Προς το περιεχόμενο

Smartwatches - 50% στο eshop της Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Vasilis 07 είπε

Οι περισσότεροι με βάση και τα 2 θέματα κοιτάνε να πάρουν ρολόι με εύρος τιμής τα 60-120Ε και εσύ μπήκες να προτείνεις των 300+..... οκ.

192.20 - 10% με το THE5KRUNNER10 = 191.44 μαζί με τα μεταφορικά.

Καλό είναι να υπάρχουν προτάσεις και να ξέρει ο άλλος πριν πάει να σκάσει τα 60-120 ευρώ όπως λές. Έστω και ένας να πήγε να ψάξει να δει τι είναι το pace 2 και τι σχέση έχει με τα υπόλοιπα εδώ μέσα εγώ το θεωρώ θετικό  και πιστεύω σίγουρα ότι υπάρχουν και εδώ μέσα κάποιοι που είναι της γνώμης να δώσουν λίγα παραπάνω για να πάρουν κάτι που θα το κρατήσουν και δε θα ψάχνουν πως να το πουλήσουν στις αγγελίες "γιατί δεν είναι ακριβώς αυτό που ήθελαν".

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν με αφήνει η vodafone να πληρώσω με PayPal ή χρεωστική κάρτα !

Δοκίμασε κανένας να προπληρώσει??

Επεξ/σία από akisk79
Δημοσ.
3 ώρες πριν, link67 είπε

Επειδή είχα ρολόι με δυνατότητα κλήσεων το χρησιμοποίησα το πολύ δυο τρεις φορές, πίστεψέ με είναι λίγο περίεργη κατάσταση . Η εγγύηση είναι δύο χρόνια. 

Αν σου τηλεφωνεί η γκόμενα και στο δίπλα κάθισμα είναι η γυναίκα σου, είναι περίεργη η κατάσταση...
Για όσους το χρειάζονται, είναι απίστευτα χρήσιμο χαρακτηριστικό, για τους περισσότερους όμως όχι.
Προσωπικά, θα επέλεγα GT ή GT2 και κανένα άλλο.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, deadp είπε

Αν σου τηλεφωνεί η γκόμενα και στο δίπλα κάθισμα είναι η γυναίκα σου, είναι περίεργη η κατάσταση...
Για όσους το χρειάζονται, είναι απίστευτα χρήσιμο χαρακτηριστικό, για τους περισσότερους όμως όχι.
Προσωπικά, θα επέλεγα GT ή GT2 και κανένα άλλο.

Παίρνει κάποιο sim από τις προσφορές εννοείς; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι τοσο μεγαλο το gt2 στο χερι;
Σε αυτο το review που εχει επισυναψει και φωτογραφια, https://www.skroutz.gr/s/20786296/Huawei-Watch-GT-2-Sport-Edition-46mm-Μαύρο.html#sku_review_792761 φαινεται οτι εξεχει η οθονη απο το χερι κατα πολυ (ακομα και να το κεντραρει δλδ, φαινεται οτι εξεχει πολυ)...

spacer.png

Επεξ/σία από Ρεkλα
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ρεkλα είπε

Ειναι τοσο μεγαλο το gt2 στο χερι;
Σε αυτο το review που εχει επισυναψει και φωτογραφια, https://www.skroutz.gr/s/20786296/Huawei-Watch-GT-2-Sport-Edition-46mm-Μαύρο.html#sku_review_792761 φαινεται οτι εξεχει η οθονη απο το χερι κατα πολυ (ακομα και να το κεντραρει δλδ, φαινεται οτι εξεχει πολυ)...

spacer.png

όχι, ο καρπός του είναι υπερβολικά μικρός.

7 ώρες πριν, link67 είπε

Επειδή είχα ρολόι με δυνατότητα κλήσεων το χρησιμοποίησα το πολύ δυο τρεις φορές, πίστεψέ με είναι λίγο περίεργη κατάσταση . Η εγγύηση είναι δύο χρόνια. 

Ισχύει, είναι σαν να μιλάς με ανοιχτή ακρόαση, no privacy.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια ερωτηση για το GT2.

Αν φοραω bluetooth ακουστικα (οχι earbuds), και δεχτω κληση, γινεται να ακουω & να μιλαω μεσω των bluetooth ακουστικων, και οχι μεσω του ηχειου & μικροφωνου του ρολογιου αν καποια στιγμη δεν θελω να μιλησω και να με ακουνε;
Η ισχυει απο default οτι αν απαντησω απο το ρολοι, θα χρησιμοποιηθουν τα ενσωματωμενα ηχειο+μικροφωνο; 
(Οποτε θα πρεπει να απανταω απο το κινητο, ωστε να χρησιμοποιηθουν τα bluetooth ακουστικα;)

Επεξ/σία από Ρεkλα
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Ρεkλα είπε

Μια ερωτηση για το GT2.

Αν φοραω bluetooth ακουστικα (οχι earbuds), και δεχτω κληση, γινεται να ακουω & να μιλαω μεσω των bluetooth ακουστικων, και οχι μεσω του ηχειου & μικροφωνου του ρολογιου αν καποια στιγμη δεν θελω να μιλησω και να με ακουνε;
Η ισχυει απο default οτι αν απαντησω απο το ρολοι, θα χρησιμοποιηθουν τα ενσωματωμενα ηχειο+μικροφωνο; 
(Οποτε θα πρεπει να απανταω απο το κινητο, ωστε να χρησιμοποιηθουν τα bluetooth ακουστικα;)

Απαντάς κάθε φορά με ότι επιλέξεις από το κινητό, πατώντας πάνω στο ηχείο κατά την κλήση επιλέγεις ακουστικό (τηλεφώνου), εξωτ. ηχεία (τηλεφώνου), Huawei GT ή τα Bt ακουστικά που φοράς.

Αρκεί και τα 2 (ρολόι + ακουστικά) να τα έχεις κάνει pair με το κινητό. ;) 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lionheart75 είπε

Απαντάς κάθε φορά με ότι επιλέξεις από το κινητό, πατώντας πάνω στο ηχείο κατά την κλήση επιλέγεις ακουστικό (τηλεφώνου), εξωτ. ηχεία (τηλεφώνου), Huawei GT ή τα Bt ακουστικά που φοράς.

Αρκεί και τα 2 (ρολόι + ακουστικά) να τα έχεις κάνει pair με το κινητό. ;) 

Αρα καθαρα και μονο απο το ρολοι αν απαντησεις, θα χρησιμοποιηθει αποκλειστικα το εσωτερικο ηχειο αποκλειστικα, σωστα;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ρεkλα είπε

Αρα καθαρα και μονο απο το ρολοι αν απαντησεις, θα χρησιμοποιηθει αποκλειστικα το εσωτερικο ηχειο αποκλειστικα, σωστα;

Μπορείς να απαντήσεις απευθείας στην κλήση απο το ρολόι και να μιλήσεις μέσω του μικροφώνου του ρολογιού και να ακούσεις τον συνομιλητή από το ηχείο του ρολογιού.

Σε περίπτωση που θέλεις να μην ακουστείς στους γύρω σου τότε επιλέγεις από το κινητό πατώντας πάνω στο σύμβολο του ηχείου ή να μιλήσεις από το ακουστικό του κινητού ή απο τα bt ακουστικά που φοράς (εφόσον ξαναλέω τα έχεις συνδεδεμένα με το κινητό). 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Μπορείς να απαντήσεις απευθείας στην κλήση απο το ρολόι και να μιλήσεις μέσω του μικροφώνου του ρολογιού και να ακούσεις τον συνομιλητή από το ηχείο του ρολογιού.

Σε περίπτωση που θέλεις να μην ακουστείς στους γύρω σου τότε επιλέγεις από το κινητό πατώντας πάνω στο σύμβολο του ηχείου ή να μιλήσεις από το ακουστικό του κινητού ή απο τα bt ακουστικά που φοράς (εφόσον ξαναλέω τα έχεις συνδεδεμένα με το κινητό). 

Ok, καταλαβα, σ'ευχαριστω.
Θα βολευε αν θα μπορουσες και απο το ρολοι να στειλεις τον ηχο στα ακουστικα, χωρις να χρησιμοποιησεις δλδ το κινητο, αλλα οκ δεν εχω παραπονο.

Επεξ/σία από Ρεkλα
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Ρεkλα είπε

Ok, καταλαβα, σ'ευχαριστω.
Θα βολευε αν θα μπορουσες απο το ρολοι μονο να στειλεις τον ηχο στα ακουστικα, χωρις να χρησιμοποιησεις δλδ το κινητο, αλλα οκ δεν εχω παραπονο.

όχι αυτό δεν γίνεται. 

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος για αυτό; Μάλλον ναι, μιας κι έχεις τη συσκευή.

Μου κάνει εντύπωση κ το θεωρώ πολύ αρνητικό, η ουσία στο ρολόι είναι να μην έχεις το κντ στο χέρι σου ή ακριβώς δίπλα σου όλη την ώρα. Είναι πολύ βολικό να απαντάς από το ρολόι κ να μιλάς στα ακουστικά, προσωπικά το κάνω πολύ συχνά με το δικό μου Android Wear (που δεν έχω ηχείο στο ρολόι, οπότε εξ ορισμού το στέλνει στα ακουστικά). Αν απαντάς από το ρολόι κ χρησιμοποιείται αυτομάτως ως προεπιλογή το ηχείο, που σημαίνει ανοιχτή ακρόαση, για μένα προσωπικά μου "χαλάει" τη λειτουργία απάντησης από το κντ που θα χρησιμοποιούσα 100 φορές σε ένα ρολόι δίχως ηχείο (πχ το GT) για τις 5 φορές που στο σπίτι θα χρησιμοποιούσα το ηχείο στο GT2...

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Δημοσ.

Υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτά τα χρήματα (ή μέχρι 200) για κάποιον που θέλει να χρησιμοποιήσει το ρόλοι για κλήσεις; Λογικά θα μπορείς να στείλεις και μηνύματα SMS ή μέσω apps από το ρολόι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, nikosdet είπε

Είσαι σίγουρος για αυτό; Μάλλον ναι, μιας κι έχεις τη συσκευή.

Μου κάνει εντύπωση κ το θεωρώ πολύ αρνητικό, η ουσία στο ρολόι είναι να μην έχεις το κντ στο χέρι σου ή ακριβώς δίπλα σου όλη την ώρα. Είναι πολύ βολικό να απαντάς από το ρολόι κ να μιλάς στα ακουστικά, προσωπικά το κάνω πολύ συχνά με το δικό μου Android Wear (που δεν έχω ηχείο στο ρολόι, οπότε εξ ορισμού το στέλνει στα ακουστικά). Αν απαντάς από το ρολόι κ χρησιμοποιείται αυτομάτως ως προεπιλογή το ηχείο, που σημαίνει ανοιχτή ακρόαση, για μένα προσωπικά μου "χαλάει" τη λειτουργία απάντησης από το κντ που θα χρησιμοποιούσα 100 φορές σε ένα ρολόι δίχως ηχείο (πχ το GT) για τις 5 φορές που στο σπίτι θα χρησιμοποιούσα το ηχείο στο GT2...

Ευχαριστώ για την ενημέρωση!

Ίσως δεν έγινα κατανοητός.

Ο φίλος ρώτησε αν μπορεί να απαντάει σε κάποιες περιπτώσεις από τα bt ακουστικά που θα έχει επίσης σε pair με το κινητό και όχι από το ρολόι, για λόγους privacy.

Σε αυτή την περίπτωση θα πρέπει να επιλέξει να απαντήσει από τα ακουστικά μέσω του κινητού όπως περιέγραψα παραπάνω.

Σε κάθε διαφορετική περίπτωση μπορεί να απαντάει την κλήση από το ρολόι, πατώντας το εικονίδιο πάνω στο ρολόι. 

Όμως δεν μπορείς να στείλεις την κλήση διαμέσω του ρολογιού κάπου αλλού, π.χ ακουστικά. Αυτό μπορείς να το κάνεις μόνο διαμέσω του κινητού. 

Ελπίζω τώρα να έγινα πιο κατανοητός. :) 

edit: Επίσης, η απόσταση από το κινητό που μπορείς να πραγματοποιήσεις κλήση είναι περί τα 10-15 μέτρα, πάνω από αυτά αρχίζουν οι διακοπές και η κλήση δεν είναι ομαλή.

Προσωπικά έχω το Honor watch magic 2 που ουσιαστικά είναι ακριβώς όπως το GT2. :) 

Επεξ/σία από lionheart75

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...