Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χρηστης του forum εχει βαλει αγγελια και πουλαει "σφρασγισμενο" αντικειμενο, σε τιμη 40% κατω απο την τρεχουσα.Επικοινωνω μαζι του, να μου πει αν υπαρχει αποδειξη, και μου λεει οχι. Επειδη το ποσο ειναι μεγαλο, του ζηταω να μου δωσει το serial number να το τσεκαρω, και δεν παιρνω καμια απαντηση. Προφανως κατι βρωμαει , το θεμα ειναι τι κανουμε σε αυτες τις περιπτωσεις?

Δημοσ.

Σαν τι θές να κάνεις δηλαδή;Σου βρωμάει η υπόθεση μείνε μακριά ΝΟΜΟΣ.

Απο την στιγμή που υποψιάζεσαι απάτη αλλά δεν μπορείς να την αποδείξεις ούτε οι admin μπορούν να κάνουν κάτι καθώς δεν είναι Αστυνομία,οι συναλλαγές εδώ μέσα προυποθέτουν καλή πίστη ανάμεσα στα δύο συμβαλλόμενα μέρη.

Σου μυρίζει απάτη;Είναι απάτη τέλος μην το σκαλίζεις άλλο προχώρα.

Δημοσ.

Ρε παιδες προφανως δεν ασχολουμαι, η ανησυχια μου εχει να κανει τι μπορουμε να κανουμε για να προστατευτουν ολοι εδω μεσα, η απλα δεν κανουμε κατι και λεμε οκ αν καποιος ειναι χαζος και αγορασει ας προσεχε.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Amaretos είπε

Ρε παιδες προφανως δεν ασχολουμαι, η ανησυχια μου εχει να κανει τι μπορουμε να κανουμε για να προστατευτουν ολοι εδω μεσα, η απλα δεν κανουμε κατι και λεμε οκ αν καποιος ειναι χαζος και αγορασει ας προσεχε.

και πως θα αποδειξεις πχ οτι ο τυπος ειναι απατεωνας?? , η κοινη λογικη αρκει ,εαν καποιος δεν την εχει θα γλιτωσει σημερα , θα την πατησει αυριο....

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...