Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ναι αμε, υπάρχει. Πας ταμείο με τις διατακτικές και συμπληρώνεις με χρήματα ο,τι περισσεύει. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, sonikk είπε

Γεια σας.Υπαρχει καποιος που να χρησιμοποιει διατακτικες απο σουπερ μαρκετ σκλαβενιτη? Ευχαριστω.

Ναι.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, sonikk είπε

Γεια σας.Υπαρχει καποιος που να χρησιμοποιει διατακτικες απο σουπερ μαρκετ σκλαβενιτη? Ευχαριστω.

Πες την ερώτηση σωστά να σου πουμε

Δημοσ.
20 ώρες πριν, sonikk είπε

ναι, σκλαβενίτη και ΑΒ. τα δίνω στο ταμείο και συμπληρώνω υπόλοιπο με μετρητά ή κάρτα. γράφουν πάνω ημ/νι μέχρι πότε ισχύουν

Δημοσ.

Και εννοείται δεν παίρνεις ρέστα απο διατακτικές. Αν πχ θες να πάρεις κάτι που κάνει 23 ευρώ δίνεις 20 ευρώ σε διατακτικές και τα υπόλοιπα τα προσθέτεις. Δεν δίνεις 25 ευρώ σε διατακτικές και περιμένεις ρέστα. 

• Like 2
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Αναζοπυρωνω το θέμα.μετα από 3 χρόνια να ρωτήσω το εξής: διατΚτικη Σκλαβενίτη που έχει λήξει 1 μήνα υπάρχει τρόπος να μην τη χάσω? Έλειπα εκτός και δεν το είχα πάρει είδηση .

Δημοσ.
Στις 12/9/2020 στις 7:48 ΠΜ, john_petrucci7 είπε

Πες την ερώτηση σωστά να σου πουμε

Τι εννοεις; Αυτη ηταν

Δημοσ.
14 ώρες πριν, kathytherion είπε

Αναζοπυρωνω το θέμα.μετα από 3 χρόνια να ρωτήσω το εξής: διατΚτικη Σκλαβενίτη που έχει λήξει 1 μήνα υπάρχει τρόπος να μην τη χάσω? Έλειπα εκτός και δεν το είχα πάρει είδηση .

Πας στον υπεύθυνο του καταστήματος και εξηγείς το θέμα.
Συνήθως επικοινωνούν με τα κεντρικά και εκδίδουν νέα διατακτική αλλά η διαδικασία δεν γίνεται αμέσως, κατά πάσα πιθανότητα θα σου ζητήσουν να παραδώσεις την παλιά και να πας 1-2 μέρες μετά να παραλάβεις την καινούργια.

• Like 2
  • Thanks 1
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, angelwithyou είπε

Καλημέρα ! Έχουμε καμία διστακτική προς πώληση;

Έχω εγώ μια των 50€ και στην πουλάω για 49€ και τα έξοδα αποστολής δικά μου με box.

• Haha 3
Δημοσ.
4 hours ago, angelwithyou said:

Καλημέρα ! Έχουμε καμία διστακτική προς πώληση;

εσυ ψαχνεις να αγορασεις διατακτικες σε καλυτερη τιμη?

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, andreas1gr said:

Έχω εγώ μια των 50€ και στην πουλάω για 49€ και τα έξοδα αποστολής δικά μου με box.

εγω την πουλαω 80 για ενα λογο.ειναι πιο safe να κουβαλας διατακτικες απο οτι μετρητα ή καρτες

• Haha 2
Δημοσ.
1 hour ago, poulinos said:

εσυ ψαχνεις να αγορασεις διατακτικες σε καλυτερη τιμη?

Ναι από κάποιον που έχει πολλές πχ και δε θέλει να τις χρησιμοποιήσει όλες 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...