Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ο γιατρος μου ειπε να κανω ενα λογαριασμο ηλεκτρονικα "απο το taxis net" για να μπορεσει να μου γραψει καποια φαρμακα και να μην χρειαστει να παω απο εκει (εχω μετακομισει προσφατα), αλλα δεν μπορω να βρω ποια ακριβως υπηρεσια πρεπει να κανω αιτηση για ενεργοποιηση. Ειναι του ΕΟΠΥΥ ο ηλεκτρονικος φακελος? Η κατι αλλο? Ευχαριστω.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε

Ο γιατρος μου ειπε να κανω ενα λογαριασμο ηλεκτρονικα "απο το taxis net" για να μπορεσει να μου γραψει καποια φαρμακα και να μην χρειαστει να παω απο εκει (εχω μετακομισει προσφατα), αλλα δεν μπορω να βρω ποια ακριβως υπηρεσια πρεπει να κανω αιτηση για ενεργοποιηση. Ειναι του ΕΟΠΥΥ ο ηλεκτρονικος φακελος? Η κατι αλλο? Ευχαριστω.

Στην σελίδα του εοπυυ για ραντεβού με γιατρό εκεί όπου γινόταν και η δήλωση για οικογενειακό γιατρό θα το δηλώσεις.

Δημοσ.

Ευχαριστω παιδες, εκανα 2 αιτησεις, μια για τον ηλεκτρονικο φακελο ΕΟΠΥΥ και μια στην αυλη συνταγογραφηση, ελπιζω αυριο που θα παρω τηλεφωνο να ειναι ολα ΟΚ να κανω τη δουλεια μου..

Δημοσ.

Θα σου ερχεται ενας κωδικός της συνταγής στο email & στο κινητο που δήλωσες. Με αυτόν τον κωδικό πας στο φαρμακειο και παίρνεις τα φαρμακα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...