sonikk Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Γεια σας.Υπαρχει καποιος που να χρησιμοποιει διατακτικες απο σουπερ μαρκετ σκλαβενιτη? Ευχαριστω.
amrks Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Ναι αμε, υπάρχει. Πας ταμείο με τις διατακτικές και συμπληρώνεις με χρήματα ο,τι περισσεύει.
l337 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, sonikk είπε Γεια σας.Υπαρχει καποιος που να χρησιμοποιει διατακτικες απο σουπερ μαρκετ σκλαβενιτη? Ευχαριστω. Ναι.
john_petrucci7 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 15 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια σας.Υπαρχει καποιος που να χρησιμοποιει διατακτικες απο σουπερ μαρκετ σκλαβενιτη? Ευχαριστω. Πες την ερώτηση σωστά να σου πουμε
velociraptoras Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 20 ώρες πριν, sonikk είπε Γεια σας.Υπαρχει καποιος που να χρησιμοποιει διατακτικες απο σουπερ μαρκετ σκλαβενιτη? Ευχαριστω. ναι, σκλαβενίτη και ΑΒ. τα δίνω στο ταμείο και συμπληρώνω υπόλοιπο με μετρητά ή κάρτα. γράφουν πάνω ημ/νι μέχρι πότε ισχύουν
seventh_son Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Και εννοείται δεν παίρνεις ρέστα απο διατακτικές. Αν πχ θες να πάρεις κάτι που κάνει 23 ευρώ δίνεις 20 ευρώ σε διατακτικές και τα υπόλοιπα τα προσθέτεις. Δεν δίνεις 25 ευρώ σε διατακτικές και περιμένεις ρέστα. 2
kathytherion Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2023 Αναζοπυρωνω το θέμα.μετα από 3 χρόνια να ρωτήσω το εξής: διατΚτικη Σκλαβενίτη που έχει λήξει 1 μήνα υπάρχει τρόπος να μην τη χάσω? Έλειπα εκτός και δεν το είχα πάρει είδηση .
nikos121 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Στις 12/9/2020 στις 7:48 ΠΜ, john_petrucci7 είπε Πες την ερώτηση σωστά να σου πουμε Τι εννοεις; Αυτη ηταν
dpolal Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2023 14 ώρες πριν, kathytherion είπε Αναζοπυρωνω το θέμα.μετα από 3 χρόνια να ρωτήσω το εξής: διατΚτικη Σκλαβενίτη που έχει λήξει 1 μήνα υπάρχει τρόπος να μην τη χάσω? Έλειπα εκτός και δεν το είχα πάρει είδηση . Πας στον υπεύθυνο του καταστήματος και εξηγείς το θέμα. Συνήθως επικοινωνούν με τα κεντρικά και εκδίδουν νέα διατακτική αλλά η διαδικασία δεν γίνεται αμέσως, κατά πάσα πιθανότητα θα σου ζητήσουν να παραδώσεις την παλιά και να πας 1-2 μέρες μετά να παραλάβεις την καινούργια. 2 1
angelwithyou Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Καλημέρα ! Έχουμε καμία διστακτική προς πώληση; 2
andreas1gr Δημοσ. πριν από 14 ώρες Δημοσ. πριν από 14 ώρες 40 λεπτά πριν, angelwithyou είπε Καλημέρα ! Έχουμε καμία διστακτική προς πώληση; Έχω εγώ μια των 50€ και στην πουλάω για 49€ και τα έξοδα αποστολής δικά μου με box. 3
poulinos Δημοσ. πριν από 11 ώρες Δημοσ. πριν από 11 ώρες 4 hours ago, angelwithyou said: Καλημέρα ! Έχουμε καμία διστακτική προς πώληση; εσυ ψαχνεις να αγορασεις διατακτικες σε καλυτερη τιμη? 1
poulinos Δημοσ. πριν από 10 ώρες Δημοσ. πριν από 10 ώρες 4 hours ago, andreas1gr said: Έχω εγώ μια των 50€ και στην πουλάω για 49€ και τα έξοδα αποστολής δικά μου με box. εγω την πουλαω 80 για ενα λογο.ειναι πιο safe να κουβαλας διατακτικες απο οτι μετρητα ή καρτες 2
angelwithyou Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 1 hour ago, poulinos said: εσυ ψαχνεις να αγορασεις διατακτικες σε καλυτερη τιμη? Ναι από κάποιον που έχει πολλές πχ και δε θέλει να τις χρησιμοποιήσει όλες 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα