Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ηθελα μια γνωμη για ενα λαπτοπ που εχω βρει.  
https://www.electroholic.gr/el/product/COMLEN01073

Το θελω μονο για απλη χρηση ιντερνετ εφαρμογες κτλ και απο παιχνιδια μονο Football Manager. Θα με καλυψει αυτο ; 
ευχαριστω εκ των προτερων.

Δημοσ.

file mou phra to idio laptop prin 4 mhnes peripou kai den eimai katholou eyxaristhmenos. 8 gb RAM mporei na akougetai kalh alla einai argh kai kollaei akoma kai me dyo parathyra anoixta. Kai to allo megalo provlhma einai h kakh karta grafikon pou exei. Oti plhrwneis pairneis

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, hunter_g13 είπε

file mou phra to idio laptop prin 4 mhnes peripou kai den eimai katholou eyxaristhmenos. 8 gb RAM mporei na akougetai kalh alla einai argh kai kollaei akoma kai me dyo parathyra anoixta. Kai to allo megalo provlhma einai h kakh karta grafikon pou exei. Oti plhrwneis pairneis

Ελληνικά... 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, andreas1gr είπε

Ελληνικά... 

φιλε μου πηρα το ιδιο λαπτοπ πριν 4 μηνες περιπου και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος. 8 gb RAM Μπορει να ακουγεται καλη αλλα ειναι αργη και κολλαει ακομα και με δυο παραθυρα ανοιχτα. Και το αλλο μεγαλο προβλημα ειναι η κακη καρτα γραφικων που εχει. Οτι πληρωνεις παιρνεις ομως

Δημοσ.
2 ώρες πριν, hunter_g13 είπε

φιλε μου πηρα το ιδιο λαπτοπ πριν 4 μηνες περιπου και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος. 8 gb RAM Μπορει να ακουγεται καλη αλλα ειναι αργη και κολλαει ακομα και με δυο παραθυρα ανοιχτα. Και το αλλο μεγαλο προβλημα ειναι η κακη καρτα γραφικων που εχει. Οτι πληρωνεις παιρνεις ομως

Μας πεθανες..

Δημοσ.
Στις 11/9/2020 στις 4:19 ΜΜ, adminaros είπε

σωστος

Πως μπορει να κολαει ενα λαπτοπ με 2 παραθυρα ανοιχτα σε 8GB RAM

Πιρίεργο.

αρχαιος ιντελ επεξεργαστης ... 
πηγαινε παρακατω ... 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...