Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια ,εχω θεμα με την γραμμη μου.Ενω σχεδον ολη την μερα εχω μονο FEC errors και περιπου 10-20 crc errors ξαφνικα το απογευμα κατα τις 6-8 μαζευει απανωτα 2500-3000 crc errors.
Εφερα τεχνικο και αφου μετρησε και στο κουτι εξω και μεσα μου ειπε πως η γραμμη ειναι ενταξει και οτι ειναι φυσιολογικο να μαζευει λαθη αλλα οχι τοσα πολλα σε τοσο μικρο διαστημα....επισης αλλαξα και την πριζα οπου ειναι συνδεδεμενο το ρουτερ.Δεν ξερω τι αλλο να κανω???Να αναφερω πως ολα δημιουργηθηκανε οταν νοικιαστηκε το διπλανο κτηριο και ηρθε τεχνικος να τους συνδεσει...

υγ. εχω κανει και αντικατασταση ρουτερ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
49 λεπτά πριν, bill27 είπε

Καλησπερα παιδια ,εχω θεμα με την γραμμη μου.Ενω σχεδον ολη την μερα εχω μονο FEC errors και περιπου 10-20 crc errors ξαφνικα το απογευμα κατα τις 6-8 μαζευει απανωτα 2500-3000 crc errors.
Εφερα τεχνικο και αφου μετρησε και στο κουτι εξω και μεσα μου ειπε πως η γραμμη ειναι ενταξει και οτι ειναι φυσιολογικο να μαζευει λαθη αλλα οχι τοσα πολλα σε τοσο μικρο διαστημα....επισης αλλαξα και την πριζα οπου ειναι συνδεδεμενο το ρουτερ.Δεν ξερω τι αλλο να κανω???Να αναφερω πως ολα δημιουργηθηκανε οταν νοικιαστηκε το διπλανο κτηριο και ηρθε τεχνικος να τους συνδεσει...

υγ. εχω κανει και αντικατασταση ρουτερ

Κατι αναβει εκεινη την ωρα και προκαλει προβλημα, πχ φωτα στο δρομο .. 

Επεξ/σία από Aggelos_INSM
Δημοσ.

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια,οντος κατι συνβαινει εκεινες τις ωρες...δεν γνωριζω τι θα γινει αν το συνδεσω και το αποσυνδεσω,αλλαξα και ρουτερ μου δωσανε το zte h267n ενω πριν ειχα το 267α,αναμεσα σε αυτα τα 2 ποιο ειναι καλυτερο και ποιο σταθερο?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, bill27 είπε

ευχαριστω για τις απαντησεις παιδια,οντος κατι συνβαινει εκεινες τις ωρες...δεν γνωριζω τι θα γινει αν το συνδεσω και το αποσυνδεσω,αλλαξα και ρουτερ μου δωσανε το zte h267n ενω πριν ειχα το 267α,αναμεσα σε αυτα τα 2 ποιο ειναι καλυτερο και ποιο σταθερο?

Τα ίδια σκ@τ@ είναι. 

Δημοσ.

Καλησπέρα παίδες, λοιπόν έχω νεότερα.Το γράφω και σέ περίπτωση που κάποιος άλλος έχει ίδιο θέμα.Το πρόβλημα φαίνεται πώς μειώθηκε αρκετά με την χρήση VDSL Splitter που βρήκα μέσα στην συσκευασία του ρούτερ.Βεβαια εγώ έχω Adsl και αν θυμάμαι καλά παλιότερα είχα προσπαθήσει να  βάλω ένα αλλο στην γραμμή αλλά δεν συχρονιζε το (παλιό) ρούτερ.Τωρα πώς συχρονισε δεν γνωρίζω....Πλέον είμαι 38hours uptime με crc errors 0/56 up/down και fec 5/5600 up/down.Τα σπασίματα στην ip tv έχουν μειωθεί στο ελάχιστο σχεδόν όσο και πρίν μου συμβεί το θέμα, βέβαια τώρα δε θα το πειράξω ώστε να τό παρακολουθήσω και άλλο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...