Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Ο γιατρος μου ειπε να κανω ενα λογαριασμο ηλεκτρονικα "απο το taxis net" για να μπορεσει να μου γραψει καποια φαρμακα και να μην χρειαστει να παω απο εκει (εχω μετακομισει προσφατα), αλλα δεν μπορω να βρω ποια ακριβως υπηρεσια πρεπει να κανω αιτηση για ενεργοποιηση. Ειναι του ΕΟΠΥΥ ο ηλεκτρονικος φακελος? Η κατι αλλο? Ευχαριστω.
SB_1957 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, Kwsths67 είπε Ο γιατρος μου ειπε να κανω ενα λογαριασμο ηλεκτρονικα "απο το taxis net" για να μπορεσει να μου γραψει καποια φαρμακα και να μην χρειαστει να παω απο εκει (εχω μετακομισει προσφατα), αλλα δεν μπορω να βρω ποια ακριβως υπηρεσια πρεπει να κανω αιτηση για ενεργοποιηση. Ειναι του ΕΟΠΥΥ ο ηλεκτρονικος φακελος? Η κατι αλλο? Ευχαριστω. Στην σελίδα του εοπυυ για ραντεβού με γιατρό εκεί όπου γινόταν και η δήλωση για οικογενειακό γιατρό θα το δηλώσεις.
asdfnikos Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 https://ehealth.gov.gr/ Αν εννοείς την Άυλη συνταγογράφηση
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Ευχαριστω παιδες, εκανα 2 αιτησεις, μια για τον ηλεκτρονικο φακελο ΕΟΠΥΥ και μια στην αυλη συνταγογραφηση, ελπιζω αυριο που θα παρω τηλεφωνο να ειναι ολα ΟΚ να κανω τη δουλεια μου..
CONAN_ Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Θα σου ερχεται ενας κωδικός της συνταγής στο email & στο κινητο που δήλωσες. Με αυτόν τον κωδικό πας στο φαρμακειο και παίρνεις τα φαρμακα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα