Προς το περιεχόμενο

Windows 7 2020 edition concept

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, asmilon είπε

Τι να μελετησουμε, ενα concept ειναι, ουτε καν κωδικας... Ωραιο αλλα δε προκειται να το δεις σε λειτουργικη μορφη.

σήμερα μου το είπαν !! δεν παίζει λες εεε ? να το βγάλουν,  με έκατσε κάπως λόγο οτι η microsoft είχε πει οτι δεν πρόκειται να βγάλει αλλο λειτουργικό απλός τα 10 αρια θα έχουν αναβαθμίσεις ! 

Δημοσ.

Βασικά, όπως είπε και ο asmilon, είναι concepts όπως και τα concept cars. Δεν είναι κάτι που πιθανόν θα δούμε στην παραγωγή ή που θα φτάσει στον τελικό χρήστη, απλά είναι όμορφα και παρουσιάζουν την άποψη αυτού που έκανε το concept για το πως θα μπορούσε να είναι ένα προϊόν στο μέλλον.

• Thanks 1
Δημοσ.

Εμένα μου φαίνονται σαν να είναι Windows 10 με Classic shell, skin,icons, colors, etc από Win7 και όχι το ανάποδο πάντως.

To μόνο που πραγματικά είδα και μου άρεσε είναι ο multi-tabs file explorer που έπρεπε να το έχουν φτιάξει χρόνια τώρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, dpolal είπε

Εμένα μου φαίνονται σαν να είναι Windows 10 με Classic shell, skin,icons, colors, etc από Win7 και όχι το ανάποδο πάντως.

To μόνο που πραγματικά είδα και μου άρεσε είναι ο multi-tabs file explorer που έπρεπε να το έχουν φτιάξει χρόνια τώρα.

Θα χαρώ να εχει σε μελλοντικό update την δυνατότητα να αλλάξεις θεμα Αλλα σε ολλο το interface του!!

Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι έχει κάτι ιδιαίτερο για να πεις ότι αυτό θα ήθελα να είχα

Απλώς αλλάζουμε τα κουμπάκια και προσθέτουμε animation.

Ας  φτιαχτούν βασικά απλά πράγματα όπως το Search και τα 10ρια είναι μια χαρά....εγώ τόσα χρόνια δεν έχω προβλήματα..μόνο όταν πέφτουν αλχημείες....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...