greatst Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Στις 22/9/2020 στις 12:17 ΠΜ, kallonos είπε Μπορεις να δηλώσεις 5 συσκευές, και 7 αν έχεις τις έξτρα συσκευές. Μόλις φτάσεις το ανώτατο όριο θα σου βγάλει να αντικαταστήσεις μια συσκευή από αυτές που έχεις δηλωμένες. Η αντικατάσταση μια συσκευής μπορεί να γίνει ανά 10 μέρες. Καλησπέρα! Καλά Χριστούγεννα! Ερώτηση: έχω το "δώρο" των Χριστουγέννων που δίνει 1 μήνα δωρεάν Cosmote TV OTT. Το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο μου έβγαλε ξαφνικά ότι μια από τις συσκευές μου (Win 10 laptop, θέαση μέσω Chrome) είναι καινούργια συσκευή (που δεν είναι: κάτι θα παίχτηκε σε τεχνικό επίπεδο φαντάζομαι), αλλά επειδή έχω ήδη 5 συσκευές ζητάει αντικατάσταση. Αλλά ... δεν την κάνει! Επειδή είχα ήδη κάνει μια αντικατάσταση, λέω μήπως είναι αυτό που γράφει παραπάνω ο συνφορουμίτης: "Η αντικατάσταση μια συσκευής μπορεί να γίνει ανά 10 μέρες". Απλά, δεν βγάζει κάποιο τέτοιο μήνυμα. Συγκεκριμένα: Στο επίμαχο laptop, πατάω να δω κάτι, βγάζει pop up παράθυρο με τίτλο "Όριο Συσκευών" και κείμενο "Έφτασες τον μέγιστο αριθμό επιτρεπόμενων συσκευών. Επίλεξε «Επεξεργασία» για να διαχειριστείς τις συσκευές σου.". Πατάω το πλήκτρο "Επεξεργασία στο παράθυρο αυτό, και βλέπω τις συσκευές μου. Πατάω το πλήκτρο "Αντικατάσταση" σε μία από αυτές, βγαίνει pop up παράθυρο με τίτλο "Αφαίρεση αυτής της συσκευής;" και περιεχόμενο το όνομα της συσκευής. Πατάω το πλήκτρο "Αφαίρεση", και απλά δεν γίνεται τίποτα. Καμιά συμβουλή/γνώμη/γνώση; Ευχαριστώ!
kallonos Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, greatst είπε Καλησπέρα! Καλά Χριστούγεννα! Ερώτηση: έχω το "δώρο" των Χριστουγέννων που δίνει 1 μήνα δωρεάν Cosmote TV OTT. Το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο μου έβγαλε ξαφνικά ότι μια από τις συσκευές μου (Win 10 laptop, θέαση μέσω Chrome) είναι καινούργια συσκευή (που δεν είναι: κάτι θα παίχτηκε σε τεχνικό επίπεδο φαντάζομαι), αλλά επειδή έχω ήδη 5 συσκευές ζητάει αντικατάσταση. Αλλά ... δεν την κάνει! Επειδή είχα ήδη κάνει μια αντικατάσταση, λέω μήπως είναι αυτό που γράφει παραπάνω ο συνφορουμίτης: "Η αντικατάσταση μια συσκευής μπορεί να γίνει ανά 10 μέρες". Απλά, δεν βγάζει κάποιο τέτοιο μήνυμα. Συγκεκριμένα: Στο επίμαχο laptop, πατάω να δω κάτι, βγάζει pop up παράθυρο με τίτλο "Όριο Συσκευών" και κείμενο "Έφτασες τον μέγιστο αριθμό επιτρεπόμενων συσκευών. Επίλεξε «Επεξεργασία» για να διαχειριστείς τις συσκευές σου.". Πατάω το πλήκτρο "Επεξεργασία στο παράθυρο αυτό, και βλέπω τις συσκευές μου. Πατάω το πλήκτρο "Αντικατάσταση" σε μία από αυτές, βγαίνει pop up παράθυρο με τίτλο "Αφαίρεση αυτής της συσκευής;" και περιεχόμενο το όνομα της συσκευής. Πατάω το πλήκτρο "Αφαίρεση", και απλά δεν γίνεται τίποτα. Καμιά συμβουλή/γνώμη/γνώση; Ευχαριστώ! Απ' όσο θυμάμαι είναι ανά μήνα η αλλαγή συσκευής. Μπορεί και ανά δέκα μέρες. Αν στον chrome κάνεις διαγραφή cookies το βλέπει σα νέα συσκευή. Επίσης αν προσπαθήσεις με άλλο browser πάλι το ίδιο θα κάνει. Οπότε αν δεν έχεις διαθέσιμη αντικατάσταση δεν κάνεις διαγραφή cookies. Περίμενε κάποιες μέρες και ξανά δοκίμασε. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 Super Moderators Δημοσ. 27 Δεκεμβρίου 2021 On 24/12/2021 at 16:51, greatst said: Καλησπέρα! Καλά Χριστούγεννα! Ερώτηση: έχω το "δώρο" των Χριστουγέννων που δίνει 1 μήνα δωρεάν Cosmote TV OTT. Το πρόβλημα είναι ότι για κάποιο λόγο μου έβγαλε ξαφνικά ότι μια από τις συσκευές μου (Win 10 laptop, θέαση μέσω Chrome) είναι καινούργια συσκευή (που δεν είναι: κάτι θα παίχτηκε σε τεχνικό επίπεδο φαντάζομαι), αλλά επειδή έχω ήδη 5 συσκευές ζητάει αντικατάσταση. Αλλά ... δεν την κάνει! Επειδή είχα ήδη κάνει μια αντικατάσταση, λέω μήπως είναι αυτό που γράφει παραπάνω ο συνφορουμίτης: "Η αντικατάσταση μια συσκευής μπορεί να γίνει ανά 10 μέρες". Απλά, δεν βγάζει κάποιο τέτοιο μήνυμα. Συγκεκριμένα: Στο επίμαχο laptop, πατάω να δω κάτι, βγάζει pop up παράθυρο με τίτλο "Όριο Συσκευών" και κείμενο "Έφτασες τον μέγιστο αριθμό επιτρεπόμενων συσκευών. Επίλεξε «Επεξεργασία» για να διαχειριστείς τις συσκευές σου.". Πατάω το πλήκτρο "Επεξεργασία στο παράθυρο αυτό, και βλέπω τις συσκευές μου. Πατάω το πλήκτρο "Αντικατάσταση" σε μία από αυτές, βγαίνει pop up παράθυρο με τίτλο "Αφαίρεση αυτής της συσκευής;" και περιεχόμενο το όνομα της συσκευής. Πατάω το πλήκτρο "Αφαίρεση", και απλά δεν γίνεται τίποτα. Καμιά συμβουλή/γνώμη/γνώση; Ευχαριστώ! Παίρνεις τηλέφωνο την εξυπηρετηση πελατων και σου διαγράφουν αυτοί τις συσκευές που δεν χρειάζεσαι χωρίς να περιμένεις να περάσουν κάποιες ημέρες ώστε να σε αφήσει να το κάνεις εσυ. 1
ekkli Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Έβαλα και γω την Χριστουγεννιάτικη προσφορά και μετά από άπειρο ψάξιμο, βρήκα 2 σειρές που με ενδιαφέρουν. Και έχω αγχωθεί να τις τελειώσω στον λίγο χρόνο που έχω, πριν τελειώσει ο μήνας. Και διαβάζω εδώ για τα mini packs, και τα γκουγκλάρω και βλέπω ότι έχει 19€ ο μήνας. Είναι σοβαροί ή εγώ δεν το βρήκα σωστά;
kallonos Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2021 3 ώρες πριν, ekkli είπε Έβαλα και γω την Χριστουγεννιάτικη προσφορά και μετά από άπειρο ψάξιμο, βρήκα 2 σειρές που με ενδιαφέρουν. Και έχω αγχωθεί να τις τελειώσω στον λίγο χρόνο που έχω, πριν τελειώσει ο μήνας. Και διαβάζω εδώ για τα mini packs, και τα γκουγκλάρω και βλέπω ότι έχει 19€ ο μήνας. Είναι σοβαροί ή εγώ δεν το βρήκα σωστά; Τι εννοείς; Αυτά είναι τα μηνιαία πακέτα που μπορείς οπότε θες να το ενεργοποιήσεις. Δεν αφορά πακέτα συμβολαίου. Εφόσον βλέπεις αυτές τις τιμές αυτές θα είναι 😜
Vault13 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 5 ώρες πριν, ekkli είπε Και διαβάζω εδώ για τα mini packs, και τα γκουγκλάρω και βλέπω ότι έχει 19€ ο μήνας. Είναι σοβαροί ή εγώ δεν το βρήκα σωστά; Μια χαρα ειναι η τιμη. Μαλλον εννοεις οτι σου φαινονται λιγα, αν καταλαβα καλα.
ekkli Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2021 17 ώρες πριν, Vault13 είπε Μια χαρα ειναι η τιμη. Μαλλον εννοεις οτι σου φαινονται λιγα, αν καταλαβα καλα. Βασικά πανάκριβο μου φαίνεται. Μην παραθέσω τις τιμές Prime TV, Netflix και Apple TV. Που όλες έχουν μηνιαία συνδρομή. Και ποιότητα εικόνας χάλια και με περιεχόμενο πολύ μικρό και με βλαμμένη απόκριση η Cosmote TV. Πατάω να πάει μπροστά το επεισόδιο και κολλάει μισό λεπτό. Εσένα σου φαίνεται στα σοβαρά μια χαρά η τιμή; 19 ώρες πριν, kallonos είπε Τι εννοείς; Αυτά είναι τα μηνιαία πακέτα που μπορείς οπότε θες να το ενεργοποιήσεις. Δεν αφορά πακέτα συμβολαίου. Εφόσον βλέπεις αυτές τις τιμές αυτές θα είναι 😜 Μου φάνηκε πανάκριβο μπροστά στον ανταγωνισμό που αναλύω πιο πάνω και απορώ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα