Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην πραγματικοτητα αν καποιος αγορασει το Fold 2 δεν φτανει μονο να το προσεχει σαν τα ματια του ομως στις ποσες φορες στην αναδιπλωσης του μπορει να χαλασει ο μηχανισμος της αναδιπλωσης ; Ειναι και αυτο ενα ρισκο. Το γλυκοκοιταξω για να το παρω τον Νοεμβριο αλλα φοβαμαι μην μου μεινει μετα απο 6 μηνες στα χερια. Οι παρουσιαστες του τι λενε ; Ειναι πιο αυθεντικο πιο καλα το 2 ή θα ακουσουμε προβληματα που ειχαμε περσι στο 1 ;

Δημοσ.

Αυθεντικό είναι σίγουρα! Ανθεκτικό όμως παίζει. Ο χρόνος θα δείξει. Είναι νωρίς για να κρίνει κανείς πόσο ανθεκτικά είναι τα αναδιπλούμενα με δεδομένα πραγματικής χρήσης.

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, thelos257 είπε

Καλημερα στην πραγματικοτητα αν καποιος αγορασει το Fold 2 δεν φτανει μονο να το προσεχει σαν τα ματια του ομως στις ποσες φορες στην αναδιπλωσης του μπορει να χαλασει ο μηχανισμος της αναδιπλωσης ; Ειναι και αυτο ενα ρισκο. Το γλυκοκοιταξω για να το παρω τον Νοεμβριο αλλα φοβαμαι μην μου μεινει μετα απο 6 μηνες στα χερια. Οι παρουσιαστες του τι λενε ; Ειναι πιο αυθεντικο πιο καλα το 2 ή θα ακουσουμε προβληματα που ειχαμε περσι στο 1 ;

Μάλλον ανθεκτικό θες να πεις όχι αυθεντικό!

Δημοσ.

Εγω αυτο που φοβαμαι ειναι οτι εαν κατι στραβωσει και το πας για επισκευη θα σου λενε οτι ειναι απο κακη χρηση και δεν φταιει η συσκευη. Κλασικα πραγματα!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Dinos1973 είπε

δεν πρεπει να ανησυχει αυτο διότι σε 6 - 8 μήνες θα θέλεις να το πουλησεις!

Εφοσον θα ειναι κατι εντελως νεο στο χωρο και λιγοι θα το εχουν γιατι να θελω να το πουλησω ;

1 ώρα πριν, SeNNinhA είπε

Εγω αυτο που φοβαμαι ειναι οτι εαν κατι στραβωσει και το πας για επισκευη θα σου λενε οτι ειναι απο κακη χρηση και δεν φταιει η συσκευη. Κλασικα πραγματα!

Ναι ομως η εγγκυηση τους τι στο καλο καλυπτει ;

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπον, μολις το αγορασα, συμπαθητικη συσκευη.

Η μπροστινη οθονη ειναι απολυτα λειτουργικη. Προσοχη , πρεπει να αποφασισετε ποιες εφαρμογες θα ανοιγουν αμεσως στην μεγαλη οθονη οταν γυρνας απο την μικρη και τ'αναπαλιν.

Το face recognition μεχρι στιγμης καλο και εφαμιλο του Iphone. Η οθονη ωραια ειναι, σε youtube κλπ ομως εχει νοημα  μονο σαν full screen αφου σε οτιδηποτε αλλη επιλογη πιανει μικρο μονο κομματι της μεγαλης οθονη. Κατα τα λοιπα χωρανε ανετα 2-3 εφαρμογες, εχει τις ιδιες διαστασεις επι της ουσιας με το ipad mini, οποτε ειναι μια χαρα. Οι φωτογραφιες φαινονται επισης καλες, δεν ειμαι επαγγελματιας, απο του Note8 πολυ καλυτερες

Γενικα μια ευχαριστη αλλαγη απο τηλεφωνα που ειναι ολο τα ιδια και τα ιδια

On 11/09/2020 at 10:35, thelos257 said:

καλο ειναι προς το παρον, παρτο

On 11/09/2020 at 19:03, SeNNinhA said:

εχει ενα χρονο insurance ζημια απο κακη χρηση στην οθονη, την φτιαχνουν με 150 λιρες

Επεξ/σία από Que sera sera
  • Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Que sera sera είπε

εχει ενα χρονο insurance ζημια απο κακη χρηση στην οθονη, την φτιαχνουν με 150 λιρες

Στην ουσια η οθονη δεν εχει εγγυηση. Σε καθε περιπτωση θα πουνε για κακη χρηση. Οποτε μιλαμε για 2 χρονο με 180€.

Δημοσ.
5 hours ago, SeNNinhA said:

Στην ουσια η οθονη δεν εχει εγγυηση. Σε καθε περιπτωση θα πουνε για κακη χρηση. Οποτε μιλαμε για 2 χρονο με 180€.

Το ζήτημα είναι πως πρόκειται για επαναστατική συσκευή,  τελείως διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχει η αγορά. 

Μπράβο  samsung 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Que sera sera είπε

Το ζήτημα είναι πως πρόκειται για επαναστατική συσκευή,  τελείως διαφορετική από οτιδήποτε άλλο έχει η αγορά. 

Μπράβο  samsung 

Οταν θελεις να βγαλεις επαναστατικες συσλευες τις υποστηριζεις απολυτα ομως. Δεν κανεις testers τους πελατες σου για τα προβληματα νεοτητας της τεχνολογιας χωρις να τους καλυπτεις πληρως.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...