Hk2004gr Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σ όλους, Πρόσφατα αγόρασα μια κάρτα επέκτασης για τον υπολογιστή μου καθώς χρειάζομαι περισσότερες usb. Aγόρασα από cosmodata μια κάρτα Επέκτασης Powertech Pci-E Σε Usb 3.0, 4 Θύρες, Chipset Vl805 . Σε σχέση με τη φωτογραφία, η κάρτα που μου ήρθε έχει επιλέον σύνδεση ρεύματος πέραν της ide και με sata. Η motherboard που έχω είναι μια Asus H170 PRO GAMING και έχω Windows 10 1909 (με το τελευταίο update). Εβαλα λοιπόν την κάρτα, τη συνέδεσα και με ρεύμα από καλώδιο sata (το οποίο δίνει ρεύμα και σε 2 hdd δίσκους), έκανα εγκατάσταση και τους drivers που είχε μαζί, υπάρχει & στην λίστα του device manager αλλά βάζω usb και δεν κάνει τίποτα! Κανένα usb stick η συσκευή δεν έχει δουλέψει. 🥵Δοκίμασα και άλλη Pci-E μπας και υπήρχε πρόβλημα αλλά και πάλι τίποτα. Γενικότερα η motherboard λειτουργεί άψογα.😇 Την πάω πίσω ως ελαττωματική ή κάτι δεν έχω κάνει σωστά; Φαντάζομαι πως αν χρειαζόταν μια ρύθμιση από το bios, δεν θα την έβλεπαν τα windows. Να σημειώσω, πως μπήκα και στο site του κατασκευαστή αλλά έχει drivers για windows 7! Επίσης δεν έχω το τελευταίο bios update, αλλά είμαι σίγουρος πως δεν παίζει κάποιο ρόλο καθώς ό,τι έχω κοτσάρει από κάρτες γραφικών-ήχου δεν είχα ποτέ κανένα θέμα. Ελπίζω να ήμουν λεπτομερής στις πληροφορίες μου. Τα φώτα σας Κύριοι!!😎 Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2020 από Hk2004gr
boombastik Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Στα Windows 8, 10 δεν χρειάζεται drivers. Βγάλτους και δοκίμασε. Οι drivers είναι μόνο για windows 7.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα