Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ζητάνε μόνο το δίπλωμα. Έχετε ιδέα τι ακριβώς ελέγχουν με το δίπλωμα; τους το δίνω το πάνε σε μια μεριά όπου είναι 3 άτομα μαζεμένα κάτι ελέγχουν και μου το ξαναδινουν πίσω. Μερικά δευτερόλεπτα όλη η φάση. Θέλω να πω δεν ελέγχουν το ίδιο το δελτίο διπλώματος, αφού θα μπορούσε ο αστυφύλακας που του το δίνω να το δει και να το δώσει πίσω άμεσα. 

Επεξ/σία από IoannisSM
Δημοσ.
55 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Σημειώνουν τα στοιχεία σε λίστα ότι έγινε έλεγχος και ρωτάνε και το κέντρο αν απασχολεί.

Τι σου φανηκε περίεργο;

Παλιότερα ζητούσαν άδεια δίπλωμα ασφάλεια. Μάλλον τώρα μόνο με το δίπλωμα ελέγχουν και τα υπόλοιπα 

46 λεπτά πριν, TechnoState είπε

...κ σε μένα έχει συμβεί, αρκετές φορές, σε διάφορες στιγμές της ημέρας. Καμία άλλη ενόχληση προς το παρόν

Δε νομίζω να ενοχλήσουν. Αν βρουν κάτι σου κόβουν κλήση εκείνη τη στιγμή 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, IoannisSM είπε

Παλιότερα ζητούσαν άδεια δίπλωμα ασφάλεια. Μάλλον τώρα μόνο με το δίπλωμα ελέγχουν και τα υπόλοιπα 

Μηπως  οι άλλοι χτυπησαν τα νούμερα του αυτοκινητου και είδαν ασφάλεια κλπ;Είναι online αυτά νομίζω.

• Like 1
Δημοσ.

Πλέον με την πινακίδα του αυτοκινήτου φαίνονται τα πάντα. Με το που την "χτυπάνε" βγαίνουν όλα τα στοιχεία. Αν είναι ασφαλισμένο το αυτ/το, ιδιοκτήτης, αν απασχολεί κ.α.. Το δίπλωμα το ζητάνε για ευνόητους λόγους αλλά και για να ελέγξουν επιπλέον σε περίπτωση που άλλος είναι ο ιδιοκτήτης και άλλος οδηγάει εκείνη την στιγμή το αυτ/το.

• Like 2
Δημοσ.

Οδηγούσα το όχημα του πατέρα μου. Με σταματήσαν ζήτησαν δίπλωμα και μου ειπε περιμενε μια στιγμη , χτυπησαν αριθμό κυκλοφορίας . Ευχηθηκαν καλό ταξιδι , μαλλον με πινακιδα βλέπουν τα περαιτερω στοιχεία.

Δημοσ.

Τελευταια φορα με σταματησαν στον Ασπροπυργο, δεν ζητησαν καν διπλωμα, με ρωτησαν απλα ονομα, ρωτησαν στα κεντρικα τον ιδιοκτητη της πινακιδας και εφυγαν μολις ειδαν οτι ειμουν εγω.

Δημοσ.

Τα περιπολικα διαθετουν pc κ μπορουν να κανουν αμεσα ελεγχο της πινακιδας. Η ομαδα ΔΙΑΣ, μιλαει με κεντρο κ τους ενημερωνουν σχετικα. Με τον ελεγχο της πινακιδας βρισκουν τον ιδιοκτητη του οχηματος, αν χρωσταει σε τελη, εφορια, ασφαλειες, κτλ. Ζητουν διπλωμα για να δουν αν οδηγαει ο ιδιοκτητης ή καποιος αλλος. Αν χρωστας τελη κυκλοφοριας κ πεσεις σε ελεγχο τροχαιας, εχουν το δικαιωμα να σου παρουν τις πινακιδες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...