JimSef Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Θα ηθελα μια γνωμη για ενα λαπτοπ που εχω βρει. https://www.electroholic.gr/el/product/COMLEN01073 Το θελω μονο για απλη χρηση ιντερνετ εφαρμογες κτλ και απο παιχνιδια μονο Football Manager. Θα με καλυψει αυτο ; ευχαριστω εκ των προτερων.
hunter_g13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 file mou phra to idio laptop prin 4 mhnes peripou kai den eimai katholou eyxaristhmenos. 8 gb RAM mporei na akougetai kalh alla einai argh kai kollaei akoma kai me dyo parathyra anoixta. Kai to allo megalo provlhma einai h kakh karta grafikon pou exei. Oti plhrwneis pairneis
andreas1gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, hunter_g13 είπε file mou phra to idio laptop prin 4 mhnes peripou kai den eimai katholou eyxaristhmenos. 8 gb RAM mporei na akougetai kalh alla einai argh kai kollaei akoma kai me dyo parathyra anoixta. Kai to allo megalo provlhma einai h kakh karta grafikon pou exei. Oti plhrwneis pairneis Ελληνικά...
hunter_g13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, andreas1gr είπε Ελληνικά... φιλε μου πηρα το ιδιο λαπτοπ πριν 4 μηνες περιπου και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος. 8 gb RAM Μπορει να ακουγεται καλη αλλα ειναι αργη και κολλαει ακομα και με δυο παραθυρα ανοιχτα. Και το αλλο μεγαλο προβλημα ειναι η κακη καρτα γραφικων που εχει. Οτι πληρωνεις παιρνεις ομως
JimSef Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, hunter_g13 είπε φιλε μου πηρα το ιδιο λαπτοπ πριν 4 μηνες περιπου και δεν ειμαι καθολου ευχαριστημενος. 8 gb RAM Μπορει να ακουγεται καλη αλλα ειναι αργη και κολλαει ακομα και με δυο παραθυρα ανοιχτα. Και το αλλο μεγαλο προβλημα ειναι η κακη καρτα γραφικων που εχει. Οτι πληρωνεις παιρνεις ομως Μας πεθανες..
adminaros Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 39 λεπτά πριν, JimSef είπε Μας πεθανες.. σωστος Πως μπορει να κολαει ενα λαπτοπ με 2 παραθυρα ανοιχτα σε 8GB RAM Πιρίεργο. 1
dskoul Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 11/9/2020 στις 4:19 ΜΜ, adminaros είπε σωστος Πως μπορει να κολαει ενα λαπτοπ με 2 παραθυρα ανοιχτα σε 8GB RAM Πιρίεργο. αρχαιος ιντελ επεξεργαστης ... πηγαινε παρακατω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα