giotis_77 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Γειά σας παιδιά. Θέλω βοήθεια. Σκέφτομαι να κάνω δώρο στην γυναίκα μου το huawei p40 lite. Ερώτηση. Με τις επαφές που τις έχει στο Gmail τι γίνεται? Facebook χάρτες viber κτλ είναι εύκολο να τα εγκαταστησουμε?
chios Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Γιατί να μπεις σε αυτήν τη διαδικασία και να πάρεις κινητό χωρίς google και μάλιστα για γυναίκα; τόσα κινητά κυκλοφορούν. 1
koutsis Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, giotis_77 είπε Γειά σας παιδιά. Θέλω βοήθεια. Σκέφτομαι να κάνω δώρο στην γυναίκα μου το huawei p40 lite. Ερώτηση. Με τις επαφές που τις έχει στο Gmail τι γίνεται? Facebook χάρτες viber κτλ είναι εύκολο να τα εγκαταστησουμε? Μην μπλεκεις καλύτερα. Μπελά στο κεφάλι σου θες να βάλεις;
mikevchq Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Πάρε καλύτερα ενα Samsung της σειράς Α να έχεις ήσυχο το κεφάλι σου με τα apps
giotis_77 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Το ξέρω παιδιά έχετε δίκιο. Αλλά το άτιμο είναι κινηταρα για τα λεφτά του. Θα δω. Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση.
AntiCambeR Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 11/9/2020 στις 7:40 ΜΜ, giotis_77 είπε Το ξέρω παιδιά έχετε δίκιο. Αλλά το άτιμο είναι κινηταρα για τα λεφτά του. Θα δω. Ευχαριστώ πάντως για την ανταπόκριση. Θα συμφωνήσω με τους πάνω.Αν το κινητό ήταν για εσένα OK... Κάθε λίγο θα σε φωνάζει: -Αγάπη μου, γιατί δεν λειτουργεί αυτό; -Γιατί δεν έχει την τάδε εφαρμογή όπως το προηγούμενο κινητό; -Γιατί δεν έρχονται οι ειδοποιήσεις; -Μήπως έχει πρόβλημα το κινητό; Εσύ: -1 λεπτό αγάπη μου, έρχομαι. Γυναίκα:- -Με γράφεις; Εσύ: -Οχι αγάπη μου, ψάχνω τώρα λύση στην κοινότητα του insomnia. Γυναίκα: -Ποιά είναι αυτή;Θα την ξεμαλλιάσω.Πως την είπες; Επεξ/σία 12 Σεπτεμβρίου 2020 από AntiCambeR
johnrago Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κατεβάζεις το more apps μέσω του store της huawei Και μετα το apk pure μέσω του more apps και σε αφήνει να κατεβάσεις τα περισσότερα, και οι χάρτες δουλεύουν αλλά χωρίς το Google services δεν ξερω για πόσο.. Για χάρτες καλύτερα κατέβασε κάποιο εναλλακτικό πρόγραμμα, σου έχει στο more apps προτεινομενα. Οσο για τις επαφές κατέβασε το Phone clone Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2020 από johnrago 1
giotis_77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστώ πολύ παιδιά για την βοήθειά σας. Τελικά το αγόρασα. Το κινητό μαμαει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα