Προς το περιεχόμενο

IP camera iSmartAlarm Spot + FullHD Leroy Merlin 19,90

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, mc01319 είπε

Πολύ καλύτερη κάμερα της Xiaomi που δουλεύει με το Mi Home και έχει περιστρεφόμενη κεφαλή.

και εχει και πολυ καλη ποιοτητα εικόνας και αξιοπιστες ειδοποιησεις. Την έχω εδω και 4 μήνες και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mc01319 είπε

Μια καλύτερη επιλογή είναι αυτή από Banggood:

https://www.banggood.com/International-Version-Xiaomi-Mijia-IMILAB-Xiaobai-H_265-1080P-Smart-Home-IP-Camera-360-PTZ-AI-Detection-WIFI-Security-Monitor-from-Xiaomi-Eco-system-p-1450083.html?rmmds=search&cur_warehouse=UK

με το κουπόνι: BG01609H (1 ανα χρήστη)

Τελική τιμή από Αγγλία στα 21.97€.

Πολύ καλύτερη κάμερα της Xiaomi που δουλεύει με το Mi Home και έχει περιστρεφόμενη κεφαλή.

Αν επιλεξουμε Αγγλια δεν εχουμε θεμα με τελωνεια κτλ σωστα?

Η σωστη επιλογη για το shipping ειναι η EU Standard Shipping?

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, spocky είπε

Αν επιλεξουμε Αγγλια δεν εχουμε θεμα με τελωνεια κτλ σωστα?

Η σωστη επιλογη για το shipping ειναι η EU Standard Shipping?

Αν το πάρεις από Αγγλία ή κάποια άλλη χώρα της Ευρώπης (η Τσεχία και η Ισπανία πάιζουν πολύ στο Banggoood) δεν έχεις θέμα τελωνείου.

Ναι, βάζεις EU Standard shipping για το μικρότερο κόστος.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστω.
Κατι ακομα για οποιον γνωριζει. Εχω ηδη μια ιδια camera αλλα ειναι η Global version. Θα παιζουν και οι 2 με το ιδιο Mi Home app αλλα να ειναι και connect στον ιδιο European server?

Επεξ/σία από spocky
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, spocky είπε

Ευχαριστω.
Κατι ακομα για οποιον γνωριζει. Εχω ηδη μια ιδια camera αλλα ειναι η Global version. Θα παιζουν και οι 2 με το ιδιο Mi Home app αλλα να ειναι και connect στον ιδιο European server?

Αυτό που ρωτάς το έχω δοκιμάσει στον Κινέζικο server, μία Global και μία International. Λογικά θα δουλέυει και στο ευρωπαικό (με επιφύλαξη).

Δημοσ.

Παντως ενα μεγαλο πλεονεκτημα των Xiaomi ειναι το H265. Δεν ξερω το format των αλλων, αλλα ειδικα για wireless συνδεση, μετραει πολυ στην ταχυτητα του streaming.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mc01319 είπε

ξέρουμε αν συνεργάζεται με google home? Θέλω να είναι όλα τα smart σε μια εφαρμογή μαζεμένα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, foniki_melitzana είπε

ξέρουμε αν συνεργάζεται με google home? Θέλω να είναι όλα τα smart σε μια εφαρμογή μαζεμένα

Δεν συνεργάζεται με Google Home

• Like 1
Δημοσ.

Την εν λόγω καμερα την ειχε για πολυ καιρο στην ιδια τιμή και το μαρουσι. Τα εβαλα κατω και τελικα προτιμησα μια TP link tapo και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος 2 μηνες τωρα (απλα δεν εχει cloud storage αλλα καταγραφει σε καρτα sd)

• Like 2
Δημοσ.

Αν θέλετε για cloud μπορείτε να δείτε την εξής λύση.

Εχω 2 κάμερες στο σπίτι. Πήρα ένα φθηνό android TVbox, του εγκατέστησα linux, του εγκατέστησα MOTIONEYE το οποίο μπορεί να ανεβάζει φωτό και βιντεο  στο GDRIVE καθώς και να στέλνει email.

Επίσης εχει web server που βλέπεις τις κάμερες από παντού.

Και με ένα παλιό λαπτοπ λογικά γίνεται δουλειά.

Δημοσ.

Κατεβασα την εφαρμογη στο κινητο αλλα δεν μπορω να δημιουργησω λογαριασμο γιατι μοτ βγαζει μηνυμα network is down.Εστειλα email στο site της εταιρειας και μου απαντησαν αμεσα με το παρακατω μηνυμα:

We are currently aware of the issue you're experiencing and do apologize for the inconvenience. Your feedback is definitely appreciated as it helps to pass the message along to others when it comes straight from our customers. Unfortunately, we do not have an immediate solution. Our engineers are aware of the server problem currently and are working as diligently as possible to get these problems resolved. As soon as we get updates about this particular issue, I will send you a follow-up message.

Προσωρινα η καμερα δεν μπορει να λειτουργησει.

Δημοσ.

Ξέρει κανείς αν αυτή της Xiaomi είναι αδιάβροχη;γτ την θέλω για μπαλκόνι.να υποθέσω έχει ανιχνευτή κίνησης; Ευχαριστώ κ συγνώμη για το οφτοπικ 

Δημοσ.
Στις 12/9/2020 στις 12:08 ΠΜ, gustom2008 είπε

Κατεβασα την εφαρμογη στο κινητο αλλα δεν μπορω να δημιουργησω λογαριασμο γιατι μοτ βγαζει μηνυμα network is down.Εστειλα email στο site της εταιρειας και μου απαντησαν αμεσα με το παρακατω μηνυμα:

We are currently aware of the issue you're experiencing and do apologize for the inconvenience. Your feedback is definitely appreciated as it helps to pass the message along to others when it comes straight from our customers. Unfortunately, we do not have an immediate solution. Our engineers are aware of the server problem currently and are working as diligently as possible to get these problems resolved. As soon as we get updates about this particular issue, I will send you a follow-up message.

Προσωρινα η καμερα δεν μπορει να λειτουργησει.

Τελικά έβγαλες καμία άκρη; Παίζει με καμία άλλη εφαρμογή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...