορά ;
d_gkal Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, Nickfoxjr said: Καλά βρε παιδιά, τιμή Σκρουτζ πήρατε. Που είναι η προσφορά ; Έμειναν λίγα κομμάτια. Τα "καλά" τελείωσαν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα