Προς το περιεχόμενο

Smartwatches - 50% στο eshop της Vodafone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 131
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, panatha1369 είπε

το Gt εχει always on επιλογη..νσ φαινεται η ωρα μονο με ενδισφερει σαν ρολοι..

Ναι εχει και σε ψηφιακο και σε αναλογικο στυλ.

Δημοσ.

Αν σας ενδιαφέρει περισσότερο για τρέξιμο αφήστε τα αυτά και δείτε coros pace 2. Εκτός και αν έχετε λεφτά για Garmin, σε κάνα-δυο μήνες θα βγάλει λογικά καινούριο forerunner. Αν είστε χρήστης iOS και θέλετε περισσότερο smartwatch από sportwatch  το AW5 είναι μονόδρομος, αλλιώς πάλι pace 2.

Η διαφορά του με τα hawai,anazfit και τα σχετικά είναι χαοτική. Αν θέλετε κάτι πιο "funcy" υπάρχει το apex αλλά ανεβαίνει.

• Like 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, amav είπε

Αν σας ενδιαφέρει περισσότερο για τρέξιμο αφήστε τα αυτά και δείτε coros pace 2. Εκτός και αν έχετε λεφτά για Garmin, σε κάνα-δυο μήνες θα βγάλει λογικά καινούριο forerunner. Αν είστε χρήστης iOS και θέλετε περισσότερο smartwatch από sportwatch  το AW5 είναι μονόδρομος, αλλιώς πάλι pace 2.

Η διαφορά του με τα hawai,anazfit και τα σχετικά είναι χαοτική. Αν θέλετε κάτι πιο "funcy" υπάρχει το apex αλλά ανεβαίνει.

Οι περισσότεροι με βάση και τα 2 θέματα κοιτάνε να πάρουν ρολόι με εύρος τιμής τα 60-120Ε και εσύ μπήκες να προτείνεις των 300+..... οκ.

Δημοσ.

Το watch gt 2 τι λεει απο gps; Κλειδωνει γρηγορα, εχει αξιοπιστες μετρησεις;

Το θελω κυριως για τρέξιμο 2 φορές τη βδομαδα. Τα garmin ειναι ακριβα για εμενα. Το θεμα των ειδοποιήσεων δεν με ενδιαφέρει καθολου, δλδ σπανια θα χρησιμοποιείται σαν smartwatch

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, koslol8 είπε

Το watch gt 2 τι λεει απο gps; Κλειδωνει γρηγορα, εχει αξιοπιστες μετρησεις;

Το θελω κυριως για τρέξιμο 2 φορές τη βδομαδα. Τα garmin ειναι ακριβα για εμενα. Το θεμα των ειδοποιήσεων δεν με ενδιαφέρει καθολου, δλδ σπανια θα χρησιμοποιείται σαν smartwatch

Αν δεν σε ενδιαφέρει σαν smartwatch και το χρησιμοποιείς μόνο 2 φορές τη βδομάδα, τότε ποιος ο λόγος να δώσεις τόσα χρήματα;

Πάρε κάτι ανάμεσα σε mi band 4 - mi band 5 ή honor band 5, θα την βγάλεις πολύ φθηνά από 20 έως 30-35 ευρώ.

Μια χαρά δουλειά θα κάνεις, έχουν ενσωματωμένο gps συνεργάζονται με το gps του κινητού και τα 2 τελευταία έχουν και οξύμετρο. ;) 

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

παιδια ,ηρθε και το δικο μου ρολογακι gt2e στα 90ε ,ελπιζω πως μεχρι τα 100ε να πηρα το καλυτερο ρολοι που θα μπορουσα να παρω.Πειτε μου και σεις την γνωμη σας.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Αν δεν σε ενδιαφέρει σαν smartwatch και το χρησιμοποιείς μόνο 2 φορές τη βδομάδα, τότε ποιος ο λόγος να δώσεις τόσα χρήματα;

Πάρε κάτι ανάμεσα σε mi band 4 - mi band 5 ή honor band 5, θα την βγάλεις πολύ φθηνά από 20 έως 30-35 ευρώ.

Μια χαρά δουλειά θα κάνεις, έχουν ενσωματωμένο gps και τα 2 τελευταία έχουν και οξύμετρο. ;) 

Για το mi band 5 πηγαινα στην αρχη αλλα δεν εχει gps...ή μήπως κανω λάθος;

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, lionheart75 είπε

Μια χαρά δουλειά θα κάνεις, έχουν ενσωματωμένο gps και τα 2 τελευταία έχουν και οξύμετρο. ;) 

Ποια έχουν ενσωματωμένο GPS?

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, foniki_melitzana είπε

Ποια έχουν ενσωματωμένο GPS?

Ναι λάθος έκφραση, δεν έχουν built in αλλά συνεργάζονται μέσω της εφαρμογής τους με το κινητό. 

3 λεπτά πριν, koslol8 είπε

Για το mi band 5 πηγαινα στην αρχη αλλα δεν εχει gps...ή μήπως κανω λάθος;

Ναι δεν έχει my bad. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, sintalkas είπε

παιδια ,ηρθε και το δικο μου ρολογακι gt2e στα 90ε ,ελπιζω πως μεχρι τα 100ε να πηρα το καλυτερο ρολοι που θα μπορουσα να παρω.Πειτε μου και σεις την γνωμη σας.

Στη τιμούλα αυτή είναι εξαιρετικό. Μάλλον το καλύτερο σ' αυτό το εύρος

Καλοφόρετο. 

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Ναι λάθος έκφραση, δεν έχουν built in αλλά συνεργάζονται μέσω της εφαρμογής τους με το κινητό. 

Ναι δεν έχει my bad. 

Εχεις μήπως εμπειρία απο το watch gt 2 αναφορικα με την αποδοση του gps; Δεν θελω να εχει μεγαλη αποκλιση απο την πραγματικοτητα. 

Αυτη τη στιγμη οταν τρεχω, κουβαλάω μαζι μου κινητο με το sportstracker, αλλα καποιες φορες μου βγαζει κατι κουλά η εφαρμογή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, koslol8 είπε

Εχεις μήπως εμπειρία απο το watch gt 2 αναφορικα με την αποδοση του gps; Δεν θελω να εχει μεγαλη αποκλιση απο την πραγματικοτητα. 

Αυτη τη στιγμη οταν τρεχω, κουβαλάω μαζι μου κινητο με το sportstracker, αλλα καποιες φορες μου βγαζει κατι κουλά η εφαρμογή

Eίχα το Ηuawei GT και τώρα έχω το Honor watch magic 2 που ουσιαστικά είναι πανομοιότυπο με το GT2 σε  specs.

Όσες φορές το χρησιμοποίησα (ποδηλασία) δεν είδα αποκλίσεις με το Garmin edge 200 που χρησιμοποιώ στο ποδήλατο.

Επίσης δεν αργεί ιδιαίτερα το gps του. Πάντως όσο αφορά το VFM εφόσον δεν σε ενδιαφέρει η δυνατότητα τηλεφωνικών κλήσεων και το sPO2 θα σου έλεγα να πας στο απλό GT στα 70 καθώς είναι θαρρώ κλεψιά. Δεν έχει διαφορές πέραν αυτών των επιπλέον χαρακτηριστικών και θα γλυτώσεις 55 ευρώ. Αυτονομία δε που αγγίζει τις 2 βδομάδες (και το GT2 αντίστοιχα). :)

35 λεπτά πριν, stafaf είπε

Στη τιμούλα αυτή είναι εξαιρετικό. Μάλλον το καλύτερο σ' αυτό το εύρος

Καλοφόρετο. 

Πιστεύω στα 70 είναι πιο VFM το GT σε σχέση με το GT2e στα 90. Άλλωστε έχουν τα ίδια specs και υπολείπονται των features που έχουν τα GT2 & Watchmagic 2. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 2
Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα πήρα το gt2 στα 125€ γιατί με ενδιαφέρουν και οι κλήσεις. Εάν κάποιος δε νοιάζεται για αυτό το χαρακτηριστικό η τιμή του gt είναι πολύ καλή. Γνωρίζετε τι γίνεται με την εγγύηση αν είναι ένα ή δύο έτη; 

Ευχαριστώ

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Alexskf13 είπε

Παιδιά καλησπέρα πήρα το gt2 στα 125€ γιατί με ενδιαφέρουν και οι κλήσεις. Εάν κάποιος δε νοιάζεται για αυτό το χαρακτηριστικό η τιμή του gt είναι πολύ καλή. Γνωρίζετε τι γίνεται με την εγγύηση αν είναι ένα ή δύο έτη; 

Ευχαριστώ

Επειδή είχα ρολόι με δυνατότητα κλήσεων το χρησιμοποίησα το πολύ δυο τρεις φορές, πίστεψέ με είναι λίγο περίεργη κατάσταση . Η εγγύηση είναι δύο χρόνια. 

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...