dimitris1090t Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Όσοι πήραν smartwatch της huawei βρήκαν κάποιον τρόπο μεσω της εφαρμογής (huawei health) να μην μετράει τα βήματα απο το κινητό αλλα μόνο απο το ρολόι; Γιατί κρατάς το κινητό στο χέρι και αν κάνεις κάποια κίνηση αυτό αρχίζει να μετράει βήματα και στο τέλος η εφαρμογή δείχνει σχεδόν διπλάσια βήματα απο αυτά που δείχνει το ρολόι που είναι και τα πραγματικά.
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, dimitris1090t είπε Όσοι πήραν smartwatch της huawei βρήκαν κάποιον τρόπο μεσω της εφαρμογής (huawei health) να μην μετράει τα βήματα απο το κινητό αλλα μόνο απο το ρολόι; Γιατί κρατάς το κινητό στο χέρι και αν κάνεις κάποια κίνηση αυτό αρχίζει να μετράει βήματα και στο τέλος η εφαρμογή δείχνει σχεδόν διπλάσια βήματα απο αυτά που δείχνει το ρολόι που είναι και τα πραγματικά. Εγω όποια στιγμή και να το ελέγξω δείχνει ότι και το ρολόι.
kkatzos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Εγω όποια στιγμή και να το ελέγξω δείχνει ότι και το ρολόι. Όχι, δε δείχνει. Βγάλε το ρολόι και πήγαινε μια βόλτα χωρίς αυτό αλλά μόνο με το κινητό. Θα σου έχει μετρήσει μόνο το βήματα που καταγράφει το κινητό βέβαια, τα οποία συνήθως είναι τελείως άκυρα. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, kkatzos είπε Όχι, δε δείχνει. Βγάλε το ρολόι και πήγαινε μια βόλτα χωρίς αυτό αλλά μόνο με το κινητό. Θα σου έχει μετρήσει μόνο το βήματα που καταγράφει το κινητό βέβαια, τα οποία συνήθως είναι τελείως άκυρα. Γιατί να βγάλω το ρολόι;Για αυτό το έχω.
kkatzos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Γιατί να βγάλω το ρολόι;Για αυτό το έχω. Για να πας στη θάλασσα π.χ. ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Όπως και να έχει, μετράει και το βήματα από το κινητό και στη συνέχεια τα συμψηφίζει. 1,5 χρόνο τώρα με το Watch GT δεν έχω βρει τρόπο να απενεργοποιήσω τη μέτρηση από το κινητό. 1
Ukforthemoment Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, kkatzos είπε Για να πας στη θάλασσα π.χ. ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο. Όπως και να έχει, μετράει και το βήματα από το κινητό και στη συνέχεια τα συμψηφίζει. 1,5 χρόνο τώρα με το Watch GT δεν έχω βρει τρόπο να απενεργοποιήσω τη μέτρηση από το κινητό. Εχεις ενεργό το gps?Ισως χωρίς αυτο να μην μετράει.
dimitris1090t Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Εχεις ενεργό το gps?Ισως χωρίς αυτο να μην μετράει. Οχι και με κλειστό το gps και τα δεδομένα κινητής ή το wifi πάλι μετράει βήματα. Μεγάλη βλακεια αυτό. Έπρεπε να σε αφήνει η εφαρμογή να επιλέγεις απο ποια συσκευή θες να μετράς τα βήματα.
link67 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 26 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε Οχι και με κλειστό το gps και τα δεδομένα κινητής ή το wifi πάλι μετράει βήματα. Μεγάλη βλακεια αυτό. Έπρεπε να σε αφήνει η εφαρμογή να επιλέγεις απο ποια συσκευή θες να μετράς τα βήματα. Ναι αλλά αφού παίρνει κι από τις δύο πηγές πως είναι πάντα ο μετρητής του ρολογιού με περισσότερα βήματα? 1
lionheart75 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Παρέλαβα σήμερα το T-Rex. Κάτοχος και των Stratos, GTS, Verge, Bip. Ικανοποιημένος, τυπικό Amazfit smartwatch. Αν έχετε GTS ή Verge δεν θα ξενίσει καθόλου. Το λουράκι του σιλικόνης έχει μια ελαστικότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα ρολόγια που έχω. Για όσους θέλουν smartwatch τύπου G-shock αξίζει.
kkatzos Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, lionheart75 είπε Παρέλαβα σήμερα το T-Rex. Κάτοχος και των Stratos, GTS, Verge, Bip. Δηλαδή κυκλοφορείς κάπως έτσι...
nikosdet Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Κ νομίζω είπε μόνο από Xiaomi τι έχει. Νομίζω έχεις Lionheart κ GT2 κ Fossil 4 ή 5, και δεν ξέρω τι άλλο δε μας έχεις πει ή δεν έχουμε συγκρατήσει 1
dimitris1090t Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, ribo7 είπε To Huawei GT2 έχει NFC για πληρωμές? Οχι δεν έχει.
koslol8 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Κάποιος που εχει το Huawei gt2, μπορει να μου πει αν γίνεται να ακουγεται στα ελληνικα η ειδοποιηση για τα χλμ πχ κατα τη διαρκεια μιας ασκησης;
shamrock1404 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2020 Αν κάποιος πήρε το galaxy watch 46 της προσφοράς και δεν το θέλει, ας μου πει!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα