Προς το περιεχόμενο

Smartwatches - 50% στο eshop της Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Όσοι πήραν  smartwatch της huawei βρήκαν κάποιον τρόπο μεσω της εφαρμογής (huawei health) να μην μετράει τα βήματα απο το κινητό αλλα μόνο απο το ρολόι; Γιατί κρατάς το κινητό στο χέρι και αν κάνεις κάποια κίνηση αυτό αρχίζει να μετράει βήματα και στο τέλος η εφαρμογή δείχνει σχεδόν διπλάσια βήματα απο αυτά που δείχνει το ρολόι που είναι και τα πραγματικά.  

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimitris1090t είπε

Όσοι πήραν  smartwatch της huawei βρήκαν κάποιον τρόπο μεσω της εφαρμογής (huawei health) να μην μετράει τα βήματα απο το κινητό αλλα μόνο απο το ρολόι; Γιατί κρατάς το κινητό στο χέρι και αν κάνεις κάποια κίνηση αυτό αρχίζει να μετράει βήματα και στο τέλος η εφαρμογή δείχνει σχεδόν διπλάσια βήματα απο αυτά που δείχνει το ρολόι που είναι και τα πραγματικά.  

Εγω όποια στιγμή και να  το ελέγξω δείχνει ότι και το ρολόι.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Εγω όποια στιγμή και να  το ελέγξω δείχνει ότι και το ρολόι.

Όχι, δε δείχνει.

Βγάλε το ρολόι και πήγαινε μια βόλτα χωρίς αυτό αλλά μόνο με το κινητό.

Θα σου έχει μετρήσει μόνο το βήματα που καταγράφει το κινητό βέβαια, τα οποία συνήθως είναι τελείως άκυρα.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kkatzos είπε

Όχι, δε δείχνει.

Βγάλε το ρολόι και πήγαινε μια βόλτα χωρίς αυτό αλλά μόνο με το κινητό.

Θα σου έχει μετρήσει μόνο το βήματα που καταγράφει το κινητό βέβαια, τα οποία συνήθως είναι τελείως άκυρα.

Γιατί να βγάλω το ρολόι;Για αυτό το έχω.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε

Γιατί να βγάλω το ρολόι;Για αυτό το έχω.

Για να πας στη θάλασσα π.χ. ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Όπως και να έχει, μετράει και το βήματα από το κινητό και στη συνέχεια τα συμψηφίζει.

1,5 χρόνο τώρα με το Watch GT δεν έχω βρει τρόπο να απενεργοποιήσω τη μέτρηση από το κινητό.

• Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kkatzos είπε

Για να πας στη θάλασσα π.χ. ή για οποιονδήποτε άλλο λόγο.

Όπως και να έχει, μετράει και το βήματα από το κινητό και στη συνέχεια τα συμψηφίζει.

1,5 χρόνο τώρα με το Watch GT δεν έχω βρει τρόπο να απενεργοποιήσω τη μέτρηση από το κινητό.

Εχεις ενεργό το gps?Ισως χωρίς αυτο να μην μετράει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Εχεις ενεργό το gps?Ισως χωρίς αυτο να μην μετράει.

Οχι και με κλειστό το gps και τα δεδομένα κινητής ή το wifi πάλι μετράει βήματα. Μεγάλη βλακεια αυτό. Έπρεπε να σε αφήνει η εφαρμογή να επιλέγεις απο ποια συσκευή θες να μετράς τα βήματα. 

Screenshot_20200916-201024.png

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, dimitris1090t είπε

Οχι και με κλειστό το gps και τα δεδομένα κινητής ή το wifi πάλι μετράει βήματα. Μεγάλη βλακεια αυτό. Έπρεπε να σε αφήνει η εφαρμογή να επιλέγεις απο ποια συσκευή θες να μετράς τα βήματα. 

Screenshot_20200916-201024.png

Ναι αλλά αφού παίρνει κι από τις δύο πηγές πως είναι πάντα ο μετρητής του ρολογιού με περισσότερα βήματα? 

• Confused 1
Δημοσ.

Παρέλαβα σήμερα το T-Rex. Κάτοχος και των Stratos, GTS, Verge, Bip.

Ικανοποιημένος, τυπικό Amazfit smartwatch. Αν έχετε GTS ή Verge δεν θα ξενίσει καθόλου.

Το λουράκι του σιλικόνης έχει μια ελαστικότητα σε σχέση με τα υπόλοιπα ρολόγια που έχω.

Για όσους θέλουν smartwatch τύπου G-shock αξίζει. 

Δημοσ.

Κ νομίζω είπε μόνο από Xiaomi τι έχει. Νομίζω έχεις Lionheart κ GT2 κ Fossil 4 ή 5, και δεν ξέρω τι άλλο δε μας έχεις πει ή δεν έχουμε συγκρατήσει ;)

• Like 1
Δημοσ.

Κάποιος που εχει το Huawei gt2, μπορει να μου πει αν γίνεται να ακουγεται στα ελληνικα η ειδοποιηση για τα χλμ πχ κατα τη διαρκεια μιας ασκησης; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...