Bourdoulas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 11/9/2020 στις 3:41 ΜΜ, dchatz είπε Αν θέλετε για cloud μπορείτε να δείτε την εξής λύση. Εχω 2 κάμερες στο σπίτι. Πήρα ένα φθηνό android TVbox, του εγκατέστησα linux, του εγκατέστησα MOTIONEYE το οποίο μπορεί να ανεβάζει φωτό και βιντεο στο GDRIVE καθώς και να στέλνει email. Επίσης εχει web server που βλέπεις τις κάμερες από παντού. Και με ένα παλιό λαπτοπ λογικά γίνεται δουλειά. Για να λειτουργήσει με το motioneye όμως θα πρέπει να υποστηρίζει rtsp. Ή κάνω λάθος;
dchatz Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 21 ώρες πριν, Bourdoulas είπε Για να λειτουργήσει με το motioneye όμως θα πρέπει να υποστηρίζει rtsp. Ή κάνω λάθος; ναι, πρεπει να έχει video streaming. Είτε rtsp είτε με απλό http σύνδεσμο. Δε γίνεται όμως να τις περιστρέφεις ή τουλάχιστον εγω δε βρηκα τρόπο. Ενδεικτικά Digoo m1z, Digoo m1q και Εscam QF001 δουλεύουν.
Dantε Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Θελω μια καμερα για να βλεπω το αυτοκινητο.Επειδη δε τα εχω πολυ καταλαβει αυτα με τις ΙΡ καμερες,η χιαομι μου κανει? Θελω να παιρνει μονο ρευμα ουσιαστικα,να συνδεεται μεσω wifi και να μπορω να βλεπω online τι βγαζει. Τωρα αν εχει cloud storage η micro sd δε με ενδιαφερει.
Doubt Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Dantε είπε Θελω μια καμερα για να βλεπω το αυτοκινητο.Επειδη δε τα εχω πολυ καταλαβει αυτα με τις ΙΡ καμερες,η χιαομι μου κανει? Θελω να παιρνει μονο ρευμα ουσιαστικα,να συνδεεται μεσω wifi και να μπορω να βλεπω online τι βγαζει. Τωρα αν εχει cloud storage η micro sd δε με ενδιαφερει. Νομίζω δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο αυτές.
Dantε Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Doubt είπε Νομίζω δεν κάνουν για εξωτερικό χώρο αυτές. Ναι εκατσα και εψαξα δυο πραγματακια και οντως δεν ειναι. Αν και θα ειναι κατω απο μια εξοχη στο τοιχο προτιμω να δωσω κανα 10αρικο παραπανω να παρω κατι για εξωτερικο χωρο. Υπαρχει κατι δοκιμασμενο? Η τα δινω και παω στη IMILAB EC3
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 13/9/2020 στις 9:34 ΠΜ, mcret είπε Τελικά έβγαλες καμία άκρη; Παίζει με καμία άλλη εφαρμογή; Κατεβασα καποιες εφαρμογες αλλα δεν παιζει.Με την δικη της εφαρμογη συνδεεται και βλεπεις εικονα αλλα κατευθειαν με το wifi της καμερας.
foniki_melitzana Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 10 ώρες πριν, Dantε είπε Ναι εκατσα και εψαξα δυο πραγματακια και οντως δεν ειναι. Αν και θα ειναι κατω απο μια εξοχη στο τοιχο προτιμω να δωσω κανα 10αρικο παραπανω να παρω κατι για εξωτερικο χωρο. Υπαρχει κατι δοκιμασμενο? Η τα δινω και παω στη IMILAB EC3 πως κάνουμε εδώ !remindme 2 days; 😛
Επισκέπτης Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Λυθηκε το προβλημα με την εφαρμογη της καμερας.Λειτουργει κανονικα τωρα! Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2020 από gustom2008
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα