Προς το περιεχόμενο

Prince of Persia: The Sands of Time Remake [21 Ιαν 2021][Xbox One][PS4]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφου του θυμηθηκανε μετά από αιώνες που υπήρχε ένα leak .Καιρός ήταν.Δες την ημερομηνία του βίντεο.Ποτέ δεν βρήκε το παιχνίδι αυτό.

Επεξ/σία από jerry banana
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Είναι κανείς άλλος απογοητευμένος με το remake; :(

20 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Αφου του θυμηθηκανε μετά από αιώνες που υπήρχε ένα leak .Καιρός ήταν.Δες την ημερομηνία του βίντεο.Ποτέ δεν βρήκε το παιχνίδι αυτό.

Αυτό δυστυχώς μετατράπηκε στο PoP: Two Thrones.

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Grim Ripper είπε

Είναι κανείς άλλος απογοητευμένος με το remake; :(

Αυτό δυστυχώς μετατράπηκε στο PoP: Two Thrones.

Πωωω ξενέρωσα τώρα. Σε αυτό που ρώτησες βάλε με μέσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jerry banana είπε

Πωωω ξενέρωσα τώρα. Σε αυτό που ρώτησες βάλε με μέσα.

Το είχα δει στο reddit το βίντεο που έβαλες, από εκεί έμαθα ότι ουσιαστικά το άλλαξαν και βγήκε το Two Thrones.

Απογοητευμένος δυστυχώς από το remake, είχα δει τα leaks εχθές. Δυστυχώς δεν μου μοιάζει για remake (με την σωστή έννοια της λέξης) και είναι κρίμα γιατί λατρεύω τα PoP. Από τα αγαπημένα μου games του Ps2. :(

874e00a.png

Επεξ/σία από Grim Ripper
  • Like 1
Δημοσ.

Εντωμεταξύ βλέπω στο reddit άτομα να αναφέρουν ότι αυτό που έδειξαν είναι Alpha στάδιο, ούτε καν Beta. Υποθέτω θα το ανέφεραν στο livestream μιας και στο βίντεο δεν λέει κάτι για Alpha στάδιο.

Για ποιο λόγο δεν μας έδειξαν ούτε καν την beta έκδοση όταν το game είναι λίγους μήνες μακριά δεν ξέρω...

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Grim Ripper είπε

Το είχα δει στο reddit το βίντεο που έβαλες, από εκεί έμαθα ότι ουσιαστικά το άλλαξαν και βγήκε το Two Thrones.

Απογοητευμένος δυστυχώς από το remake, είχα δει τα leaks εχθές. Δυστυχώς δεν μου μοιάζει για remake (με την σωστή έννοια της λέξης) και είναι κρίμα γιατί λατρεύω τα PoP. Από τα αγαπημένα μου games του Ps2. :(

874e00a.png

Tι παραγγέλενεις απο Κίνα τι σου έρχεται στο σπίτι.Κλασσική περίπτωση βλάβης.

• Moderators
Δημοσ.

Τα μπόνους πάντως δεν είναι και κακή περίπτωση :)

EXPAND YOUR EXPERIENCE WITH BONUSES

Unlock Prince of Persia, the original game from 1989 (’92 Mac version), along your adventure then access it from main menu whenever you want. And more surprises await!

Λίγο να σιάξουν τα μοντέλα που έχουν μια... βλάβη στην όψη τους

Δημοσ.

Σαν upgraded version φαίνεται και όχι remake. Bump λίγο τα 3d models και ξεφουρνίστε το. Επίσης τι φάση μαρή Ubisoft, βγάλε σε ένα πακέτο όλη τη τριλογία, για το assasin's creed πως το έκανες.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Praetorian είπε

Τα μπόνους πάντως δεν είναι και κακή περίπτωση :)

EXPAND YOUR EXPERIENCE WITH BONUSES

Unlock Prince of Persia, the original game from 1989 (’92 Mac version), along your adventure then access it from main menu whenever you want. And more surprises await!

Λίγο να σιάξουν τα μοντέλα που έχουν μια... βλάβη στην όψη τους

Είναι και αυτό.

Prince-Of-Persia-1.jpeg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...